Чувствате ли се женствена жена?

• 20 332
  • 774
  •   1
Отговори
# 705
Не се обиждай Бънди, но тук жените са красиви, а роклите - перделъци от Тему. Каква елегантност...

# 706
  • София
Някой питаше за интервю за работа.
Последно на такова ходих преди 20+ години.
И тогава, и сега, бих отишла по един и същи начин.
Нещо подобно:

# 707
Fever, аз питах, но през призмата облекло-->компетентност. Щото, ако от едното следва директно другото (както тук се опитват да ни убедят), то трябва все така да ходим - строго костюмарски. Обаче народът казва: По дрехите посрещат, по акъла изпращат.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 12:32 от Не се сърди, човече

# 708
  • София
Зависи от професията. В моята е за предпочитане тази визия, макар да не я спазват всички колеги.
Аз винаги в кантората съм ходила така, като единствено в топло време и зад бюрото заменям комбинацията бяла риза и сако с цветна риза с по-свободна кройка.
Наясно съм, че има професии, където няма дрес код.
При дъщерите ми пък се изисква бяла престилка, но на интервю пък не може да идеш по престилка. По дънки също не ми звучи много добра идея.
Зависи от работното място.

# 709
  • София
Какво се разпищолихте? Следващата седмица го дават сняг, тъй че пак ще се увиваме с пуловери и палта.
Аз лично си ходя по интервюта както си ходя всеки ден работно - дънки, пуловер, палто. На местата, на които работя или кандидатствам, така или иначе - това е дрес кода.

# 710
  • София
Сняг, ама на от -3 до +17 градуса. Аз палтата отдавна ги прибрах. Даже в момента съм в гората с дънково яке и дъждобран отгоре.

# 711
Аз си ходя хипстърски по интервюта
Но и в моята област изглеждаш странно, ако си в стил кантора или финансова институция.
Някой по-напред спомена андрогенен стил, обичам и него.
Ноо хубава коса, мека, копринена, преметната отпред през рамото, руж, гланц за устни, проблясващи бижута - това ми е по-въздействащо и от дрехите и си ги ползвам тез женски оръжия здраво

# 712
Аз като цяло вярвам, че здравата и оформяна коса са 90% от успеха. Като много бързам мога да изляза без обмислен аутфит или без грим, но ако косата ми е красива, се чувствам уверена

# 713
Мдам, здравата, жива коса с блясък въздейства определено.

# 714
Онзи ден бях на среща с близка, която не съм виждала от една година.Косата ми е хубава, но в този ден я бях боядисала и беше в топ форма, та мацката възкликна, като ме видя”леле, каква коса имаш”.Така че косата много прави впечатление, да.

# 715
  • София
И на мен ми носи повече настроение, като съм си оправила косата.

# 716
  • София
Сто процента съм съгласна за косата. Аз го писах и в началото на темата. Просто трябва да е в добро състояние, добре подстригана и с хубав цвят. То си е оръжие за масово поразяване. Затова в някои страни я крият...

# 717
На снимките са свежи млади момичета, тръгнали на разходка, на парти, на кино, на кафе, на хапване в някакъв фаст фуд, на танци... Не са облечени за офис, за скъп ресторант, за театър или опера, за църква. Тоест, пак опираме до контекста.

Определенията за "древната професия" са грозни, нищо лошо и неприлично няма в тези роклета, тогава когато са на точното място и време.

# 718
Роклите на тези момичета са ми ок, но снимката като композиция - отдалеч, на някакъв странен асфалт, създава кофти асоциации.

# 719
  • Обран бостан ;)
Мдам, здравата, жива коса с блясък въздейства определено.

И много приятно гъделичка Wink

Странно ми е, че по тема за женственост не зачитате, или се гъбаркате с мъжките мнения.
За какво ви е женственост ?
Не е ли необходима за да се сдобиете с мъж  ?
Или аз пак нещо съм в грешка ?

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 13:27 от Al_Bundy

Общи условия

Активация на акаунт