Чувствате ли се женствена жена?

• 20 326
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
От пола до пола има разлика и жените с добър вкус я знаят. Същото се отнася до деколтето и ред други детайли от женското облекло.
По-назад се писа за полото. Едно време носех, сега с тази липса на зима не мога. Полото принципно описва горната половина на тялото. За работа няма да избера плътно прилепнало, а такова по мярка, ще съобразя бельото отдолу, за да няма ефект "зърна", без подплънки, защото си имам форми, непрозрачно, в цвят, който отива на очите ми. И ето, получавам нещо, в което се харесвам и се вписва в дрес кода на служебното ми място.

Докато коментираме какво е позволено и не е на жените, се позачудих за мнението на съфорумките за колегите, облечени в ризи slim fit. Ами, секси са си на тренирани тела. Тях какво да ги правим? Мен лично ме радват, но ако трябва ще мижа  Wink

# 691
  • Out of the Mix
Кое е това Опътване?
Шшът бре Trollface Кат ти каже жената, че е Опътване, значи е Опътване. Амаха Wink
Joy
Само да не е "опъВане", че някои ще се сепнат и изчегъртат. Mr. Green

Fever, ти си изключение на изключенията, аз също в много аспекти, затова колкото и разумно и точно да говорим, си оставаме такива. Ти пък още по-лежерно вече трябва да го раздаваш, кежуал отвсякъде. Имам адвокати приятели, които, когато нямат срещи, а да си свършат някаква работа в офиса, изобщо не слагат костюми, дори панталон или риза, а на някои канторите са им долу на партера, в съседния блок, вход. Слагат денима, намятат якето, и въобще не ги разбираш какви са. Суетата е друга тема. В късните 20, докъм средата на 30-те и аз бях така, сега съм една идея по-лежерно-кежуал от всякакво естество, не само обклекло. По-важно е да си чист, спретнат и приятен, ведър, най-вече компетентен в това, което правиш. Дори съм забелязал, че колкото си по-формален, по-скоро отблъскваш масата. Имам едно брутално италианско сако от австралийска вълна с нишка 160s и малко коприна, еми не го нося вече, в ежедневие абсурд, то е за някакви специални поводи и е all time classic.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 10:09 от Revoker

# 692
  • София
Докато коментираме какво е позволено и не е на жените, се позачудих за мнението на съфорумките за колегите, облечени в ризи slim fit. Ами, секси са си на тренирани тела. Тях какво да ги правим? Мен лично ме радват, но ако трябва ще мижа  Wink

Ами и това го има Laughing Но в повечето случаи няма да се отрази негативно на мнението за компетентността на този мъж.

Иначе на мен такива тесни ризки на бицаги са ми много смешни, рядко секси. Всъщност, на мен най-секси ми е мъж в анцуг - подчертава дупето, подчертава и... отпред Laughing, освен това издължава и прави мъжа по-строен. Но все пак е нужно да има хубава фигура, няма да спаси някой дебелан, тоест, не заблуждава. Костюмари не харесвам, въпреки че класически костюмът е скроен с цел да стои възможно най-добре на всякакви тела.

# 693
От анцуг до анцуг, от джапанки до джапанки, от токчета до токчета и от рокля до рокля има толкова много разлика...

# 694
  • София
Тесни дрехи на мъж са ми...смешни.

# 695
  • София
От анцуг до анцуг, от джапанки до джапанки, от токчета до токчета и от рокля до рокля има толкова много разлика...

Абсолютно. И има огромно значение кой ги слага. Аз например харесвам онези правите рокли, без подчертана талия. Е да, ама на моята фигура не стоят. Мога да се нося като идиотка от инат, или мога да избера нещо, което подчертава моята фигура.

# 696
Харесвам костюмари, но много малко мъже успяват да изглеждат добре в тях. Местните батки с "бицаги" са ми total turn off, защото главно са ниски и набити.
Висок, слаб мъж с малка доза нехайство, с малко дързост в очите, облечен небрежно в костюм - това е секси

Да не е първи красавец, да има по нещо чисто грозновато - също е секси

Нещо като двата полюса престъпник/адвокат от Better Call Saul
Скрит текст:

# 697
  • София
Тесни дрехи на мъж са ми...смешни.

Особено тесни панталони на мъж с бицепси и отгоре тясна тениска. Прилича ми на балон на клечка, дори и да е с тренирани крака.
Нещо ей такова ми се привижда:

# 698
  • Out of the Mix
Иначе на мен такива тесни ризки на бицаги са ми много смешни, рядко секси. Всъщност, на мен най-секси ми е мъж в анцуг - подчертава дупето, подчертава и... отпред Laughing, освен това издължава и прави мъжа по-строен. Но все пак е нужно да има хубава фигура, няма да спаси някой дебелан, тоест, не заблуждава. Костюмари не харесвам, въпреки че класически костюмът е скроен с цел да стои възможно най-добре на всякакви тела.
Разбира се, мръсното подсъзнание винаги избива...Joy
Да ти кажа не можеш да разбереш за размера по някакво очертание, или по големината на дланите, както си мислят някои.
Както ние мъжете не се заблуждаваме и не съдим по това колко е издуто отпред горе на жената, защото може да е с подплънки, и като свали, хоп изненада. Smile
Тренирането и поддържането на дупе и крака, го оставяме на вас. Аз си харесвам правите крака, и изобщо не искам бутове и буци. Харесвам си тялото и се чувствам превъзходно. Wink
Не нося впити дрехи, педалско и неудобно е. Прави, полувталени, очертаващи, така и тялото диша, а и ми отива.

# 699
Ха, имам колега носещ дънки с тесни крачоли, а бедрата му масивни. Не е ок от естетична гледна точка, но щом той се харесва, да си носи. Друг пък съчетава сако с просулени дънки и тениски, хептен не ми харесва, но сме седнали да ковладим облечените с рокли жени.
Скрит текст:

Ами и това го има Laughing Но в повечето случаи няма да се отрази негативно на мнението за компетентността на този мъж.

Иначе на мен такива тесни ризки на бицаги са ми много смешни, рядко секси. Всъщност, на мен най-секси ми е мъж в анцуг - подчертава дупето, подчертава и... отпред Laughing, освен това издължава и прави мъжа по-строен. Но все пак е нужно да има хубава фигура, няма да спаси някой дебелан, тоест, не заблуждава.
Костюмари не харесвам, въпреки че класически костюмът е скроен с цел да стои възможно най-добре на всякакви тела.
Добре скроените дрехи от качествени материи са много скъпи вече и трудно се намира приятно прилягащ костюм на всяка фигура, за който не трябва да жертваш половин заплата. От друга страна и изискванията за облеклото поомекнаха и отстъпиха пред удобството, което адмирирам.

Не съм усетила компетентността ми да е оценявана през облеклото. Ако има такава връзка, как се обличате на интервю за работа и как след като ви наемат?

# 700
  • София
Бе Ревоукър бе, ясно, че не можеш да разбереш размера, просто насочва... Мисълта JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Между другото, колкото и да обичам да обсъждам секси мъже (и аз обичам високи, слаби и стройни, може и дискретен релеф Wink), все пак темата е за жени. Та аз всъщност съм фен на женските гърди. Особено харесвам големи, винаги ми хващат окото (но трябва да са естествени).

ПП: Да не се чете като негативно мнение към малките гърди. Те също са страхотни, освен това ги намирам за по-женствени, докато големите са секси.

# 701
Има си тесни елегантни дрешки за мъже.
Както каза Елиф, на едно хубаво мъжко тяло си стои муцка елегантна по-тясна риза и прав панталон, очертаващ бедра и дупе.
Сега - тези мъжлета със скини дънките и цепката на дупата навън няма да ги коментирам.
Та - има си стил в тесните дрехи и при мъжете.
//
Към жените съм доста взискателна и критична аз. Така че ще си трая.

# 702
Аз големите естествени женски гърди ги намирам и за по-секси, и за по-женствени, стига да не са твърде увиснали.

Също определено мисля, че една жена е добре да има изразено дупе, за да е секси и женствена.

С Лъвица съм напълно съгласна, че мъжете привикват към постоянната разголеност на жените и вече спира да им действа.

Някъде бях чела интервю с мъж от по-радикална ислямска страна, който споделяше, че когато бил млад, се възбуждал, само ако види голия глезен на някоя жена Joy

С днешната мода, налагана упорито от звезди като Кание Уест, жените да показват цялата си анатомия скоро на повечето мъже от нищо няма да им става.

# 703
Някъде бях чела интервю с мъж от по-радикална ислямска страна, който споделяше, че когато бил млад, се възбуждал, само ако види голия глезен на някоя жена Joy
За това да си стои където не е изкушаван и да не взема отношение по въпроса за женствеността. Такива са съсипали огромна част от културното наследство от Древния свят, само защото !имали гърди!

# 704
  • Обран бостан ;)
Ами ей ви я (според мен) женската секси елегантност:

Скрит текст:

Нарочно избрах снимка от разстояние.

Няма значение нито грим, нито  скъпи дрешки, бельо, не знам к'ви си фешън обувки, чанта и т.н. безполезен инвентар.
Хубавото си е хубаво. Wink

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 13:16 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт