Чувствате ли се женствена жена?

• 20 329
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не разбирам отново какво точно искаш да кажеш, но предполагаю, проблемът е в мен.

# 676
Вкратце - ние бяхме най-женствените, секси мацки, които най-спонтанно и истински се забавлявахме. Личи си просто на видеата от сватбата. Joy Не може да се отрече!

# 677
Е-е-ех, понеделник, понеделник, офис планктонът пак се е размечтал...

# 678
  • София
На сватба СЕ ходи с рокля.

Конкретно за токчетата. Зависи какви са. Както писах, стилето е за официални поводи, а не за офиса. Няма общо с прикриването или потурчването. Стил му се казва, офис стил. И той е различен от показвания като прелюдия във филмите за възрастни.
Една истинска жена няма да стане по-грозна, когато се облече подходящо за повода, вместо да живее с идеята, че голотата ще спаси света. Тя ще е еднакво женствена и на 8 см, и на 12 см, и на джапанки (защото явно не бях разбрана предния път). Тази без излъчване, дори гола да тръгне, най-много да я приберат за лечение.

# 679
Е, то кой е писал, че обича да ходи с много къса пола или дълбоко деколте. Но иначе мнения като "ако сложа рокля, колегите ще ми скочат" - ами не вярвам, в цивилизовано общество сме, не в пещерата. Все ще се удържат. Grinning Със зор, ама ще успеят. Relieved

# 680
Никой, Лори, не е писал, ама като трябва на всяка цена да си прав(а), ще си съчиниш. К'во толкова Trollface

# 681
  • София
Имаше разни кожени поли, презрамки.
Ама всеки си шета на акъла.
Аз и вкъщи и на работа все съм само със съпруга ми и роднини.
По логиката на някой трябва навсякъде да ходя секси и феерична, но аз лично не бих се доверила на професионалист, от който и да е пол, облечен като за бар или за риба, или пък като за сватба. Иначе нямам навик да заглеждам хората колко са секси или не.

# 682
  • София
Много ми се носят ризи. Бившият казваше, че с тях съм баш като учителка. Ама в тоя студ не ми е до ризи.

# 683
  • Обран бостан ;)
Колкото по-секси, впито, по тялото да й очертава формите, по-добре. Yum

Изчистени офис тоалети също има секси.

Жената със самочувствие иска да се подчертава и показва, може да не е с перфектните мерки, но да е с хубави форми, здрав вид, въпреки годините, нормални кг.

Гротеска е иначе възпълна да слага клиновете и голите рокли, и късите панталони, да показва телеса един вид.
Липсата на еститка е най-малкият проблем.

Ето ви мъжка гледна точка, първична и ясна.

Точно !

Муахахахаааа, искаш ли да си го получш опътванетоо... как ме сърбят ръчичките да ти го напиша, но сега си нямам време. Нека да си оправя данъците днес утре и ще ти прасна инструкцията.

Чакам Trollface

# 684
Кое е това Опътване?

# 685
  • Обран бостан ;)
Кое е това Опътване?

Шшът бре Trollface Кат ти каже жената, че е Опътване, значи е Опътване. Амаха Wink

# 686
  • София
Както се казва "жената каза и ние решихме".

# 687
  • София
Разбрахме те, Фивър, просто постовете ти винаги, когато съдържат други жени, е в отрицателна светлина. И когато съдържат теб, са в екстраласкателна до напудрена.

Сега, ако обичаш, посочи пост, където пише за "кожени поли", не ти приляга да си украсяваш.

# 688
  • София
О, никога не съм целяла подобно нещо и не съм влагала отрицателен елемент. Точно обратното. Още повече, че никъде не споменавам конкретна жена, говоря по принцип.
Няма да чета наново цялата тема, за да цитирам, но мисля, че изобщо не си разбрала какво визирам. Има отделни включвания тук-таме за тесни дрехи, за чулове и т.н.
Не говоря, че някой е зле облечен. Единствено казвам, че човек (в случая жената) трябва да преценява кое и къде да носи, дали умее да го носи, дали е подходящо за мястото и събитието, дали е добро за фигурата и излъчването, което тя има, дали го носи правилно (походка, стойка) и т.н.
И е добре всеки да има самочувствие и да харесва себе си.

П.П. Възможно е да звуча по-назидателно, заради професията ми или заради това, че общувам с малки деца постоянно, но не е умишлено.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 09:59 от Fever Ray

# 689
  • София
Напълно разбирам женската дилема - от една страна е факт, че ако си прекалено секси, на много места няма да те вземат насериозно. Още  самият факт, че си жена, обикновено означава, че трябва да се доказваш много повече, преди да те приемат за специалист, и дори тогава не е сигурно. От друга страна, напълно нормално да искаш да изразиш себе си, да подчертаеш женствеността си. Но се налага да се съобразяваш много повече. Много по-сложна е  ситуацията от тази на един мъж на работното място, който обикновено се приема за компетентен по подразбиране.

Иначе факт, че нищо не е нужно нищо, нито грим, нито дрехи, за да изглежда една жена женствена. Но все пак има и дрехи, и аксесоари, и грим, които са направени, така че да подчертават, допълват и дори създават женственост. Та едното не изключва другото.

Аз отдавна ходя без грим. Ама не този, който не си личи, а никакъв не слагам. Дрехите сега покрай майчинството са по-скоро удобни, но лятото е моят сезон и ще се развихря. Мъжът пък най ми се радва като съм с размъкнатия анцуг вкъщи Joy Въпрос на вкус ли е, не знам. Мисля си, че когато се контиш постоянно, си губи ефекта за половинката, както и уау ефекта като се появиш накифлена.

Общи условия

Активация на акаунт