Чувствате ли се женствена жена?

• 20 336
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
Според мен носете си хубавите дрехи, докато ви стоят добре. На 80 г. няма да е така (няма нужда да ми давате примери с прекрасни кокетни баби на по 80-90-100). Тоест радвайте се на красотата си, вместо да я криете, тъй като не е вечна.

Моят колега каза веднъж, че не може да работи, защото съм с много хубав парфюм и той го разсейва. Какво да направя по този въпрос, да отида вмирисана на шкембе чорба?

# 646
  • София
Точно, добре казано.

С джапанки как и да вървиш, си с джапанки. Няма да ползвам епитета, който Ревоукър ползва, ама си е баш това.

# 647
  • София
Аз пък бих казала - носете се така, че да ви е удобно и да се чувствате в кожата си. Нищо не убива женствеността така, както вътрешната неудовлетвореност.
Красива е щастливата жена.

# 648
  • Somewhere far away
Ще ходя с каквото ми е удобно, пък вие си слагайте епитети, за които си мечтаете на някой да му пука.
 И да, с джапанки ще ходя ако съм на плажа, на сватба няма да съм с джапанки, но няма и да съм на токове, защото не понасям  обувки на токове - за всяко място и повод си има подходящи и неподходящи дрехи, обувки, аксесоари.

# 649
  • София
Преди месец питах една психоложка защо толкова ми връзва с анцуг и минимум грим. Каза, че мъжете си падат по детински вид.

# 650
По-скоро по това което те си мислят че е детински вид - малко като лафа че харесвали да видят жена без грим... а т то се оказвало че всъщност им харесва гримът да направен така че да изглежда естествено, а не да го няма.

# 651
Всеки си има мнение, лошо няма. Светът е по-хубав шарен.

Хиджаб не планирам да сложа на работа обаче Joy Обличам си се спортно. Дънки, тениска, пуловер, маратонки или кецове. А, и дънките, които нося, не са торбести или изсулени. Тези модели, въпреки че са супер модерни напоследък, не ги намирам за практични и удобни, а и са ми твърде претенциозни.

Иначе аз преживях веднъж културен шок, когато ми се наложи да отида до едно държавно учреждение и видях как бяха облечени някои жени там. Една служителка беше с леопардов пеньоар и леопардови чехли, друга с цикламена къса пола, а някои имаха повече слой грим от участниците в Като две капки вода.

# 652
Въхбожке! Това цветно си го представих, ама така много цветно Grinning
Скучно им е явно, нямам друго обяснение.

# 653
  • София
Аз много харесвам широките дънки, но тези, които са тесни горе. Така приличат на пола и подчертават кръста и дупето, което е доста женствено.

# 654
Това щото са в женски колектив и не се мъчат да се обличат скромно и дискретно, а носят каквото им душа иска. Joy

# 655
По-скоро по това което те си мислят че е детински вид - малко като лафа че харесвали да видят жена без грим... а т то се оказвало че всъщност им харесва гримът да направен така че да изглежда естествено, а не да го няма.
Имам един такъв.
Всеки път ми казва -  не можеш да повярваш колко ме кефиш, че си такава естествена.
А аз съм с фон дьо тен, руж, спирала, глитър, червило, спирала. Joy

# 656
Имам един такъв.
Всеки път ми казва -  не можеш да повярваш колко ме кефиш, че си такава естествена.
А аз съм с фон дьо тен, руж, спирала, глитър, червило, спирала. Joy
Един да беше...
То имаше и някакво проучване по-мащабно, на доста мъже показвали снимки и те масово избирали снимки с хубав естествен грим и казвали Ей тая ме кефи че не е с грим а си е натурално хубава. Явно само ако се нашариш като папагал или си сложиш 2 кила мигли едвам да скляпаш с тях им прави впечатление намесата Joy

# 657
Да, мъжете не са особено силни в тази тема. И са доста смешни.

# 658
  • Out of the Mix
Преди месец питах една психоложка защо толкова ми връзва с анцуг и минимум грим. Каза, че мъжете си падат по детински вид.
Дрън-дрън, камбанки бият. Joy
Най-не секси дреха за жена ми е анцуНг.
Впито секси клинче може.

Колкото по-секси, впито, по тялото да й очертава формите, по-добре. Yum

Изчистени офис тоалети също има секси.

Жената със самочувствие иска да се подчертава и показва, може да не е с перфектните мерки, но да е с хубави форми, здрав вид, въпреки годините, нормални кг.

Гротеска е иначе възпълна да слага клиновете и голите рокли, и късите панталони, да показва телеса един вид.
Липсата на еститка е най-малкият проблем.

Ето ви мъжка гледна точка, първична и ясна.

# 659
Тя мъжката гледна точка хубаво, но по въпроса коя колко женствена се чувства - ами явно въпросните дами които се обличат по начина дето не одобряваш ти, се чувстват добре в кожата си за да го правят. Което си е привлекателна черта само по себе си, че обратното пък не е съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт