Никнене на зъбки

• 1 180
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте искам да попитам възможно ли е на 4 м. Да имаме зъбче постоянно ръчичките си слага в устата има леко надуто на венеца не спокоен е спи....

# 1
  • София
На моят син пръстите са постоянно в устата от 3 месец, сега е на 7 и все още няма. Венецът е оточен от месеци - или с други думи, това нищо не означава.

# 2
Възможно е. Средно започва разрежа на 6 месеца, но при някои бебета е по-рано, а при други по-късно. При нас изникна първото в 5 месец, а синктоми имахме още от 4ти.

# 3
Моят син имаше зъбче преди 5 месец, а венците го дразнеха още на 3 месеца. Съвсем нормално е.

# 4
Здравейте 😊
На моето момиче и избиха двата долни зъба на 4 месеца и 10 дни. Сега е на 7 месеца почти избиха горе 2,сега се мъчат още 2 🥴 та напълно е възможно да избие нещо и при вас 😊

# 5
На моят син пръстите са постоянно в устата от 3 месец, сега е на 7 и все още няма. Венецът е оточен от месеци - или с други думи, това нищо не означава.
+1, че даже и сме почти да 9м. 😁Родата от 3 месец като видя как се лигави и с ръцете в устата все повтаря скоро че щяло да има зъбче. Е, половин година мина, още го чакаме 😁
Но на една позната им изби на 4 месеца, не е невъзможно.

# 6
Здравейте мами искам да Ви питам нещо.  Малкия на 5м. му излязоха долните два зъба до тук добре но след това не трябва ли да никнат горните два а той вади страничен резец

# 7
Здравейте, имам бебе на 6 месеца и от около месец и половина се буди по няколко пъти на вечер с плач и понякога се успокоява, а друг път не може и плаче. През деня също е неспокойна. Предполагам, че я мъчат зъбите, от време на време давам Панадол бебе и Камилия денто бейби. Моля за препоръки и съвети какво да давам, което да е ефективно за болката и да я успокои малко, за да спи през нощта.

# 8
Зъбите болят няколко дена, преди да излязат, няма как месец и половина да е това

# 9
Може и да е преумора. Аз лично не бих давала Панадол, ако няма температура. Ако са зъбки не мисля, че има много какво да направите. Има хомеопатични разни - Ос@дент, Д€нтокинд и т.н., но дали имат ефект не мога да кажа. Само знам, че действат с натрупване. Една позната каза, че са ползвали, не са имали проблеми, но кой може да каже със сигурност дали е заради тях?!

# 10
Хомеопатичните няма как да работят с натрупване, защото нямат нищо от активната съставка. Също и не вредят поради същата причина, но са си излишни пари за гола вода (буквално)

# 11
Здравейте! Пиша тук да не създавам нова тема. Според вас ще има ли скоро зъбче на 1г е и засега няма нито един зъб.
Хомеопатичните няма как да работят с натрупване, защото нямат нищо от активната съставка. Също и не вредят поради същата причина, но са си излишни пари за гола вода (буквално)

Общи условия

Активация на акаунт