КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 552
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
В нашия филиал айсбергът беше разкошен, НО в седмицата преди промоцията, когато струваше 2,99 лв. Тогава обаче срещу 2,99 лв получих айсберг, който тежеше почти 900 грама, свеж, сочен.💚 А "промо" айсбергът не беше свеж и се чудех дали тежи над 250 грама, много "сух" изглеждаше...Възможно е в понеделник сутринта да е бил ок (няма да се изненадам, това често се случва при промоциите им на зеленчуци и плодове).🙂

# 136
Аз тогава взех промоционален на 1,69 където беше и го теглих 1,300кг излезна. Всичките топки бяха много големи при нас.

# 137
И аз почти цяла седмица не можах да го "срещна" този айсберг. Когато това се случи вчера, изглеждаше направо потресаващо.😆 А от зеленчуков магазин каква огромна, вкусна и крехка маруля взех за 1,20 лв, чак не повярвах, че е възможно да е на толкова ниска цена...😉
Аз пък бях останала с впечатлението, че си успяла да вземеш, даже се надявах и при нас да са "зелките" едри и сочни...
Ама след този пост се върнах да чета предишния ти и чак сега видях изписаното с големи букви "НО" и "предпромоционалната" цена от 2.99! Къде съм гледала не знам...Sweat SmileJoyJoy
Щом промото са били дребосъци, тъкмо да не се ядосвам.Smile

# 138
Поне при нас бяха или липсващи, или дребосъци. Но и не изглеждаха добре и не си струваха за 1,69 лв.

# 139
  • При децата ми
Кой зехтин препоръчвате? Може и да не е от "Кауфланд", но понеже имам път натам да попитам.

# 140
Monini, De Cecco.

Хубав айсберг взехме

# 141
Алеаз (или нещо подобно), наскоро беше на промоция, както и зехтин на К-класик харесваме. Също и La Bella Espagnola, ако не бъркам името.

# 142
  • При децата ми
Този зехтин хубав ли е?

# 143
Това не е зехтин, това е продукт от  отпадъка при  направата на Зехтин екстра върджин.
Иначе марката е топ,като цяло, въпреки че съм попадала на толкова горчив зехтин ,че направо не ставаше за консумация.

# 144
Не, това не е зехтин, а рафинирано олио от остатъците след студеното пресоване на истинския зехтин.
Марката има масла и  от други продукти, например гроздови семена.

# 145
  • При децата ми
Видях после, че не е зехтин и не го купих
Благодаря!

# 146
Има ли начин да се разбере кой продукт ще се отлиства (примерно както в Лидъл известно време преди това баркодът на етикета е задраскан)?
Дали ще зареждат пак батерии за 1 лев?

# 147
  • Пловдив
Има ли начин да се разбере кой продукт ще се отлиства (примерно както в Лидъл известно време преди това баркодът на етикета е задраскан)?
Дали ще зареждат пак батерии за 1 лев?
На QR кода на етикета има една линия
- ако тази линия е отгоре значи си е редовен артикул
- ако линията е  в ляво на QR, артикула е излистен
- ако липства линия артикула е постен.
Друг е въпроса дали етикета е сменен когато трябва(неможе да се разчита много на това)

# 148
  • Sofia
Какво ще рече излистен/отлистен за продукт?

# 149
Отпаднал от продукти, които се доставят.

Общи условия

Активация на акаунт