КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 571
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, тези еклери само когато е в брошурата тогава ли ги продават ?

# 151
Точно така си е за етикетите, не може много да се разчита дали са достоверни. Затова проверявам всяко нещо, което ме съмнява.😊
Най-новият "номер" в нашия филиал е да се "крие" стоката. Не вярвам да е нарочно, но примерно пакет с бадеми зад кашонче с червени боровинки...или пък зад фурмите. Или сусам на мястото на белен слънчоглед.🙂 Пращах брат ми тези дни със специални инструкции кое къде да го търси.😅

# 152
Знаете ли какво се прави с тези бонус точки, които са в пликовете с всяко стики?

# 153
Да, използват се за покупка на кутия за храна, бутилка и другите артикули Майнкрафт.

# 154
  • Кърджали
От кога качват новите предложения в приложението от четвъртък?

# 155
Може би се надбягват с Лидл. Нищо интересно като цяло.

# 156
При вас къде са подредени промоционалните батерии? Тези по 4 бр. АА/ААА и тези тип копче по 6 броя в опаковка.
При нас никъде не ги видях, а вчера беше само сряда, да не би да се изкупиха вече?

# 157
alllllimei, при нас са си на обичайните места при другите батерии. Има обаче само етикети с промо цените, а батерии не. Е, от тези тип копче има един или два вида, но не и CR2032, каквито ми трябваха...🙄

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 17:54 от dolce miele

# 158
На обичайното място бяха , да, естествено без обозначена промо цена за удобство на клиента. Joy

# 159
Подарявам купони при пазаруване над 60 лв.- 3 лв. отстъпка и над 100 лв.- 5 лв. И седмичните също.

# 160
alllllimei, при нас са си на обичайните места при другите батерии. Има обаче само етикети с промо цените, а батерии не. Е, от тези тип копче има един или два вида, но не и CR2032, каквито ми трябваха...🙄
Значи ясна е работата, точно най-търсените ги няма. При нас дори етикет не видях, явно няма смисъл да ходя пак, едва ли ще заредят.

# 161
Новата брошура👈

Двуседмична брошура

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 10:09 от lenak

# 162
  • оттам, откъдето започва България
Две са брошурите. Другата е двуседмична.   https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_leaflet6_7700_B … sp;    

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 08:22 от Ранобудна

# 163
  • София
Скрит текст:

А купона Минус 3 лв изчезна ли ви от картата?
моя все още си стои
Скрит текст:
сега ще им пиша на мейла да ги питам

Не, имам си го.
имам компенсация ваучер 3 лв заради неотчетения купон от 3 лв
Скрит текст:
Уважаема госпожо
Благодарим Ви за сигнала.
Като компания, поставяща клиента на първо място, всяко мнение е важно за нас. Поради тази причина оплакването Ви бе предадено на нашето Ръководство, за да бъде взето под внимание.
В заключение, Вашата удовлетвореност е от значение за нас и за подадената обратна връзка, която ни помага да работим към подобрение, Ви изпращаме ваучер на стойност 3,00 лв. в знак на благодарност.
С подаръчния ваучер Kaufland имате възможност да пазарувате всички видове стоки, независимо от сектора с хранителни или нехранителни продукти и е с валидност 5 години.
Надяваме се все пак, че това ще остане последното Ви неприятно впечатление и ще продължите да пазарувате при нас.

# 164
Аз успях да се възползвам днес от купона за -5лв задето миналата седмица ползвах K-Scan. Благодаря ви, от вас тук разбрах, че изобщо дават такъв купон! Hug
Та зорлем накупих разни неща, ама нали заради пустата отстъпка...Sweat Smile

Само дето успяха и да ме ядосат отново, че хем ползвах машинката, хем после пак едно по едно си маркирах на self-check касата понеже ме препрати на проверка, което обезмисля цялата работа...Expressionless
Споделям:
Скрит текст:
Понеже при нас също екраните за проверка на цена не работят, ползвам машинката, за да проверя кое колко струва и съответно го отмаркирам ако не го взимам. Вероятно това кара софтуера автоматично да те определи като "подозрителен" и на касите те праща на проверка.

За капак, при случайното сканиране обаче тяхната служителка вместо стикера на преоценен продукт, който бях взела ми хвана редовния баркод и се получи несъответствие, та хайде на пълна проверка...

Е, предпочетох да си маркирам наново на самата каса, вместо да ми ровят по нещата все едно съм престъпник. Крайната сума, разбира се си излезе до стотинка, както беше и на апарата.

Разбирам ги донякъде, ама трябва да помислят как да го оптимизират този процес, камерите ли да гледат, с количката на някакъв кантар ли да се мине за контрол, не знам ама хич не ми е окей сегашния вариант.

Общи условия

Активация на акаунт