КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 605
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ех, пак само три дни валидност. Поне седмица да беше.
Стара търговска практика, да те накарат по често да се ходи до магазина и заедно с продукта от купона да се напазарува и друго...

# 196
  • Mostly in my mind
Няма пълно щастие. Simple Smile Но е факт,че най-добре промоции правят К.

# 197
Къде е бутона за отключване на дневните изненади?

# 198
Над брошурата в приложението.

# 199
Чак сега се появи бутона, но досега го нямаше.

# 200
В крайна смерка успях да купя от бутон батериите 6 броя за 1лев, но от друг филиал. Наистина бяха на стандартното място при останалите батерии, но точно "тип 2032" бяха най-ниско долу и само техният етикет липсваше, та ходих да проверявам дали наистина са по лев.
В последствие пък видях, че на касовата ми бележка са маркирани като "тип 2025"... Flushed

# 201
  • оттам, откъдето започва България
При нас бяха на касите батериите по 1 лв. - и бутон и обикновени.

# 202
Така, отвори ми се изненадата и дори не успях да я прочета и се затвори прозорецът. Сега къде да я търся, за да я разгледам и прочета?

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 19:05 от mariat

# 203
Би трябвало да отиде в купоните, ако се е активирала - 50% за Ментос
Така. отвори ми се изненадата и дори не успях да я прочета и се затвори прозорецът. Сега къде да я търся, за да я разгледам и прочета?

# 204
Би трябвало да отиде в купоните, ако се е активирала - 50% за Ментос
Така. отвори ми се изненадата и дори не успях да я прочета и се затвори прозорецът. Сега къде да я търся, за да я разгледам и прочета?
А за колко броя е отстъпката? Прочетох ,че купона е еднократен, но не ми е ясно за бройката.

# 205
  • Mostly in my mind
Щом не пише бройка, значи няма. Неограничено количество.

# 206
Някой дали ползва купона за безалкохолна бира?
В брошурата има Пиринско намалено, дали ще я намали с още 25% или много искам🤣

# 207
Ако някой няма да използва днешния купон, ще се радвам да ми изпрати на лични Simple Smile Благодаря

# 208
  • Варна
Момичета,нахлувам в темата с въпрос.Всекидневно пазарувам в Кауфланд с карта пластика.Имам и приложението,но така ми е по удобно.Чак сега разбрах,че нищо от картата не се отразява в приложението,касови бележки например.Има ли как да се оправи това чудо.Пробвах да добавя картата,но изписва,тази карта вече се използва.

# 209
Трябва картата да свързана към акаунта в приложението, а не да е с отделен акаунт.

Общи условия

Активация на акаунт