КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 530
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Това шоколадово яйце едвам го намерих. На една от касите видях кутийка с такива яйца, омешани пес патрул и том и джери. И пес патрул яйцето беше на долния ред на кутийката.

# 571
Здравейте, някой има ли излишен купон за яйцето?

# 572
Изпратих

# 573

Имам да яйце и солени.Давам ги

# 574
Дали има солети в Тракийския К, Пловдив? Да знам утре къде да ходя?

# 575
Дали има солети в Тракийския К, Пловдив? Да знам утре къде да ходя?

Днес нямаше.

# 576
  • shumen
Ходих аз днес и взех всичко.Взех и един джоджен в саксия ама той много хилав.Май ще ми трябва още.

# 577
Днес в нашия филиал се чувствах като на магистрала, не можеше да се размине човек от колички, една за малко да ме отнесе и да падна върху краставиците...😅
На Пещерско шосе са сменили смесителят на мивките в тоалетната. Чудех се аз защо не тече вода.😂 Вече трябва да се натисне отгоре смесителят, не е безконтактно пускането на вода.😃 Толкова бях свикнала с предишния, че ми отне малко време да забележа, че смесителят е сменен.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 00:58 от dolce miele

# 578
Е избрали са ти по-безопасна опция да паднеш върху краставиците, че можеше да е върху омекнали домати.
Има някаква цикличност която и аз забелязвам, че всички полудяват и са като на състезание в магазина да купуват като обезумели.
А относно смесителите- някой така са направени, че е като въпрос за 5 000 лв. как да си пуснеш водата.

Иначе съм доволен от Джовани Рана прясната паста и Канторел Д'амберт синьото сирене.
В аутлет зоната имаше и екзотични подправки  и лютивини на топцени.

# 579
Здравейте подарявам купоните за солети и шоколадово яйце пишете при интерес
 подарени

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 09:14 от resi

# 580
Подарявам купона за кремовете на Нивеа

# 581
Това шоколадово яйце едвам го намерих. На една от касите видях кутийка с такива яйца, омешани пес патрул и том и джери. И пес патрул яйцето беше на долния ред на кутийката.
При нас на стандартното им място бяха останали само 3 бройки, но като пообиколих видях, че има доста кашончета сложени отстрани на регалите, където редят промо стоки. Между другото PawPatrol яйцата са два вида и купона важи само за едните, така че гледайте кода.

Аз се включвам и за да благодаря за купоните! Нямам търпение да разбера какво ще се падне от тези прословути яйца, направо ми иде аз да отворя едно, за да видя какви са играчките, ама ще чакам до РД-то и после ще споделя.(Но ще се радвам ако някой междувременно покаже какво му се е паднало.Stuck Out Tongue Winking Eye)

При нас имаше половин кашонче от солетите там, където по принцип си стоят. На касите изобщо нямаше.
(За инфо: Заекът на опаковката е СЪС футболна топка, но пак да кажа, че аз само на кодовете се доверявам. JoyJoyJoy)

# 582
Приютявам талончета за солети, ако някой има излишен.
Довечера ще ходя, дано да се класирам за зелен лук, че вечер при нас обикновено няма.

# 583
Подарявам купона за яйце

# 584
Може ли да помоля за лични впечатления от месомелачката.

Общи условия

Активация на акаунт