КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 466
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • Под Слънцето
Някой иска ли -10 лв при покупка над 100? Да пише да му активирам купона

# 691
Някой иска ли -10 лв при покупка над 100? Да пише да му активирам купона

Нашите покупки обикновено са около или малко над 100 лв. Вчера сметката беше 95 лв. и не стигна за купон. Ако някой не го желае, бих се възползвала. Благодаря!

# 692
Защо няма тъмен шоколад 50% на Katy?!🤔🙄 Има 2-3 вида от шоколадите ма марката при нас, личи си, че са на изчерпване.
Но пък има някакви нови с грамаж мисля 85 грама и на единия видях някакъв направо смешен процент на съдържание на какао...15 или 18%, ако съм видяла добре...😌

И аз видях, че от шоколадите на Katy почти не са останали - имаше половин кашонче от натуралния, едно кашонче от този с ягодов пълнеж и две кашончета от някакъв с оранжева опаковка (може би с фъстъци?). Това бяха. Над тях бяха наредили нови, грамажът им беше 100 гр, цената 1,99 и бяха много видове. Наистина съдържанието беше потресаващо - какаово масло къмто 15%, а какаова маса - 4%. На това блокче, на което пишеше, че е dark, май стойностите бяха 18% на маслото и 6% на масата... Явно така ще борят какао-кризата... Поне да бяха пробвали по-приемливи алтернативи като овес, слънчоглед и каквото там бяха установили, че може да се ползва при производството на блокчетата, а не да ги наблъскат с палма, ший и фондан...

# 693
Ужас!🤪 Според мен минимумът, за да кръстят някой шоколад "dark", би трябвало да е 50%, но тук явно имат предвид, че просто е леко по-тъмен на цвят от другите видове.☺️ Аз нямах тогава много време да им гледам състава на новите, погледнах набързо един или два. Единият даже тежеше 85 грама, не 100. И аз си помислих, че така смятат да борят кризата🤨, но наистина можеха да се постараят малко повече...

# 694
Повечето шоколади отдавна не са по 100 г.

# 695
Е те тези блокчета не са шоколади - просто захарни блокчета Grinning
Дори в блокчетата на Милка, които също са далеч от шоколада и са 100 грама (визирам обикновената млечна Милка), има повече какаово масло и маса..

# 696
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, ако е удобно, бих помолила някой, който ще ходи тези дни до К да провери дали е наличен този доматен сок на Арива. Дали изобщо е в асортимента, имам предвид. Попаднах на него в малък квартален магазин, но ако там го има, бих заредила количества. Или евентуално друг подобен. Търся точно сок, не сос, не пасирани домати.

# 697
Е те тези блокчета не са шоколади - просто захарни блокчета Grinning
Абсолютно!😂
Повечето шоколади отдавна не са по 100 г.
Дева, в никакъв случай не съм имала предвид, че всички шоколади са по 100 грама.😊 Просто тъмният шоколад на Katy беше 100 грама за 1,99 лв и беше на цената на новите така наречени "шоколади"...
Има ли пюре от чушки в буркан в Кауфланд? Как изглежда?

# 698
  • Под Слънцето
Арива рядко продават в К. От как ги открих преди години, особено ориз и леща, пазарувам техни . Има в Билла по-скоро, Булмаг.

# 699
Кати бяха по 100 г, да. Сега не съм ги гледала. Миналата седмица заредих с други, от тяхната марка, имаха намаление.

# 700
Eто ги новите какаови блокчета😅 (поне не са ги кръстили шоколади):

А ето този тъмния съм гледала миналия път:

Повечето видове са по 85 грама, един или два вида бяха по 100 грама. За мен няма особено значение с какъв грамаж са, защото и без това няма да ги купя. За 2,79 лв има тъмен шоколад с кауфландска марка, а и в Лидъл все още се намира тъмен 50% на прилична цена.
Иначе обикновено за себе си купувам шоколади с над 70%, даже 85% и повече. Но тъмният шоколад на Katy го харесват другите вкъщи и дано не се подлъжат да вземат от тези какаови блокчета (че не гледат винаги състава като мен).
Днес пакет ядки, които през цялата седмица бяха намалени с Кауфланд кард, излизаха на редовната си цена на сканиращото устройство. Беше малко след 21 ч. През седмицата пак проверявах цената на тези ядки и тогава си излизаха с намалението. Все пак, на касата си излязоха на по-ниската цена (този път минах на каса с касиер).

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 05:44 от dolce miele

# 701
Ядките с тяхната марка бяха намалени, но на устройството са с редовна цена. Има хора без карта. С карта излиза намалението. Запасих се с фъстъци. Simple Smile

# 702
Има хора без карта, но през седмицата проверявах няколко пъти цената на тези ядки на сканиращото устройство и на екрана всеки път си се виждаше намалената цена.😉 Само вчера не, беше ми странно.

# 703
Може, не съм проверявала, Долче.
Имам спомен за артикул от витрината с обслужване, жената обясняваше на клиента, че няма как да маркира на намалената цена, тя излиза на касата, с карта.

# 704
Вчера видях пакет черен пипер К класик, 20 грама за 79 ст. Пакетът беше зарязан от някой клиент при ядките и проверих цената на сканиращото устройство в близост. Цената на килограм излизаше около 40 лв.

Общи условия

Активация на акаунт