КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 039
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Писано е, че може и с разпечатана от приложението.

Странно, на информация ми казаха, че трябва да пазя оригиналния касов бон.

Освен да си поискам копие newsm78

# 46
Отиваш с разпечатан и казваш, че така са ти казали на клиентския телефон. Изрично условие е да е целия касов бон.

# 47
  • София
Отиваш с разпечатан и казваш, че така са ти казали на клиентския телефон. Изрично условие е да е целия касов бон.

Разпечатах, ще пиша, какво е станало.

# 48
Изскочи ми известие в приложението за отстъпка 5 лв след ползване на К-скан. Обаче не намирам нищо в приложението, вероятно става дума за отстъпка над определена сума. Някой прочете ли го?

# 49
Изскочи ми известие в приложението за отстъпка 5 лв след ползване на К-скан. Обаче не намирам нищо в приложението, вероятно става дума за отстъпка над определена сума. Някой прочете ли го?

Да, всяка седмица го има.
В текущата седмица трябва да пазаруваш с К скан, а идващата седмица ще получиш купон за 5 лв над 50 лв сметка.

# 50
Не съм го видяла аз това, но пък ползвах купона за -3лв при сметка над 60лв. По принцип все за по-малки суми пазарувам, но този път успях да се възползвам.Blush Даже се пробвах и с К-скан, че да ми е по-лесно със сметката, ама както писах и по-преди, никаква полза не виждам от тази машинка,  след като сканираш карта, за да я вземеш, пък не ти отразява отстъпките.

Та пак трябваше сама да си смятам, че преди да сканирам Kaufland Card сметката беше двойна, което си е доста стряскащо. FlushedSweat Smile
Пък и ако не сметна предварително, дребни несъответствия в цените е абсурд да ги забележа преди касовата бележка, пък и след това си е бая кьорене с тези минусчета на отстъпките...Rolling Eyes

# 51
Да сте мяркали скоро немските витамини-vita plus Нещо изчезнаха,а мутивитамина беше супер осежващ. https://freeimage.host/i/2024-01-09-cbcx8p4clexzz2bqhks7.3xuGlb2

# 52
Новите закуски от брошурата са супер - азиатската пица (леко пикантна, мъничка е обаче), веган кроасан със сладко от кайсия (много мек и вкусен), розовата поничка не е нов артикул, писали са че е нова (вкусна е, хареса ми).
 Има още нови закуски извън брошура - болярска кашкавалка 2.49, тутманик, също и поничка с круши 0.69 ст.

# 53
  • Пловдив
Новите закуски от брошурата са супер - азиатската пица (леко пикантна, мъничка е обаче), веган кроасан със сладко от кайсия (много мек и вкусен), розовата поничка не е нов артикул, писали са че е нова (вкусна е, хареса ми).
 Има още нови закуски извън брошура - болярска кашкавалка 2.49, тутманик, също и поничка с круши 0.69 ст.
Розовите понички са два вида тази от брошурата е сравнително нова.

# 54
samantinia, като написа преди време, че кафето е с нова цена, някое определено кафе ли имаше предвид? Не мога да забележа кафетата, които купувам да са с нови цени.🤔 Само безкофеиновото разтворимо кафе с кауфландска марка продължава да липсва в нашия филиал (дано се завърне, дори и да е с по-висока цена).
Прясно мляко UHT 3,5% също няма...Айсбергът от брошурата е неоткриваем за пореден ден...И марулите са много зле при нас, никакъв избор. Само опакованите салати биват горе-долу. Морковите и те ужасни, а цената 1,99 лв. Поне взех хубаво киви и грейпфрут.
Вчера си купих сгъваем кош за пране, лилавия със сърчицата.😍 Отдавна ми трябваше сгъваем кош и чаках да ги пуснат.
Взех си и силиконови подложки за горещо. Уж различните видове бяха по 7,99 лв, но този, който взех на устройството излизаше 4,99 лв (учудих се, но не се оплаквам😃).
Азиатските пици ми се видяха много мънички за цената си. Какво съдържат освен люто?
Някой знае ли дали клиент може да направи нещо, ако сканиращото устройство е блокирало (бял екран)? Натиска ли се някъде за рестарт или пък трябва да се извика служител?🤔 Твърде често блокират в нашия филиал. На доста места виждам и липсващи или сбъркани етикети (на рафта сусам, а под него промо цена на белен слънчоглед и подобни), без проверка на цената не става...

# 55
Розовите понички са два вида тази от брошурата е сравнително нова.

На 6.02 съм купувала пак такава на същата цена 0.69 да не повярваш.
Иначе розовите са два вида, да, но конкретно тази сега са я писали, че е нов артикул, а тя не е.

# 56
Вдигнати са цените на кафе капсулите Долче Густо.

# 57
Краставиците свежи ли са?  В Билла не бяха лоши вчера

# 58
Вдигнати са цените на кафе капсулите Долче Густо.

12.49 лв като че ли бяха снощи?

# 59
Именно, това е новата цена. Преди бяха 11. 49, като за стотинките не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт