КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 513
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, ако някой подарява купонът за водичката и/или този за вафличката ще се радвам да ми прати 🤗

# 631
  • Sofia
Здравейте, ако някой подарява купонът за водичката и/или този за вафличката ще се радвам да ми прати 🤗
Изпратих на лично и за двете

# 632
За раздаване на съседите и роднините се има предвид. Заедно с боядисани яйца.

# 633
Подарявам купон за вода и вафла (подарен).

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 11:12 от Escala

# 634
  • София
Подарявам купон за вода и вафла.

За мен, ако е възможно Hug

Дано да има по-малко хора, днес Simple Smile

# 635
  • оттам, откъдето започва България
Дано, ама надали. Grinning

От сутринта е лудница. Скоро такова чудо не съм виждала в ранните часове.

# 636
Кои опаковани козунаци от веригите са сладки и вкусни и стават за раздаване?
Зачудих се малко традиция за раздаване на цели козунаци, ама явно нещо съм пропуснал ...
Сигурно става дума за раздаване на социално слаби. Яйца и "борби" с яйца съм практикувал.
Всеки раздава както и каквото прецени, и на който реши. Едни раздават домашно правени, аз раздавам купени. На пазара има изобилие от пакети и не мога да опитам всички, за да знам кои стават за тази цел. Повечето, на които съм подала имат вкус на хляб, че даже и не са сладки и ароматни. Има ли смисъл да взимам такива, които дори малко не се доближават до вкус на козунак? Затова питам из темите.

# 637
Здравейте подарявам два купона за вода
подарени

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 15:39 от resi

# 638
Скрит текст:
Кои опаковани козунаци от веригите са сладки и вкусни и стават за раздаване?
Зачудих се малко традиция за раздаване на цели козунаци, ама явно нещо съм пропуснал ...
Сигурно става дума за раздаване на социално слаби. Яйца и "борби" с яйца съм практикувал.
Всеки раздава както и каквото прецени, и на който реши. Едни раздават домашно правени, аз раздавам купени. На пазара има изобилие от пакети и не мога да опитам всички, за да знам кои стават за тази цел. Повечето, на които съм подала имат вкус на хляб, че даже и не са сладки и ароматни. Има ли смисъл да взимам такива, които дори малко не се доближават до вкус на козунак? Затова питам из темите.

Тези от 0.99 лв. лично на мен ми харесват. Нямат пълнеж, но си имат вкус на козунак и са на конци. Не са хлебни. Бих се радвала да ми дадат такъв на Великден. Simple Smile

На намалените стоки имаше намален с 59% Домашен козунак с плодов микс и белгийски шоколад за 3,49 лв.
Естествено, взех и от него, обожавам козунаци. Оказа се, че е малко глетав, много сладък, но и него почти го довърших 600 гр. е. Relaxed

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 12:31 от Ранобудна

# 639
Здравейте, ще помоля за линк за жалба.
За съжаление не го откривам.

# 640
Жалба за какво? Thinking

На сайта на Кауфланд има форма за контакт.

https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/uslugi/kontakt.htm … sp;    

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 12:43 от Ранобудна

# 641
Исках да върна хр.продукт (в буркан, неразпечатан) поради несъответствие в цената.
Не може?! Ок. Но продукта го взех от място с друга цена, ами някой ги е разместил- отговора.
Е да, но ми писна ако мине номера.

# 642
От 1 лв на Лидл тези дни ме почерпиха, става. Ако беше една идея по-ароматен  и имаше стафидки и още малко захар щеше да е топ 🤭.

Ако взема от пекарната неочаквани колко дни ще издържат. Ще станат ли сухи подметки като хлебчетата до вторник/сряда.

# 643
За тези, които се надяват, че ще има по - малко хора - всяка надежда оставете. Луд-ни-ца.

# 644
Беше ужас сутринта в магазина при затвора. Повече от половината бяха пенсионери, които могат да отидат във всеки друг ден да пазаруват. Напомни ми на времето, в което пътувах за училище с трамвай 22 и сутринта в трамвая беше пълно с ученици и пенсионери с туби води за и от Халите. Не знам защо си го причиняват.

Общи условия

Активация на акаунт