Тибетска гъба/кефир/кефирена гъба 5

• 4 994
  • 195
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Благодаря на дамите, които ми писаха на лично съобщение. Скоро ще си имам кефирена гъба.

# 166
Здравейте на всички! Много бих се радвала да се сдобия с кефирена гъба. Следя темата от доста време, но все не се решавам. Има ли добра душа, която би ми пратила ?

# 167
Ох, аз няма да мога, тия дни метнах малко в коша.
Ако някой друг не ти прати, ми пиши след 2-3 седмици да видим дали ще има вече. Би трябвало.
Защото мога и да не се сетя.

# 168
Здравейте на всички! Много бих се радвала да се сдобия с кефирена гъба. Следя темата от доста време, но все не се решавам. Има ли добра душа, която би ми пратила ?
Пиши и от къде си - не всеки се навива да праща по куриери но ако можеш лично да я вземеш от някого около теб си мисля че шансът ти е малко по-голям. Всички които си правим кефир е само въпрос на време да търсим на кого да дадем, тъй че на никого няма да му се досвиди.

# 169
Извинявам се, от Бургас съм.

# 170
  • София
Аз мога да пратя по Еконт, но идната седмица. Ако искате ми пишете на лично. Wink

# 171
Благодаря на всички отзовали се! Намерих Flowers Tulip

# 172
  • 1st floor
От както бяха на море Laughing кефирените ми зрънца се сбиха в три отделни големи гъби. Не зная как, но ми харесва, защото лесно ги вадя и после много по-бързо се прецежда кефира.

# 173
Здравейте, момичета! 🌻 Ако някой има излишък на гъба, моля, да съдейства. 😊 Къде ли не търсих безуспешно, нужна ми е поради дефицити на витамин Б, които се намират в големи количества точно в кефира. От София съм, ще се радвам и на пратка по Еконт/Спиди. Благодаря!

# 174
Аз нямам възможност.
Малко е.
Пък и съм обещала на приятелка.
Ех, ама пишете преди да мятам в кофата.
В момента и я лекувам.
Нямаше ме и не работи като хората.

# 175
И аз търся. За Бургас?🙏

# 176
Проверете в ОЛХ, там има хора, които продават или подаряват.

# 177
Аз имам, от Варна съм, но нямам възможност тези 2-3 дена да опаковам и пращам, лудница ми е и съм ангажиран, но след това бих дал, с удоволствие, на мен така ми дадоха Simple Smile

# 178
Мяркала съм във ФБ групи точно за Кефир, може и в тях да се пита, там са доста хора също. Който си прави постоянно, често има за раздаване че те си растат.

# 179
Аз имам, от Варна съм, но нямам възможност тези 2-3 дена да опаковам и пращам, лудница ми е и съм ангажиран, но след това бих дал, с удоволствие, на мен така ми дадоха Simple Smile
Аз мога да почакам. Не ми е спешно!

Общи условия

Активация на акаунт