Алп Навруз - Пазар - Проекти и колеги -Тема 9

• 6 697
  • 143
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък го изгледах днес и съм впечатлена от това ,че Синем я няма толкова време на екран и така е влезнала бързо в такт ,че не е истина.Искаше ми да ги видя повече с Алп отколкото с досадния говорител на който се възхищаваше героинята и. Страшно харесвам възрастната двойка още от Джамдаки Къз респект ми са буквално!
Мацката която тровеше живота на Фърат не ми хареса с тия салати и часове пълна откачалка.Неслихан Йелдан си я харесвам и се разочаровах ,че са я направили гадна.Приятно филмче и като се има впредвид ,че съм имала връзка с човек от зодия теле подкрепям Есра ,но пак си взе телето накрая. ;д
Алп определено се доказва в очите ми много след Фазилет толкова се мъчи да
направи всеки път нещо различно - ейваллах! Дано следващия му проект има успех за да го гледаме спокойно и да не мислим рейтинга.

https://x.com/alaabubble/status/1931773674912145580

https://x.com/theycallmerosy_/status/1931782538684690514

# 76

Alp Navruz   & Yves Rocher✨

Диде ,радвам се ,че ти е харесал филма,де да имаше някой да го преведе,дори и на руски... Thinking
Независимо от това ,аз ще го изгледам.

# 77
Красотата на сърцето ♥♥♥ 💘.

June 13 - 18  it is Frankfurt International Turkish Film Festival. Alp Navruz's film, Her Şeyin Başı Merkür, will be screened on 15.06 from 21.30 at this festival.

🆕️ 13 - 18 юни е Франкфуртски Международен турски филмов фестивал. Филмът на Алп Навруз, Her Şeyin Bağı Merkür, ще бъде прожектиран на 15.06 от 21.30 часа на този фестивал.

Аз още не съм го изгледала...чакам рускините да го преведат... Grinning

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 18:43 от Svet_sz

# 78

Алп Навруз се радва да е сред природата 🌳❤️

# 79
Пак съм аз... и пак сме на втора страница.... Thinking Confused

Снощи Алп Навруз и Симге Бирбен присъстваха на концерта на певицата Бурай 🧔🏽 ♂️❤️ 🔥👩🏽❤️ 🔥 🫂
🫠😉🇹🇷❤️🇩🇪💯%

Бурай не беше ли певеца...от Приказката./Явно е от превода певицата /

Много често взеха да го засичат с тази Симге... ThinkingThinkingThinking Да видим тая работа... JoyJoyJoy

Къдравелко ,хубавелко ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Alp
had fun at the concert and radiates it to the outside
🫠😉🇹🇷❤️🇩🇪💯🎸🎶%

Забавлявах се на концерта и го излъчва навън
 🫠😉🇹🇷❤️🇩🇪💯🎸🎶%

Има и кратка интервю...ако мога ще го постна по късно.... Сори ,ама не мога да го постна,незная как ...иначе си го изпратих на месинджъра,ама от там нататък незная.... Алп говори и за някакъв сценарий... Ако някой го види,нека да го постне,моляяя... Дидка,в теб ми е надеждата... Hands Pray Hug

Актьорът Алп Навруз отговори на въпросите на нашия репортер Самет Адай преди концерта в Бурай, на който присъства снощи📍📍
Красивият актьор, който каза, че ще е горещ това лято в хумористично интервю, също накара всички да се усмихнат, когато го попитаха за красотата му😇😇

- Какъв концерт очаква?
- Красива, много любима приятелка, сигурна съм, че ще е красиво
- Любимата песен на Бурай?
- "Алаз Алаз", Лятото дойде.
- Ще се изгорим ли (загорели) като пламък това лято?
- Вече изгорял (загорел).
Навруз Алпите
https://www.facebook.com/share/r/1EBMw5BEyc/

На концерта са били и  at  Buray' s concert last night in   Istanbul:  Alp Navruz, Simge Birben, Mert Yazicioglu &  Neslisah Helvaci
Алп и Мерт май са станали много близки приятели....наскоро бяха заедно и в Бодрум...
Във фейса има клипче и на песента от Приказката... дали е навяла хубави спомени в Алпчи ,или тъжни... Thinking

Момичета,драснете  по няколко реда, де...отвреме ,навреме...само аз пиша... Disappointed  вярно ,че няма нищо ново,но все пак...някоя ,макари и стара снимчица...

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 00:00 от Svet_sz

# 80

Веднага се отзовавам Светле. Heart

# 81
Дидка...златна си...мерсаж.... Flowers Hibiscus
Видя ли краткото интервю на Алпчи.... и можеш ли да го постнеш,еля ако кажеш и ... за сценария ,дето Алп споменава ,ще те черпяяя... HeartHug

ОФФФФф...голяма съм шматка...ето го клипчето...с интервюто...

https://www.facebook.com/reel/1737657446870213

А това с песента от Приказката.

https://www.facebook.com/reel/2506357926397962

# 82
Не съм погледнала ,но ще го видя ,че разбрах ,че е бил на концерт на Бурай.
Накратко:
Бурай е приятел който много обича.Любимата му песен на Бурай - Alaz Alaz. Смее се и казва ,че лятото е дошло.В момента Алп почива.На въпроса дали ще има проекти и дали мисли да работи през лятото Алп отговори:
Преглежда 2 проекта в момента ,но в момента просто може да каже ,че само ги чете.
Най-много го интересува сценария и екипът с който ще работи на площадката.

# 83

Дидка....МЕРСАЖЖЖЖЖЖ... Hug Kissing Heart

Заповядай,Диде!

И...нали съм си добра душа,хайде и на другите дружки ...нищо ,че не се обаждат/пишат/ често... Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Joy Joy

Току що попаднах на превода на интервюто... малко  превода куца ,но все пак се разбира смисъла... Grinning

Списание Бурада - Актьорът Алп Навруз отговори на въпроси на нашия репортер Самет ден преди вчерашния концерт в Бурай.
    Красивият актьор, който каза в хумористично интервю, че това лято ще се изпоти горещо, накара всички да се усмихнат, когато го попитаха за неговата красота.
    -Как прекарвате лятото си?
    -Красавице,в момента съм на почивка,всичко върви добре.
    -Имате ли някакви проекти? Мислите ли да работите това лято?
    - В момента оценявам проект, но като цяло само чета.
    -Кой концерт чакате?
    -Красива, много обичана приятелка, сигурна съм, че ще е красиво.
    Любима песен на бурай?
    - "Алаз Алаз", Лято е.
    -Ще горим ли (тен) като пламък това лято?
    -вече изгорял (за тен).
    -Какво търсите в предстоящите проекти?
    -Разбира се, предпочитаният сценарий, историята и отбора.
    -Вашите фенове в социалните медии искаха да питаме тайната на вашата красота.
    - Ще те взема като модел за подражание. (Репортерът 😃 ) Помощ??
    #AlpNavruz
      · Преглед на оригинала
      · Оценете този превод

# 84
Здравейте! Heart

Тази седмица гост в предаването „От растения до вашата кожа с Yves Rocher“ е любимото име на екраните, Алп Навруз!

В този епизод, водещ Седеф Авджъ, разговаряме с Алп Навруз за процедурите, които прилага на косата си, която много обича и цени, за природосъобразния му начин на живот и за важността да купуваш не само продукт, но и мисъл, когато го купуваш.

В същото време откриваме заедно как Yves Rocher елиминира схващането, че козметиката на растителна основа е неефективна и как използва силата на растенията, за да се превърне в козметична марка, която е едновременно щадяща кожата и екологична.
„От растения до вашата кожа с Yves Rocher“ в събота от 11:45 ч. по Kanal D!

Иремка...пълнее и хубавее... Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 22:17 от Svet_sz

# 85
# 86
# 87
Светлееее 🌻 я кажи да не си на почивка в Турско.

Алп и той релаксира , а новината за летен сериал се оказа фалшива. Иначе има летни дизита но аз не съм ги почвала. Нещо не ме привличат главните да усетя заряд и желание. Засега си вървят по ТВ и не са ги спрели въпреки че нямат високи рейтинги. Доколкото съм запозната  само два излъчват.

# 88
# 89
ЦелуФка от мен... Blush Joy

ЦелуФки и от Алпчи...

Феми ,тази година почивката ми в Турция изгоря... отменихме резервацията в последния ден...

Скрит текст:
Два дена преди датата/20 юни/ получих стомашна криза и семейния съвет реши да не ходим,да не рискуваме. После обаче се оказа ,че съм имала бъбречна криза ,имам камъче в л.бъбрек...та така ,Утре съм на нефролог да видим ,какво ще го правим този камък... Thinking

Постно лято...хм....няма какво да гледаш....и аз повтарям стари лентички... Rolling Eyes Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт