Алп Навруз - Пазар - Проекти и колеги -Тема 9

• 6 696
  • 143
  •   1
Отговори
# 90
Светле и аз си отмених ваканцията поради здравословни проблеми да видим дали въобще ще мога да отида не си сама. ;д

# 91
# 92
Привет...по нощите!
Новинки от Алпчи...почива си ... в гората... но ,за малко се е върнал в Истанбул и папараците са го изхващали....

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 00:02 от Svet_sz

# 93
Нищо за проект май му убиха желанието.
Филмчето им със Синем в ютуб

# 94
Нищо за проект май му убиха желанието.
Филмчето им със Синем в ютуб

Тоооо...хубаво ,Диде ,ама като нищо не схващам...е,тук таме по някоя реплика...Дали ,мамашите няма да го преведат?
Ти как си ?
Аз съм добре ,камъчетата ми мируват,чакам и резултатите от едни изследвания и пак ще ходя на лекар.

Чудя се как си избират проектите...Тъй ли на един свестен проект не попадна,Алп.... Писна ми да чета у фейса за "златното момче" МертРамазан...голям проект ,голямо чудо,а и новината за новата му изгора Rolling Eyes .... Никога не съм го харесвала ,а сега ,след раздялата им с Афра  ,пък хептен.Вярно, всеки има право да харесва когото си иска ,да бъде с когото си иска ...това е личен избор,а и не е и моя работа....а и мацката не струва.Одеве четох у фейса,че тази връзка била пиар и фалшива и Мерти чакал Афра да му прости...ха ха х а...тоя народ хептен изкука.

Преди дни попаднах и на едно друго фото,но нещо го загубих....Моите любими Айча и Ерко и....другата Айча,заради ,която изкараха Алп голям женкар,което не е вярно,според мен ,та Айчицата много ме разочарова и вече не я долюбвам.Тримата са гл.герои в игр.филм "Вземи ме татко"./ако не се лъжа/

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 00:32 от Svet_sz

# 95
Няма ли автоматичен? Хич не съм погледнала пак е нещо.
Още в болнични ще видим ще отмине някога - надявам се.

# 96
Пробвах автоматичен на БГ ,но много оскъден....през 2-3 сцени по едно изречение и то несвързано.
Утре вечер пак ще пробвам,може и на руски....
Айде ...лекинка от мен ,че утре съм работна... Sleeping

# 97
# 98
Светле , като ги видях се сетих за Заманкито директно и веднага си пуснах няколко сцени ще го гледам този филм като е наличен определено. А Айча голяма сладурана и нея си я харесвам жалко ,че не се събраха с Алп ама божа работа.

# 99
Привет! Heart
Диде,за мен Заманкито е един от най стойностните турски сериали.Три сезона седях като шантава пред компа...спомням си...вторник вечер...толкова сълзи съм проляла и нерви изхабила,но устоях...Децата и мъжо ми бяха приготвили една кутия със салфетки и ми ги даваха щом започнеше серията..... Rolling Eyes Joy Joy Joy
Ерко напоследък не съм го гледала никъде,а Айчата много се кефих като гледах Сърдечна болка и най вече ,че играеше с Алпи.И последно в Пазара пак бяха заедно.
Що се отнася до другата Айча...много я харесвах и много се зарадвах,когато Алп каза ,че са заедно...но ,после...след година и малко,може би ,дойде и кастинга за сериала Сърдечна болка...говореше се ,че първо са предложили ролята на Зейнеп на Айча ... след това на Алп ,ролята на Халил....и там е станало нещо...но ,какво...после предлагат ролята на Зейнеп на Ирем.... пишеше  още ,че Алп е бил видян във фитнес залата с някаква мацка...та така го изкараха най големия плейбой в Турция...и накрая, Алп и Айча  се разделиха.

Пак се връщам на Заманкито...всички артисти бяха страхотни,не само Ерко и Айча...от там започна  и пътя на младежите  към върха.... Арас,Йълдъз,Толга,Фарах ,Салих ,Мине,Елчин... и Мете Хорозоолу,той обаче се поизгуби ... ха ,забравих и Нилпери....

# 100
Мете е уникален и аз се чудя къде е много си харесвах АйСон ,но и с Бахар де
иначе за другите неща си права. Че в днешно време всеки говорещ с дама актьор го пишат чапкън. Заманкито и Езел са ми фаворити на мен и с Езел такъв рев измятках ,че не е истина.

# 101

Тренировка 🤸 ♂️
🫠😉🇹🇷❤️🇩🇪💯%

# 102
Страшно носталгично ми стана като видях това.

https://x.com/__mahur_/status/1946301360338530504

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1945932921598083283

Времето нищо не е взело от тях много исках да е с Али Джемиле по време на Заманкито въпреки всичко.

Чакаме новости около Алпи.

# 103

Здравейтееееееее....

Големи сладури са ...пу пу пу ... не могат да се напрегръщат... кой знай колко време не са се виждали.... Thinking Joy

Алп ..от гората на морето.... Sunglasses Joy Joy Joy

# 104

Бая време мина от финала на Заманкито ама виж го че и по главата я целува. ;д

Общи условия

Активация на акаунт