За МАКСИМАЛНА присъда на УРОДИТЕ, измъчвали животни за пари

• 29 229
  • 804
  •   1
Отговори
# 435
И за мен не са противоречия. Дори познавам жена, която е отгледала двама сина и има отлично семейство, но не споменава, че има още един син, който едно време е оставила в дом за известно време, после той е станал рецидивист и т.н.

# 436
Два въпроса, на които не знам дали ще може да ми се отговори. Първият - ако осъдят Габриела, тя в Сливен ли ще лежи? Поне аз само за този затвор съм чувала, в който излежават присъди жени.

Да, Сливенският е единственият женски затвор на територията на страната.

# 437
Има само един женски затвор - Сливен.

Гърдевата пак изникна да лъска имидж. Натъртено ни бе, че е дипломиран психолог (bullshit!), две думи на кръст не връзва. Ужасна жена, с ужасна объркана семейна история и всичките производни с полубратя, сестри, бащи и стринки. Ужасна жена, ужасни роднини. Кой и защо прави подобни идиоти известни?!

# 438
Къде ги четете/гледате тези изяви?

# 439
Къде ги четете/гледате тези изяви?

Неделният сутрешен блок на Нова - Събуди се, вчера.

# 440
В интернет се разпространява поредната конспиративна теория - нямало убити и измъчвани животни, всичко било политическа поръчка от определена партия, за да се отклони вниманието на хората и обществената енергия да се насочи в погрешна посока. Видеоклиповете били направени от професионални актьори, нямало пострадали животни No Mouth

# 441
Сигурно и животните са платени актьори.

# 442
Човешката изродщина няма край!!! И за извършителите, и за защитниците.
Било театър…

# 443
  • Враца
Лелеее, предната му приятелка е изпуснала шанса си, да стане известна актриса!!!

# 444
Два въпроса, на които не знам дали ще може да ми се отговори. Първият - ако осъдят Габриела, тя в Сливен ли ще лежи? Поне аз само за този затвор съм чувала, в който излежават присъди жени. И вторият въпрос - затворниците имат ли някакво отредено време като план график, през което им е позволено да гледат телевизия? Въпросът ми е с цел - винаги ли са наясно кой влиза или впоследствие се разбира?
За Красимир все още е излишно да питам къде ще лежи.
Бяхте писали за затвора. Женският е само един, в Сливен.
Всичко си имат, гледат и телевизия. Едва ли ще бъде анонимна, както сред затворничките, така и сред пазачки (така ли се казва?).

Късно са се сетили партиите, че могат да яхнат вълната. Или вече са я яхнали.
От 9 кладенеца вода ще донесат...
Дано не се потули всичко.

# 445
  • София /Абсурдистан
В затвора се и работи. Един работен ден го смятат за два излежани. Е, работата не е престижна, ама да се пробва.
Наричат се надзиратели, не пазачи, някой може и да я хареса.

# 446
Всъщност два изработени дни се смятат за три излежани.

# 447
Ако й дадат максимумът от 8 години, след 3-4 ще е навън това чудовище адово..

# 448
Ако й дадат максимумът от 8 години, след 3-4 ще е навън това чудовище адово..
Не, трябва да е излежала 2/3 от присъдата, за да може да кандидатства за предсрочно освобождаване.

# 449
Колкото и да е, никога не бива да бъде свободна.

Общи условия

Активация на акаунт