За МАКСИМАЛНА присъда на УРОДИТЕ, измъчвали животни за пари

• 24 180
  • 694
  •   1
Отговори
# 645
  • София /Абсурдистан
При такива случаи винаги може да се обадят на някой от местните доброволци. Те ще вземат животинчето и ще го настанят където трябва.

# 646
Как няма този изрод някой да го хване и да го влачи поне километър с кола...

# 647
  • Обран бостан ;)

Нехуманно е. Trollface
Тая толерастия към нечовеците ще ни закопае някой ден. Angry

# 648
  • София
А, това са двукраки, не са човеци.

# 649
  • Обран бостан ;)
А, това са двукраки, не са човеци.

Е, да де.

Нехуманно е. Trollface
Тая толерастия към нечовеците ще ни закопае някой ден. Angry

# 650
  • София
Явно кафето ми е малко - това съм го пропуснала.

# 651
Отново случай с жестокост към животно, този път в Сливен. Котка е завързана с верига на балкона и стои там и в студ, и в пек. Съседи многократно са продавали сигнали, но без резултат. Няколко пъти са спасявали животинчето от обесване, тъй като е увисвало на веригата от балкона. Собственичката е някаква пенсионирана откачалка, която не отваря на никого и се смее, когато ѝ кажат, че животното е в опасност. Но съседите са твърдо решени да не се отказват, докато не изведат котката оттам и не ѝ намерят нов собственик.

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/i-v-stud-i-v-pek-k … kam-zhivotno.html

# 652
  • София /Абсурдистан
Просто нямам думи.

# 653
Чудя се като са  стигнали до животинката със стълба, за да я спасят от обесване, защо не са откачили веригата и да я вземат.

# 654
  • София
Нямам думи.. този изрод от мъжки пол са го били пуснали срещу гаранция от 8000 лева, сега пак щели да го връщат. Доста вече се мълчи около този случай, не трябва да им се размине. Всеки трябва да е наясно, че когато извършва такива зверства, трябва да си понесе отговорността.

# 655
Нямам думи.. този изрод от мъжки пол са го били пуснали срещу гаранция от 8000 лева, сега пак щели да го връщат. Доста вече се мълчи около този случай, не трябва да им се размине. Всеки трябва да е наясно, че когато извършва такива зверства, трябва да си понесе отговорността.

За кой говориш?
Че вече почнаха да се обсъждат един тон случаи.

# 656
  • София

За кой говориш?
Че вече почнаха да се обсъждат един тон случаи.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20743839

Абсурдно ми е, че изобщо са го пуснали.

# 657
Даже не съм и разбрала, че е пускан.
Явно тихомълком е било на никой на се казали.
А сега са го върнали Grinning

# 658
  • София
Даже не съм и разбрала, че е пускан.
Явно тихомълком е било на никой на се казали.
А сега са го върнали Grinning
Именно, нямаше никаква информация за това, което не е редно, предвид че случаят прикова внимание и е важен за обществото. Не знам как и защо изобщо са пуснали един психопат, добре е че са го върнали, заслужават да си изгният в затвора. Ей така и другите подобни на тях, да знаят, че когато направиш нещо, което не е нормално, когато извършиш жестокост - ще отговаряш пред закона.

Иначе за съжаление изроди много, чак си е притеснително сред какви хора живеем.

# 659
Това е пълно безумие, даже не знам как да го коментирам, думите не ми стигат. Това е престъпление с особено жестокост + пране не пари. Гаранция 8000.

Общи условия

Активация на акаунт