За МАКСИМАЛНА присъда на УРОДИТЕ, измъчвали животни за пари

• 29 050
  • 804
  •   2
Отговори
# 75
Адска история! Супер много ме потресе!

Надявам се прокуратурата да се постарае максимално и така да формулира нещата, че наистина да получат добри присъди ефективни. Макар че каквото и да им се направи на тия, все няма да  е достатъчнто.

# 76
Отчайвате ме с тази неадекватност на чужди организации по случая... Такива надежди тая...
Готова съм с писмото. Опитах да е въздействащо, сърцераздирателно и шокиращо. В списъка ми са 68 организации, фондации, общества за защита на животните в САЩ и Европа. Доста от тях са с дългогодишни традиции и много активни. Включих към списъка и основните световни медии. Имате ли идея още към кого да го изпратя?
Вероятно нямат права да се месят по случая в чужда държава, но поне ще са по активни да предотвратят и да бъдат внимателни при разпространението на подобни клипчета.

# 77
  • София
Най-тъпото в цялата история е това, че преди доста време са били сезирани институциите за тези зверства, но никой не си е мръднал пръста. Добре, че разни организации са събрали достатъчно информация и доказателства, за да се задействат търтеите по бюрата и да свършат нещо.

А относно тази откачалка - ако си израстнал гледайки как майка ти беси котки, няма как да се превърнеш в стойностен човек. Приемаш, че това е нещо нормално и от там нататък надграждаш.

# 78
# 79
Ние няма да се откажем. Няма да простим.

Ще издействам страница в Уикипедия с името Габриела Пашова и снимка.

Искам до края на живота си да е известна изродката мръсна. Помия.

# 80
  • София
Дано! Защото в момента максималното наказание е 4 години, което е нищо.

П.П. Но дори да променят закона, тези двамата няма да ги касае, нали?

# 81

Браво на БСП, колкото и да не понасям тази партия. Ако направят това, поне ще е едно добро нещо, което са направени в тяхната история.

Колкото до тези изчадия, не мога да опиша какво мисля за подобни същества, които си позволяват да изтезават беззащитни животни. В един по-добър свят нямаше да си говорим за по-строги присъди, а щяха да бъдат дадени на безмилостно изтезавани по средновековен начин до смърт. Това не са хора, а подчовеци и обществото трябва да се отнесе така с тях, а не да ги защитава, 8 години и добро поведение след 3 на свобода. Абсурд. Най-малкото, ако сме "цивилизована" държава трябва да гният цял живот зад решетките.

# 82
Irene Alis благодаря!
Ще се даде гластност, ще има отзвук и извън страната.

# 83
От къде е информацията за майката, че е бесила котки ?
Радвам се, че не се замита под килима и този пореден случай на мъчение с особена жестокост.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 12:50 от •MERA•

# 84
Така, максималната присъда е до 8 години затвор. За извършеното с животните е 4, но има общо 3 обвинения, като едно от тях е пране на пари, което вдига общата присъда.

# 85
Още едно адекватно действие - Ректората на университета в който учи урода излезе със Заповед, че я отписва, като студент.

# 86
А кой е университетът?

# 87
  • София
В новините казаха, че максималната присъда е 8 години. Надявам се, че имат достатъчно доказателства, за да бъдат осъдени възможно най-бързо и да им се даде тази присъда.

# 88
Още едно адекватно действие - Ректората на университета в който учи урода излезе със Заповед, че я отписва, като студент.
Източник?

# 89
Ужасна история. Тия дали въобще са нормални, в смисъл могат ли да минат съдебнопсихологичните експертизи. Особено момичето, явно и хлопа дъската по цялата глава. И едва ли наскоро е открила призванието си, сигурно от дете измъчва животни. Намерила е и начин да печели пари.

Понеже постоянно ми излизат групи за осиновяване на животни, просто се потресох, че са си търсили и от такива животинки.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 13:57 от Iris04

Общи условия

Активация на акаунт