За МАКСИМАЛНА присъда на УРОДИТЕ, измъчвали животни за пари

• 29 051
  • 804
  •   1
Отговори
# 90
Още едно адекватно действие - Ректората на университета в който учи урода излезе със Заповед, че я отписва, като студент.
Браво на този ректор!
Респект и на вас момичета!
Това са изроди, меко казано....да посягат на най-беззащитните, просто нямам думи да се изразя.

# 91
Еми изроди са, те са сред нас. Макар и това да е най-драстичният случай, той далеч не е изключение. В същите групи за търсене на дом на животни, хората с месеци лекуват животинки, чийто наранявания са точно резултат от близка среща с човешки изроди, а също и много често се разкриват разни групи, които организират боеве на животни и други садистични забавления.
Отвратително е един път деянието на извършителите и още веднъж това на извратеняците, които получават удоволствие от такива неща.

# 92
Абсолютно. И агресията на такива хора далеч не се ограничава до животните, всеки по-слаб от тях бива тормозен.

# 93
ФБР: РАНО ИЛИ КЪСНО ЖЕСТОКОСТТА КЪМ ЖИВОТНИ ВОДИ ДО ЖЕСТОКОСТ КЪМ ХОРА

https://zoopress-bg.com/fbr-rano-ili-ksno-zhestokostta-km-zhivot … estokost-km-hora/

# 94
Аз лично лекувах куче 3 месеца, заради недохранване, 3 месеца, в които буквално съм го учила как да яде. През час съм му давала храната в устата и от стрита, та до гранула. Спала съм седнала, защото той спеше само в ръцете ми. Плачеше пред банята като влизах да се къпя, ходила съм на работа с него всеки божи ден през тези 3 месеца ( хубаво, че работя при ММ).
Сега е 18кг на 5 години, черен, лъскав и с опашка на паун.
И само като си представя, че не съм способна да помогна на всички ме свива корема.

# 95
Още едно адекватно действие - Ректората на университета в който учи урода излезе със Заповед, че я отписва, като студент.
Източник?

В отговор на някой, който е писал до университета.
Цитирам:
Информирам ви, че със Заповед на Ректора рег. №РД-00175/17.03.2025 г., Габриела Сашова е отписана като студент от Висше строително училище "Любен Каравелов".
С уважение:
доц. д-р Анита Хандрулева
Ректор на ВСУ "Любен Каравелов"

rector@vsu.bg

# 96
Дават на живо пред дома им протестират. Лепят плакати и се заканват. Много хора.

# 97
Потресена съм, макар и при наличието на дарк нет и всякакви изверги, които се вихрят там, не и съвсем изненадана. Обожавам котки и кучета, губила съм котки и само съм се молила да не са попаднали в ръцете на жестоки хора. И се убеждавам, че нещо дълбоко в мен е знаело, че такива садисти съществуват. Не знам доколко е реалистично очакването за доживотен затвор, но за такива изроди очаквам максимална присъда.

# 98
Подписвайте петициите, като потвърждавате своя подпис:

https://www.peticiq.com/477845

https://www.peticiq.com/477860?a=459802

# 99
Подписах петицията. Като показаха снимките ѝ от фейсбук в новините по телевизиите - направо нагла кифла!

# 100
Ходили са и пред къщата в Дивотино, има няколко задържани, но не е имало ескалации. За жалост, явно майката е толкова смела само със фейсбук и не е излязла да поздрави.

# 101
Дават на живо пред дома им протестират. Лепят плакати и се заканват. Много хора.
По телевизията ли са го излъчвали или във ФБ? Може ли линк?

# 102
Един странен въпрос, но знае ли се къде е кучето и - йорки сега?
Да не затрият и тази душица гладна и затворена някаде, докато са арестувани!

# 103
Подписах и двете петиции. ГаВриела и Мърсѝмир трябва да бъдат сурово наказани!

# 104
Ами, за йоркито се опитват да разберат. Лежа на кълката, че поне кучето е обичала (то при такива същества не знам колко е любов, ама както и да е) и се надявам да е добре.

Общи условия

Активация на акаунт