За МАКСИМАЛНА присъда на УРОДИТЕ, измъчвали животни за пари

• 24 167
  • 694
  •   1
Отговори
# 15
Това е нова тема. Вчера или онзи ден имаше друга с искане за доживотен затвор... Явно нереалистично, тук искането е по-умерено - за максимална присъда. Но за подобно деяние максималната присъда ще е някоя и друга година затвор, а реалистично може и с условна да се разминат, за съжаление. Но няма как за убийство на човек да дават 3, 5 или 7 години, а за убийства на животни повече.
Може пък да се надяват на утежняващи обстоятелства, това че са серийни убийци на животни. Аз също мисля, че или ще го проточат или ще са с условни. Имаше един садист, съдиха го че е измъчвал куче Мечо. Срещнах коментари, че е осъден с условна, разхожда си се, просто избягва райони с камери.

# 16
Отвратена съм и силно се надявам някой да ги пребие тези двамата по особено жесток начин.
Чувам ужасни неща за тоя “черен интернет”, не знам какви изроди сме станали хората.

# 17
Включвам се в тази тема, имам леко шокиращо разкритие относно изродката която е брутален садист към животни.
Познавам я лично, но през трети лица, мой приятел от детските години е имал краткосрочна връзка с нея.
От това което съм запозната, тя е била много привързана към кучето и, наистина е студентка във военно училище  (мисля че в Академията на МВР, но не гарантирам на 100%) и общо взето не е изглеждала по никакъв начин като човек който може нещо подобно да причини на тези невинни същества.
Но след този случай и тези доказателства които излезнаха наяве, аз съм силно отвратена, погнусена и шокирана от това сред какви хора живеем и съм изцяло за доживотен затвор за тези двамата нещастници!
И най-гадното е че съм я виждала тази психарка (когато беше с моя познат за кратко).
Два пъти сме излизали единствено по двойки, той с нея, и аз с моя приятел, няма да влизам в подробности, разбирате какво имам предвид.
НО през цялото време от което я познавам индиректно, никога не съм си и помисляла, че тя е способна на нещо подобно!
Към нейното куче в малкото пъти които съм я виждала (понеже тя не искаше да го оставя самичко у тях) е била грижовна, обичаше го както нормалните хора трябва да си обичат домашните любимци.
Въпреки че като човек никак не ми допадна - тя е от тези хора които са за бройките и с моя познат тогава скъсаха заради изневяра от нейна страна.
Сега обаче ако я видя на живо, най-малкото което бих направила, е да я наплюя в лицето.
Самата аз имам куче вкъщи, померан и НИКОГА няма да го накарам да бъде в опасна за него среда!
А тази изродка и онзи дето е снимал....доживотен затвор и публичен линч!

# 18
Тези двамата изроди,а и онези,които са гледали техните видеа в никакъв случай не могат да се нарекат ''хора''а чудовища в човешки образ.Секта за жертвоприношения ли са,какво са!Още от първата снимка на тази( не знам как да я нарека)  с гаврата й към тези невинни душички. Направо се отвратих,изтръпнах,останах ужасена и шокирана!Такива заслужават публичен линч,но с нашата правосъдна система ще ги изкарат невменяеми,както при много други подобни случаи... което за съжаление е много,много жалко.Заслужават най-тежката присъда тези уродливи сатанисти!!!

# 19
В шок съм откакто излезе тази информация и не мога да се примиря по никакъв начин.
Не го проумявам, не го асимилирам... особено мъчително. Не влизам да чета с цел да избегна снимки или клипове, но така заляха фейсбук, че не знам дали ще забравя някога снимките, жалостивите звуци. Ужасно е!
Извадих списък на организации и комисии за защита на животните с САЩ и Европа и започвам да пращам писма. Надявам се на помощ и адекватна подкрепа отвън, тъй като не вярвам нито в държавата, нито в правосъдието.

# 20
  • Mediterraneo
Упорито избягвам досег със снимки и клипове от дейнието на тези малоумници. Не мога да си причиня дори да погледна нещо подобно. Това са някакви адски изчадия. Онези, плащали за снимките и клиповете, също са садисти, и тях трябва да погнат по някакъв начин. Омерзена се чувствам. Че ходещо на два крака животно може да причини подобно нещо на други животни.

# 21
Немога да влезна да чета дори свива ми се корема. Аз обичам животните повече от хората май, май. Винаги съм имала купе откакто се помня, никога, нито ден не съм живяла без куче. Немога да си представя какви са тези хора.

# 22
Аз не разбрах по какъв начин се осъществява тази търговия, пак ли телеграм ? Няма ли някаква регулация на това , което се случва в интернет пространството ? Изродите, които плащат за клипове на изтезавани животни нищо чудно да плащат и за клипове с хора. Добре , че е хваната навреме тази жена, че колко ли още престъпления с особена жестокост би могла да извърши под чадъра, който сама си е направила с избора на училище. Дано да я изключат незабавно.

# 23
Подписах петицията и се надявам да получат възможно най-тежките присъди тия изроди.

# 24
  • София
Не е навреме, за съжаление. В някоя от темите тук попаднах на информация, че това е продължавало три години.

# 25
3 години...... ужас, милите душички.

# 26
Не е навреме, за съжаление. В някоя от темите тук попаднах на информация, че това е продължавало три години.

Из фейсбук пишеше, че имат силен гръб в съдебната система от роднини там. Нищо чудно да са ги "пазили" и просто грешните хора да са ги спипали сега.

# 27
Но няма как за убийство на човек да дават 3, 5 или 7 години, а за убийства на животни повече.
Присъдите не са големи, но има как да дадат повече за животни. Убийствата на хора са единични, стават повече в нетрезво състояние, случайно, не си намираш няколко десетки жертви, да ги връзваш и измъчваш. Докато тук има целенасочена садистична умисъл.

Има коментари как се става такъв човек. Не се става, раждаш се и останалите се молим да не развиеш 'таланта' си. Има хора, които обожаваме животни, има такива, на които са им безразлични, но не са садисти...има ги и тези боклуци. За съжаление могат да си получат заслуженото само от други боклуци, т.е.никога, така че разчитаме на присъди.

# 28
Има коментари как се става такъв човек. Не се става, раждаш се и останалите се молим да не развиеш 'таланта' си. Има хора, които обожаваме животни, има такива, на които са им безразлични, но не са садисти...има ги и тези боклуци. За съжаление могат да си получат заслуженото само от други боклуци, т.е.никога, така че разчитаме на присъди.
Чела съм за психопатите, че се раждаш такъв и няма оправия. Но възможно ли е, тези да не са такива?  Аз се чудя, дали може да си е нормален човек, но да е просто алчна, мързелива, самодоволна кифла, която няма морал? Обожаваш кучето си, но садистично убиваш друг вид животни?!? Ако си обожава кучето, значи цени живота му...? Не знам, извън моите възможности за разбиране или поне осъзнаване е.

# 29
Побъркани хора.....ужас

Общи условия

Активация на акаунт