“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 28 629
  • 668
  •   1
Отговори
# 555
  • у нас
Фънки като не харесва Лили Иванова, Вениамин какво е виновен, че така да го прецаква?

# 556
  • Mediterraneo
На момчето му личи, че не му е приятно… Толкова се старае и изведнъж получава това несправедливо оценяване….
Абсолютно, много се спече и ме успя да го прикрие.
Дивна... Честно ли.

# 557
Ако трябва да избирам между Дивна и Лашкова тази вечер, избирам Лашкова.

# 558
Ами той Вениамин е по-добър от повечето персони там. Но явно не е от "нашите".Не е от клуба.

# 559
  • София
Гледах със закъснение, че рекламите не ми понасят. Страхотен, невереоятен Вениамин! Иван също се представи супер, Цитиридис и той. Не мога да кажа същото за Филева - нито визуално докара поп-фолк певицата, нито гласово, даже доста забързано ми се стори.

Приликата на Лашкова с Мадона беше много добра. Звезди и той ме развесели. Дуетът.. трудна задача, но се постараха. Роксана се старае, но просто не беше нейният този образ.

Дивна.. също се справи добре.

Фънки бе отвратителен с изказа си по адрес на Лили Иванова, хареса ми Веселин Маринов как постъпи.

Гласа си в приложението дадох за Вениамин.

# 560
  • Бургас
Фънки, трябва да е извън журито!
Стига му толкова гавра с участниците!

Време е за нов член на журЕто!

# 561
Много добре виждат всички, че Вениамин е много добър и се чудят как да го режат. Много глупаво!
Фънки може да не харесваш Лили Иванова, но с тези три точки за Вениамин се изплю върху таланта на това момче. Просташко е това!

# 562
Лашкова беше ужасно фалшива,що за оценки от журито недоумявам.
Най-много харесах и гласувах за Цитиридис.

# 563
  • София
Роксана трябва така да си ходи, много и отива визията на Анастейша.

# 564
  • София
Фънки, трябва да е извън журито!
Стига му толкова гавра с участниците!

Време е за нов член на журЕто!
Нагаждачът трудно ще пусне мястото, все пак парички и ефирно време капят. Не мисля, че има място там, хич не е справедлив, личи си, че има любимци и е пристрастен.

За мен Вениамин е уникалното бижу на този сезон, както в предишен бе Зомбори, както бе и Владо Михайлов. Талантът си е талант, дори да дават на различни хора победата - другото не може да се скрие от драгия зрител.

# 565
Толкова хора казват, че гласуват за Вениамин и накрая арменците показват друго. Аман.

# 566
За мен Вениамин е уникалното бижу на този сезон, както в предишен бе Зомбори, както бе и Владо Михайлов. Талантът си е талант, дори да дават на различни хора победата - другото не може да се скрие от драгия зрител.

Според мен Вениамин е много далече от Зомбори и от Владо Михайлов. Да, добър е, но те бяха наистина уникални.

# 567
Във Фейзбук снимката с Вениамин има близо 7 хиляди харесвания, ако има някакво значение… другите дори не са близо до този резултат…. Личи си кой е любимеца на публиката!

# 568
  • Другата България
Ами той Вениамин е по-добър от повечето персони там. Но явно не е от "нашиге".Не е от клуба.
Именно.
Имитациите му са доста сполучливи, старае се, труди се, и накрая какво - понеже е никой, все назад в класирането.
Много се ядосах. Наблегнаха на това, че Роксана е плакала - ами да плаче, какво от това? И цоп - по-високи оценки от дуета. Те, че не бяха на макс, не бяха, но Роксана беше потресаващо зле.
Звезди пък от съжаление ще го бутат в златната среда до последно, за чия сметка - пак на далеч по-добрите от него. Всеки път треперя да не колабира на сцената, но пък и той напред в класирането, че и водач в генералното....
А Иван и Цитиридис за пореден път гласуват един за друг от чиста солидарност и приятелски чувства, което също не е ок.
Но върха на тъпотията беше тройката на Фънки за Вениамин.  И то само защото не харесва оригинала....

# 569
Тройката на фънки / не е грешка малката буква/ беше за Вениамин, Мери!

Общи условия

Активация на акаунт