“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 29 002
  • 668
  •   1
Отговори
# 540
  • София
11т.Цитиридис
10т.Вениамин съм аз

Фънки се излага, това че не харесва Л.Иванова го прехвърли върху Вениамин..

# 541
  • Mediterraneo
Фънки е жива гавра.

# 542
Фънки даде 3 точки на Вениамин? Правилно ли чух??? Ужас

# 543
Иван и Вениамин са ми фаворитите,
много изравнени тая вечер

# 544
Ивана свали към 20 кг. за 1-2 години и в лице много се промени. Отделно, че зъбите не са добре направени.

# 545
Мишето на Ралица Паскалева са я направили. И миналата седмица Лашкова пак на нея мязаше. 😁

Сериозно ли имаше участници, които дадоха 5 т. за виещата Лашкова!? И Фънки с 3т. точки за Вениамин!? Абсолютна подигравка.

# 546
Успях да видя Звезди със синята пачка, но не чух цялата песен.Не се учудвам като ви чета, че все пак я е изкарал.За имитацията на Ивана нямам мнение понеже не съм я гледала в оригинал.Обаче Фънки ме учуди.Не бил запознат с творчеството на дамата, дрън, дрън.То и аз не съм запозната, знам само тази песен.Той едва ли не вижда Ивана за първи път, не я познавал.Айде бе!В един от музикалните формати на Иван и Андрей, когато той беше жури, Ивана изпя точно тази песен в джаз вариянт и беше страхотно.Не му прави чест да се държи така с колежката.

# 547
  • Бургас
Фънки, да се прехвърли официално в чалга средите!
Голяма гавра е с това негово оценяване!😡

# 548
  • Другата България
3 точки за Вениамин???
Защото не харесва Лили Иванова?
Ужас....

# 549
  • у нас
Ее, може ли 3 точки на Вениамин? На това хубаво изпълнение

# 550
Много добре се справи Цититридис , но всеки път с даване на точки на Иван е смешен Simple Smile ( предния път , защото бил 7 СОУ , сега поради нещо друго си ) . Голямо смазване.
За мен Вениамин и Дивна бяха много добри в имитацията, а първия показа емпатия и сърдечност , като даде именно на Роксана точките си.
Разбираме, че Фънки не харесва Лили Иванова , но това какво общо има с образа , който изгради Вениамин ??? Три точки на Вениамин и 10 на Ванката -пиян е Фънки очевадно.

# 551
Аз един сезон пропуснах заради това смотано жури. Сега нещата са пак на там.
А Веселин Маринов има специално отношение към Лашкова, очеизвадно.

# 552
На момчето му личи, че не му е приятно… Толкова се старае и изведнъж получава това несправедливо оценяване….

# 553
  • Другата България
Явно днес е ред на Лашкова да спечели.
Нереални са оценките за нея, определено.

Роксана и Звезди ги оценяват от съжаление с повече точки от останалите.

# 554
  • София
Много му е кофти на Вениамин.

Общи условия

Активация на акаунт