Да не сме съседи? И аз имам същия проблем. Пиши ми може да се окажем собственици в една сграда.

Преди малко си четох документите. Образец 15  е менте. Който си сложил подписа е за убиване. По документи изграден трафопост и без забележки, а трафопостта още го узаконяват. Като купих апартамента нямаше дори врата и бяха сложили найлони. Яко раздаване на подкупи докато я докарат до акт 16. Ако изобщо вземе. Аз вече не мисля, че ще вземе . Токът е опасен. Брокери и собственици водят наематели  и са се овълчили да приберат на провианциалистите последните пари. Инсталацията вече не издържа на консумацията. Но така става като продава куха фирма с инсталирана бабичка за собственик и някакъв си, които се представя устно за инвеститор, никъде не фигурира като такъв.
Говорих с моьта брокерка , какво става няма акт 16.. знаеш ли, че сградата няма трафопост??? Онази се направи на шокирана.... Simple Smile ти като ме води на обекта трафопост не видя ли... до вратата трябва да бъде ... т.е найлона.. според  кьоравите и алчни комисии.

Та ще е шоу с този клоун. Бушонът ще изгърми.. но не на сградата, а на измамниците.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:13 от Menton