Тук и мен ме тормозиха в началото да разкажа един виц за "членски внос в КГБ", ама май минах между капките без него
Не помня вече
Не помня вече
При нас ще намериш интелигентна компания, весели момичета, винаги готовност за помощ, съдействие и съвет, ако ти потрябват. И не на последно място - купонджийки баби. Няма да намериш при нас клюки и интриги. За това бъди спокойна! 

Дано ти е приятно с нас! Приятни емоции те очакват. Лека бременост на мама и едно малко, сладко, здраво, пухкаво внученце накрая ти пожелавам!
Учениците са ваканция и е по-спокойно. Започнах да излислявам и записвам трудовия стаж на персонала към 01.06.2025 г., за да си помогна и после да не ми е нанагорно. Малкия днес не е на ясла, утре ще го водят на джипито. Боряна, винения кебап при мен беше преди 3-4 дни, за довечера съм планувала или миш-маш, или печени чушки с доматен сос, ще попитам какви са предпочитанията.
За чий зор е бил този кариерен напън и....след това 4 години вън от специалността за да гледаш бебе, когато ти е дошло време да станеш баба. Спомням си колко се притесняваха децата на по-стари родители в ДГ. Все някой ги питаше това баба ти ли е , дядо ти ли е? Преди я имаше една двойка близнаци, я не. Имахме група с 9 двойки близнаци. В другите същи по възраст групи имаше още 3 двойки. Та общо 12 двойки в една и съща възраст. Сега , ако не е инвитрото ще се затрием съвсем като нация. И то заради кариерите. Чудно как пък ние сме и учили, и деца сме гледали, на работа сме ходили и къщи сме въртяли, и....сме се справяли абсолютно сами.
Я погледни нашите избраници. Председателката на НС всичко е постигнала абсолютно сама. Сирак, береше рози за да се издържа по време на следване и.....направи кариера, но гледаше децата на една от приятелките си. Сега няма и на кого да разказва какво е постигнала. При това не е засукана мацка и изляха върху нея толкова помия, че се чудя как подобни екземпляри са стигнали до позициите си без грам възпитание и култура. Та приятелката и има кариерата си / на същата позиция в СУ/ , но има и три деца, семейство. Как пък успя да съчетае майчинство и кариера. Явно може. Така, че прекалената амбиция за кариера и всичко останало след това изобщо не е за мен положително качество. След това си изпуснал всичките влакове и ако се закачиш на последния вагон трябва да черпиш.
Пазил ме Господ. Стана по мои грешни изчисления
). Децата на 9 и 7 - ученици. Едните родители на 30 км. от нас, вече болнави, а другите на 3000км. В поликлиниката нямаше друг подготвен колега, който да поеме моите задължения. Помислихме малко и взехме решението. И сега се срамувам и съжалявам за това решение. Тогава кариерата надделя.