WIZZAIR - 50

• 39 970
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Възможно е наличен депозит в същата банка да замести доказване на доходи при издаване на кредита карта.

# 61
Банката винаги си прави проверка дали (според нея) си струва да отпуска кредит на дадения човек. Не винаги се вижда, т.е. не винаги ви искат някакви документи...

# 62
Банката има достъп до системата на НОИ. Там установява наличието на трудова заетост и месечния доход. Не е нужно да изисква доказателства от клиента си. С оглед на това определя и кредитния лимит.

# 63
Два акаунта, на единия има Wizz Discount, на другия не. В приложението през този с Discount се виждат полетите за септември до определена дестинация, през този без не дава информация за тях. Причината в Discount ли е? Членството дава такива привилегии? Чудя се дали не правят планове да преустановят полетите до тази дестинация и за това да не се вижда от всички

# 64
Ами преди време май като пускаха новото разписание се виждаше само за членове първите няколко дена. Но септември не е ново разписание.
Ама това за преустановяване на полетите е много нелогично в случая. Абе ако ти трябват полетите взимай, пък каквото дойде, те и без такива изпълнения си спират полети.

# 65
Два акаунта, на единия има Wizz Discount, на другия не. В приложението през този с Discount се виждат полетите за септември до определена дестинация, през този без не дава информация за тях. Причината в Discount ли е? Членството дава такива привилегии? Чудя се дали не правят планове да преустановят полетите до тази дестинация и за това да не се вижда от всички
Дай да тестваме. Коя е дестинацията?

# 66
Извинете ме за въпроса, но...
Ще пътувам с чекиран един багаж 40х30х20, 8 кг. Дамска чанта/раница ще мога ли допълнително да взема?

# 67
Извинете ме за въпроса, но...
Ще пътувам с чекиран един багаж 40х30х20, 8 кг. Дамска чанта/раница ще мога ли допълнително да взема?
Чекирала си раница, която е можело да вземеш безплатно на борда ли?
Ако си сигурна, че си го чекирала този багаж (че е за багажното), тогава можеш да вземеш още един такъв безплатно за кабинен, т.е., отговорът на въпроса ти е да, можеш да си носиш дамска чанта освен чекирания багаж.

# 68
Нямам спомен някой да ми е гледал работодател и месечен доход като заявих картата. Пък и не харча пари на воля Laughing, нали затова има месечен лимит. Как ще ми направят запор на заплатата, ако заплатата ми не минава от там?
Без наивност, моля. Това е кредитна карта, не е заем от приятелче. Тук харчите чужди пари, тоест пари на банката и естествено, че ще ви проучват отвсякъде.
Скрит текст:
Ако ти нямаш спомен да са ти проверявали доходите, аз имам. Моята кредитна карта на Уизеър си я извадих през 2018 юни месец (тя се предлага като услуга от 1.06.2018), бях един от първите клиенти и те не знаеха ясно правилата. Но каквато и да е, това е кредитна карта, не дебитна.  Тук имаш наличност пари в картата, които не са твои пари, а са пари на банката.  Иначе ползвам кредитни карти от 2008, на две банки и винаги искат доказателство за доходи. На другата банка (ОББ) ми искат служебна бележка, вадя им от "Отдел Заплати" за последните 3 месеца, с печат и подпис и я давам на кредитния инспектор, после чакам 1-2 седмици за одобрение. А при ДСК съм имал различни видове кредитни карти, преди да излезе тази на Wizzair. Там вече.. тъй като заплатата ми е по ДСК, те виждат извлечението, без да правя аз усилие. Виждат всички постъпления в сметката ми и сами решават какъв кредитен лимит да ми сложат. Попълват се хиляди документи, слагат се подписи на всяка страница, чака се.. и така.  Към 2025 нещата са вече доста по-лесни, колега успя по телефона да си извади кредитната карта, но пак заплатата му е към ДСК и там виждат всичко. След седмица отиде само да си вземе пластиката.
Когато не обслужвате кредита си, естествено, че всяка една банка има право да пристъпи към запор на заплатата, докато дългът към нея се изчисти.  Това, че имаме Wizzair карти, абсолютно означава, че имаме взет кредит от банката. И сме дали пълен достъп до данните си, най-вече за източника си на доходи. И банката има достъп до работодателя на всеки от нас. Ако не ни харесва, не си вадим такава карта и не взимаме кредит. Но.. целият цивилизован свят (Европа, Северна Америка, Япония, Ю.Корея, Австралия) живеят с кредитни карти. Обикновено любителите на кеша са в страните от третия свят.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 10:28 от diziler

# 69
amy_nka, това ми е багажа. Освен него, дамска чанта ще мога ли да нося?
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 10:42 от Реа

# 70
  • София
Реа, това не изглежда да е чекиран багаж. Чекираният багаж се заплаща и е с по-големи допустими размери и тегло. Така че нямате право на дамска чанта допълнително.

# 71

Ръчният багаж не беше ли до 10 кг доскоро?

# 72
Благодаря, миленка_д!

Беше.....
Ръчният багаж не беше ли до 10 кг доскоро?

# 73
София-Неапол за септември от вторник до вторник

# 74
amy_nka, това ми е багажа. Освен него, дамска чанта ще мога ли да нося?
Скрит текст:
Това не е чекиран багаж, това е един брой ръчен багаж, или дамска чанта, или каквото и да е, но един брой. Чекиран багаж се плаща допълнително и се взима в багажното, не седи с вас на борда.

София-Неапол за септември от вторник до вторник

Гугъл флайтс дава полети, като влезеш оттам в Уиз не дава... Нещо са оплескали, но това не е новост, винаги има някакъв бъг с тях, та свиквайте... Иначе сайта не ми работи и не мога да избирам въобще дестинации, ама голяма работа...

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 13:24 от neuromancer

Общи условия

Активация на акаунт