WIZZAIR - 50

• 39 261
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia, Bulgaria
Някой пътувал ли е с мини той пуделче или мини куче с Уизеър?
Уиз еър не превозват животни.
Като цяло, нискотарифните авиокомпании не предлагат подобна услуга

# 706
Имам въпрос относно ръчния багаж. Сигурно е писано по темата, но не намерих. Закупих раници, на които по описание размерите са 40/25/20, отговаряли на изискванията за кабинен багаж на повечето авиокомпании. Но сега след като пристигнаха са малко по- големи.  Този размер "40" е някъде 42-43 см. Въпросът ми е - Ще бъдат ли проблем тези 2-3 см?
Нямам време да  поръчам други.

# 707
Имам въпрос относно ръчния багаж. Сигурно е писано по темата, но не намерих. Закупих раници, на които по описание размерите са 40/25/20, отговаряли на изискванията за кабинен багаж на повечето авиокомпании. Но сега след като пристигнаха са малко по- големи.  Този размер "40" е някъде 42-43 см. Въпросът ми е - Ще бъдат ли проблем тези 2-3 см?
Не, ако не я натъпчете догоре и може лекичко да се подгъне при слагане в клетката.

# 708
Благодаря за отговорите. В рамките на Шенген е полетът, явно няма да ги попълвам. Ще си ги приготвя за всеки случай да ги имам.

# 709
Не, ако не я натъпчете догоре и може лекичко да се подгъне при слагане в клетката.
Благодаря!

# 710
за багажа.. просто не натъпквайте до краен предел...  аз пътувам с раница над 50 см, но не съм имала проблеми.. винаги мога да я свия и да я натъпча в клетката.

# 711
В събота летях от София до Дортмунд. Така беше слънчасал шофьора на автобуса,че ни качиха на самолета за Айндховен. Усетиха се бързо и ни натовариха пак на автобуса и вече в правилния самолет.☺️

# 712
E като станат твърде много дублирани места, грешката ще бъде оправена, няма да излетите в грешната посока Wink
А кому са нужни тези автобуси, вместо да направят пряк достъп и пътниците да ходят пеша до самолетите, е друг въпрос. Коловози от огради или въжета и това е. Самолетите да спират по-близо до сградата.

# 713
Да, и аз не ги харесвам тези автобуси. Почти винаги сме наблъскани вътре като сардини, но поне е за кратко.

# 714
  • Бургас
Някой пътувал с WIZZ от Букурещ за инфо. Имаме хотел за Дубай за март 2026, обмисляме да летим от там, доста по-изгодно е от Флай Дубай. Паркинг с трансфер, ако някой е ползвал?

# 715
За летище Отопени или летище Бънеаса говориш? Че и от двете летища в Букурещ летят Уизеър. 

15% отстъпка за полети от/до Будапеща-Бургас

# 716
  • Бургас
За летище Отопени или летище Бънеаса говориш? Че и от двете летища в Букурещ летят Уизеър. 

15% отстъпка за полети от/до Будапеща-Бургас

Отопени

# 717
Здравейте. Имам резервация София-Париж. Смениха часа на отлитане на полета за връщане. Има опция за връщане на парите, но само за този полет. Има ли вариант и за двата полета да върнат парите?

# 718
Здравейте. Имам резервация София-Париж. Смениха часа на отлитане на полета за връщане. Има опция за връщане на парите, но само за този полет. Има ли вариант и за двата полета да върнат парите?
Има

# 719
  • sf
Ако са на една резервация ще върнат парите, но ако са купени отделно, не.

Общи условия

Активация на акаунт