Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 787
  • 775
  •   1
Отговори
# 210
Моят е на 14г и половина, висок е 180см и е 70кг., носи обувки 44 номер. Аз съм 160см и съм 55кг с 36-37 номер 🤣🤔😉

# 211
  • София
Ехеее! И наборът е с 44-ти номер обувки, но е 170 см. и 50 кг. Носи размер S от мъжката номерация, но панталоните винаги са му широки, дори и да са на ластик. Трябва да му се купуват тениски, че масово са му умалели, но не искал да му ги поръчвам онлайн, както обикновено, а щял да ходи до МОЛ-а да си ги избира сам. И така вече 3 месеца...

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 11:47 от sanaka

# 212
Радвам се за кученцето, sanaka.
Моят младеж не съм го мерила, не ми позволява, стърчи  над мен с една глава обаче.Носи 40 номер обувки.Установих, че всички дрехи са му умаляли  и поръчвах нови.Той претенции особени няма.Не знам  дали е от каратето  или от пубертета, но дръпна на височина 😄Дано, че аз съм миньон.
Вашите момчета  бръснат ли си мустака? Не знам  какво да предприема, че моят иска...😏

# 213
Моята носи така едни и същи маратонки буквално до скъсване, а нови (ама купувани от мен) така си стоят в гардероба с кутиите.
Вече спрях да ѝ поръчвам или купувам сама, освен ако не е нещо, което и аз мога да нося, ако не се одобри. Което изключва обувки, тъй като тя е вече между 39 и 40 номер на около 169 височина, а аз съм за 36-37 и 4-5 см надолу.

# 214
  • София
Няма да пиша колко е висока Наборката, нито кой номер обувки носи. Само ще кажа, че май зет ще ни търси в баскетболен/ волейболен отбор... или подобни ... Joy дано спре вече да расте.....но като гледам обувките й....като на малките кученца, съди се колко ще порастат по големите лапи...Cold Sweat

# 215
И двете девойки от около 12-годишни си пазаруват сами дрехите, излизат си с приятелки за мнение, с мен се броят на пръсти излизанията, и то ме търсят по-скоро за превоз, отколкото за компания, което ми е супер като опция, защото съм от тези, дето обикалянето по молове им докарва тридневно главоболие, чак се чудя как това им е терапия на хората. Не я знам нито колко е висока наборката, нито колко тежи, слаба ми се вижда, ама така е, бабо, като не ядеш. Рядко сме поръчвали онлайн дрехи, само по време на локдауните.

# 216
  • София
Вашите момчета  бръснат ли си мустака? Не знам  какво да предприема, че моят иска...😏
О, бръсне го от миналата година още. Съвсем малко мъхче има, не е космат по принцип, но аз този пуберски мъх не мога да го понасям, а и той е суетен. С тример го бръсне.

# 217
Нищо не бръсне с мустаци си ходи, отказва на баща си да ги маха. 170, 40 кг. Пазаруват с баща си. Последно миналата седмица си харесал изчисти тениски в Теодор, поне са нормални размери, че батко му все впити носи и не мога да износвам после.

# 218
И моя си махна мустака, бръснал го е 2 пъти, ама той няма много косми като цяло, ММ е така ни кръка, ни мишници има по 5 косъма, за разлика от мен ....да живее лазера дето го измислиха. И мен много ме дразнят тези мъхове над устните на момчетата в пубертета и още лятото му взехме някаква машинка за махане с ММ. Аз все се шегувам да го светна с епилатора и край 🤣

# 219
Да, маха мустака най-грижливо и старателно от кажи речи година.
За мерки 176/50 кила и 43 номер. Прилича на глист, толкова е кльощав.. вчера обикаляхме за дънки, че са му окъсяли - няма такава мъка, всичко му се вее около клечките..

# 220
  • София
Моля споделяйте, ако случайно сте попадали на cargo панталони за ходещи  скелети 😁. Много иска да си купи, но  му падат директно, както са закопчани.

# 221
  • София
Моля споделяйте, ако случайно сте попадали на cargo панталони за ходещи  скелети 😁. Много иска да си купи, но  му падат директно, както са закопчани.

Ей такива могат да свършат работа, има и на the north face такива модели, с ластик. От aboutyou гепих снимката

Маха мустака с тример наборът. За девойката нямам търпение да навърши 18 и да я заведа на лазер, засега с кола маска се действа активно

# 222
  • Варна
Наборът няма мустак още, бръсне други части. Купих самобръсначки и да се оправя. 😁 От мъжката номерация е между М и Л и есента беше голяма драма докато купим панталони. Или къси или широки. Иначе спортните солници направо Л купувам. Харесва т.нар. old money style, от което аз съм много доволна.

# 223
  • София
Аз нося всички панталони при шивачка за стесняване в кръста. Няма друг начин. На някои слага/стеснява ластик, на други слага връзки.

# 224
  • София
Моята носи широки дънки, висят отвсякъде. Сакън да не е Локална Joy

Общи условия

Активация на акаунт