Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 756
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Същата работа и при нас - литературата никога не е била неговото, никога. Ама и тази литература, която учат в момента, на знам на кого е неговото. Литературата винаги ми е била любемата, ама тази точно и моето не е.

# 586
За учебния материал нямаме време и интерес за обсъждане. Обаче след онзи филм, сме като от един скеч от Аламинут - ученикът се прибира и издекламира на майката и бабата: не съм потен, не съм гладен и нямам домашна работа. В случая е: добре съм, не ме тормозят в училище.
На окръжности са, вписани и описани, заради вас питах. Simple Smile

# 587
Честит празник! 
Посетиха ни лазарки, попяха ни.
Със споделянето много трудно се получават нещата овне/ неосъществено теле. Днес е на състезание, познайте кога разбрах в колко часа и къде трябва да го закараме...21:00. Добре че има качена програма та знам ориентировъчен час да го приберем, че съботно-неделно транспортът, ни е ограничен.
Баткото и сега се обажда да ми разкаже да сподели, рядко за помощ, но пак е нещо.

# 588
  • София
Честита Цветница!

Наборът днес с аверите от класа и още двама приятели от старото училище 4 часа играли на криеница в "цялото Стрелбище." Колко да са пораснали? Joy

# 589
  • София
Честита Цветница и от мен! Да са живи и здрави имениците, ако си имаме такива Kissing Heart

Колко да са пораснали? Joy
sanaka, колкото - толкова JoyJoyJoy Много им се радвах днес, дори на баткото му допадна замисълът и изпълнението на тази криеница/а нали е почти в 12.клас, мислех, че ще го намери за "бебешко"/

# 590
sanaka, разсмя ме (съвсем чистосърдечно). Много са ми забавни как хем са големи, хем не точно 😄😍

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 22:37 от zlatenceto

# 591
Момичета, 2-и май учебен ден ли ще е? Има ли някакво официално становище, някой знае ли?

# 592
  • София
И 2-ри и 5-ти май са учебни дни.
https://www.mon.bg/dyasno-menyu/vakantsii/

# 593
За 5-и ми е ясно, ама за 2-и...Благодаря  все пак.

# 594
  • при моите любими
Честита Цветница!

Наборът днес с аверите от класа и още двама приятели от старото училище 4 часа играли на криеница в "цялото Стрелбище." Колко да са пораснали? Joy
Заради тази криеници отказа семеен обяд при баба му. Много важна среща беше.

# 595
Упражненията в опит за промени продължават. Сега синдикат “Образование”
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/predlagat-gimnazistite-sas-sreden … hdavani-ot-matura

# 596
Като гледам процесите в държавата, с тази идея очаквам и пазар да се получи. Цената, много фактори ще оказват влияние. Писало се е за купени дипломи и оценки във висшето образование, наред е средното.

# 597
  • София
Моите двамата се джафкат като куче и котка, глава ме заболя. За един чин, представяте ли си, за едното седене на някакъв чин Joy Не моЙ ме събори идея ни на министър, ни на синдикат, сипАх си. Наздраве Wine Glass

# 598
  • София
А Стаматов се почувствал изолиран от цялото идеетворчество на всички малоумници в държавата и е избухнал с предложение да се забранят предварителните изпити в университетите. Разсейвали учениците от ученето в училище. Joy Не мога, честно! Толкоз акъл на едно място, недопустимо е просто. Представата му за собствената му значимост е забележителна.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 21:19 от sanaka

# 599
  • София
А Стаматов се почувствал изолиран от цялото идеетворчество на всички малоумници в държавата и е избухнал с предложение да се забранят предварителните изпити в университетите. Разсейвали учениците от ученето в училище. Joy Не мога, честно! Толкоз акъл на едно място, недопустимо е просто. Представата му за собствената му значимост е забележителна.
Оправи ми деня! Тоя не мога да го дишам!

Общи условия

Активация на акаунт