Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 189
  • 775
  •   1
Отговори
# 30
Честити да са рождениците, здрави и щастливи!
С нетърпение чакам ваканцията😁 Да идва по - бързо, че тази математика, както се очакваше, ми взе силите - сега са на 3 вида ъгъл, в четвъртък имат контролно. По литература утре имат за символите в Библията. Някой да е виждал подобно нещо при наборите за тези символи? Гледах в интернет има информация, ама дали е това, което се изисква...

# 31
Надушихте се рибките. Simple Smile
А телета няма ли?

На мен ако ми звънят, значи има драма. Иначе само се отбелязва, като пристигне по назначение.

# 32
Поли, госпожата по бел при нас е отделила само 2 часа на библията, общи моменти и са минали на следващото произведение.
По мат са на рационални изрази, събират и изваждат. Там моето се справя почти за 6. Значи привежда към общи знаменатели, събира с лекота, а разните ъгли в окръжности са мираж някакъв, мъгла. Същото беше и с квадратните уравнения и средни отсечки.

# 33
Благодаря за новата тема, Lúthien Flowers Tulip

Честити да са мамите-рожденички! Здрави и много обичани и слушани Simple Smile

Наборката и звъни, и пише, зависи от зора, на който е.

Има, има, априлско с асцендент лъв, много инато  Wink

# 34
merilen, Hug Значи може да си направим вече клуб Laughing

# 35
Бебчо и Биби,  живи, здрави, много цветни и успешни бъдете!
Наборът е на моменти - ту пише, ту звъни. Включвам се в клуба на телетата с теле, двурого при това.

# 36
Честит празник на Бебчо и на Биби!
Бъдете щастливи, усмихнати, заобоколени само с положителни емоции и изживявания, момичета!

# 37
Благодаря и аз за новата тема и честити да са рожденичките!

# 38
Има резултати по английски 🙂

# 39
  • София
Къде? Нещо не намирам.

# 40
Има резултати по английски 🙂
Много камерно представяне. Миналата година над 50 осмокласници е имало класирали се, тази само 20.
Не е сред тях наборката, вероятно доста ще почакаме за останалите резултати за областта.

# 41
В сайта на МОН, олимпиади, класиране, най - отгоре. Класирани са само 20 деца за 8 кл.

# 42
  • София
Да, видях сега. От нашето училище има едно момче.

# 43
За олимпиадата по английски, доколкото се ориентирам по заповедта на РУО, координатор е 2АЕГ. Така че вероятно съвсем скоро на сайта ще публикуват всички резултати за София. Но да, малък брой класирали се. Което съвпада с мнението на наборката, че не е било лесно.

# 44
Честит рожден ден на помъдряващите! Много много здраве и любов ви желая!
Благодаря за темата! Дано докато я изпишем проблемите с тромоза да приключат.
Моите и 2те деца са стрелци.

Общи условия

Активация на акаунт