Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 834
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
Аз пък за този изпит съм ги ръчкала 100 пъти да ми пратят и нищо..
Като знаех точките и съм се отказала явно

# 391

Много сте тихи... Ето ви малко "🌸 blossom" от мен.

# 392
Сисил, каква красота.....Представям си аромата ☺😊
Наборът  боботи и мрънка, поти се над превод по английски  за ваканцията 😜

# 393
  • София
Sisill, страхотна красота Simple Smile

Наборът съм го хванала да пребоядисва стаята на сестра му. Е, голямо мрънкане. Затворих вратата да не го слушам, че ще му скоча на веждите. Sad

# 394
  • София
Sisill, уау. Завиждам - и благородно, и неблагородно. Всякак завиждам.

Моят е залепен за лаптопа. Ужас. Но май все пак решава някакви задачи понже вчера мернах, че чертае нещо. Но основно гледа филми или играе. Не си показва носа навън.
За разлика от кака му, на която едва й виждаме очите.
Ей т'ва е - няма пълно щастие.

# 395
След като вчера прекара рождения си ден пред компютъра, днес цял ден пише със съучениците, с които ще празнува утре. Сам избира да ходят на кино.

# 396
J_M_M честито много здраве, щастие и сбъднати мечти!
Набора е в Португалия ето и малко от неговите снимки Simple Smile с малко по различна тематика, но все пак разкошни! Само като си представя как ще ми разкаже свят ми се завива! "Ми хубаво беше" и за подробности ще е борба.

# 397
  • София
J_M_M, да е жив и здрав наборът, да е щастлив и предоволен от живота! Kissing Heart

sissil, красота! Страхотни спомени си натрупала със сигурност, пожелавам ти още много и екзотични дестинации Kissing Heart

# 398
Sisill, направо ни размечта с тези снимки 🤗 Изглежда приказно!
Но и набора добре си изкарва в Португалия 🙂
Нашата девойка продължава тура из Франция вече 8 ден. Много са впечатлени и за щастие улучиха хубаво време там - синьо небе и слънце.
Аз празнувам ваканцията с чаша розе 🍷

# 399
Привет, дами! Някой има ли учебна тетрадка на Архимед 2? Трябва ми нещо да погледна от едни странички.Дали може да помоля за стр.29 до 34? Може на лично.Благодаря предварително 😊

# 400
J_M_M, със закъснение, но да е живо и здраво детето! Да сбъдва с лекота мечтите си и да е обграден с много добри приятели!
Sissil, голяма красота, ще чакаме още снимки !
Охх, много хубаво звучи и за Португалия, и за Франция, дано като се приберат децата да са по- благосклонни и да ви разкажат по- подробно Laughing за впечатленията !

# 401
  • София
J_M_M, честито на набора. Да бъде щастлив и доволен!
Наборката кара лежерна вакация, почти нищо не прави, за учене да не говорим. Днес е с мен на работа, не че ще работи тук, но да ми правела компания да не се чувствам самотна. Предишните лета идваше всеки петък с мен на работа, намирах й леки задачи и така си изкарваше джобните. От сега се е писала и това лято да работи с мен. Честно казано на мен ми е много по-лесно сама да свърша задачите, но пък ми е приятно да сме заедно.

# 402
  • София
Sisil, прекрасно е в Япония.

Нашата девойка в сряда рано сутринта замина за Париж и я чухме за първи и последен път снощи. Да не си помислите, че тя ни се е обадила?! Абсурд! Звучеше много щастлива. Каза, че се е престрашила да говори на френски и никой не й отвръща на английски. И мотивацията й да учи "този ужасен език" се е върнала. Ние с ММ решихме, че като видим, че не й се учи и започне да мърмори много, ще я пращаме за няколко дни по фенско. Очевидно нейната мотивация е там. Сега търсим под дърво и камък къде е мотивацията на какакта....

PS: Вкъщи няма деца. Никакви. Харесва ми.

# 403
  • Sofia

Наборката е цяла седмица на спортен лагер, но големият си е у дома. Тия в СУ как не съобразяват ваканциите с ученическите Laughing Довечера няма да го има, но тя се прибира Trollface
J_M_M, май пропускам някакъв празник. Здраве пожелавам, и много успехи! Revolving Hearts

# 404
J_M_M, четит рожденик! Да е здрав, щастлив и да сбъдва мечтите си!
Sissil, прекрасни снимки и от двете места!
Вкъщи два броя за героя - 1 и 8 клас, размина ми се днес бабиният олинкузив.
Малкият дразни кака си и се кефи, че тя му връзва, а тя се опърволачва и му слиза на нивото. Забавата е пълна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт