Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 747
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
sisill, 150 номер в резервите или в момчета изобщо? Ако е 150 номер по принцип в списъка на момчетата, има. Миналата година се канеха и резерви на резервите. Все пак момичетата са прави, че зависи колко желаещи ще се запишат.

# 631
Цитат два дни преди финално да обявят финалното записване " Ако се гледат подадените данни в списъците ....... (в сайта на Д.) с резултатите на кандидатите за колежа, вероятно са поканени резервите – до около 140 номер при момчетата и до около 150 номер при момичетата."

# 632
По спомени от сайта на АК на първо класиране миналата година канят първите 110 от момчета и 110 от момичета да се запишат, след това на следващия етап за свободните незаети места канят резерви, като квотите нямат вече значение и местата се запълват по успех.

# 633
Мне, шансът е минимален. Наборката беше някъде там миналата година (мисля че беше 151) и остана съвсем близо след последните поканени резерви, но миналата година като цяло поканиха доста.

# 634
Мацки, след депресията която ме напада влизайки в седмокласната тема ( Санака, евала жена че ги издържаш, аз съм на ръба да се отпиша!!) влизам тук с призива ако искате да повторим срещата 🌸

# 635
Я, какво хубаво предложение, second.
Вечерно пак?

# 636
Еми да, виното си е вино:-)
Предлагам 17 май - да има време за организиране, и преди почивните около 24..

# 637
  • София
Мацки, след депресията която ме напада влизайки в седмокласната тема ( Санака, евала жена че ги издържаш, аз съм на ръба да се отпиша!!) 🌸
То и аз съм на ръба, а съм доста търпелива по принцип.

Аз за среща по към юни мислех, че да можем някъде отвън да я направим, ама както кажете.

# 638
  • София
И май, и юни Grinning

# 639
Ами и юни да кажем може, да направим като предишния път с лайкове на датите?

# 640
  • София
Аз мога и май, и юни. Отивам да чета в седмокласната....

# 641
  • София
Не ти трябва. Това е най-тегавата седмокласна тема досега. В момента темата е профилите, които, разбираемо, за много хора не са ясни. На няколко пъти обяснявам, мисля прилично ясно, какво са профилите, кога се определят, как да се чете ДПП. И след три пъти обяснения се пльоска един пост по въпроса, пълен с глупости, но с апломб. Или се задава въпрос, на който преди това е отговорено три пъти, но пък и се сърдим на отговора.Joy

# 642
  • В Страната на чудесата
Здравейте, момичета!
Аз тази година не пиша, но гледам да чета редовно - да не изпусна и аз повторен винен запой. Grin

Образовах се и аз за профилите днес Grin, миналата година не помня да сме го коментирали в такива подробности тук, като че ли...

# 643
  • София
Обсъждали сме го, но като се обясни нещо, обикновено се е разбирало и не сме влизали в спор с фактите. Joy

# 644
  • В Страната на чудесата
А бе, че е тегаво там - факт, ама така е, като няма кой да им вдига наздравици... Grin

Общи условия

Активация на акаунт