Отговори
# 255
Чийдем хич не е добре с нервите, за една муха застреля и Ешреф и Нисан в монитора. Joy Тоя ще го удавят в басейна. Joy
Пипи, видя ли какво беше наказанието за Иззет (май така се казваше). Горкият като видя, че му липсват атрибути се хвърли през прозореца. Joy

Свърши! Час и 40мин, много добре. Страхотен епизод! Heart Изет го кастрираха, ама сам ли скочи или му помогнаха?
Сега видях, че си писала.
Епизодът не беше дълъг и това е добре. Май и фраг дадоха.
Хареса ми епизодът, но с бг превод ще ми бъде още по-добре.
Динамично действие и няма шлака. Това най-много ми се нрави.

# 256
Ехааа ... Час и 40 минути  епизод това не се е случвало отдавна. Браво, така трябва да се промени тая система по три часа.
Дадоха фраг за следващия епизод много ми хареса отново ще е интересно и динамично без излишни локуми.  Много добра работа на всички поздравления на целия екип и на продуцентите. Много хора стоят зад това да се направи дизи и е труд това.

Почна повторението веднага след епизода сега ще наваксам пропуснатото.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 00:13 от femmi2

# 257
Докато чакаме да качат фрага на епизод 3:

# 258
Браво беее в петицата сме само така. Голяма сила е Чааааатай💪

Най обсъждана дизи двойка. Първенци. 👌💪💪

Докато чакаме да качат фрага на епизод 3:

Ох тука умрях да се хиля с тоя труп  Joy и как Нисан замръзна, като го видя докато си пие кафето.  Шефа на хотела Ешреф бей е доволен. Задачата е изпълнена и тихо и спокойно си говори и гледа часовника.  Това са нормални неща скъпа. Тая гад Иззет си го заслужи отнесе се отвратително с девойчето. Ешреф посегна на най милото му докато спи. И преди ви казах, че останах с впечатление, че жени и деца се защитават и помагат и не се пипат.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 00:15 от femmi2

# 259
Феми, ето го и турския Socipol - любимата ти класация:

IMDb Starmeter
Текуща дата: 24/03/2025

# 260
Феми, ето го и турския Socipol - любимата ти класация:

IMDb Starmeter
Текуща дата: 24/03/2025

Грасияс за табличката.  Изкачваме се лека полека до върха. Wink

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 00:15 от femmi2

# 261
Eşref Rüya

Епизод 3 Трейлър 1

"Yetimlerden Eşref Dersin"

След малко ще направя гифки и ще потърся превод.

# 262

- Знаеш ,че най-голямата любов започва с омраза.
Нисан:Каква любов забога? Аз го мразя!
+ Не бяхме ли се споразумяли с онзи човек?
Ешреф:Развалих го!
- Ще те направят на решето.
+ Какво искаш?
- Ще ми дадеш онзи Ешреф.
+Няма някой от когото да се страхуваш.Не сме до теб! Няма да ти направят абсолютно нищо.
Нисан:Час по скоро трябва да се отървем от този проблем.
- Какво е решението на това татко?
+ Ние нямаме хора които дадем на някого.
Ешреф:Дойдох при Нусрет ага.Предай му за Ешреф от сираците.
Здравей!
-Бог да благослови и врага, и смелоста му.
Ешреф:За всички ни!
Нисан:Искам да си тръгна.Далеч от теб.
Ешреф:Не.
Нисан:Всичко ще забравя.
Ешреф:Тогава сърцето ми ще бъде разбито.
Нисан:Ти нямаш никакво сърце.
Ешреф:Имам просто не бие.

# 263
Eşref Rüya

Епизод 3 Трейлър 1

„Казваш Ешреф от Сираците“

- Знаеш, че най-голямата любов започва с омраза.
Нисан: Каква любов за Бога? Аз го мразя!
+ Не бяхме ли се споразумели с онзи човек?
Ешреф: Развалих го!
- Ще те направят на решето.
+ Какво искаш?
- Ще ми дадеш онзи Ешреф.
+Няма някой от когото да се страхуваш. Ние сме до теб! Няма да ти направят абсолютно нищо.
Нисан: Час по скоро трябва да се отървем от този проблем.
- Какво е решението на това, татко?
+ Ние нямаме хора, които да дадем на някого.

Ешреф: Дойдох при Нусрет ага. Предай му за Ешреф от сираците.
Здравей!
-Бог да благослови и врага, и смелостта му.
Ешреф: За всички ни!
Нисан: Искам да си тръгна. Далеч от теб.
Ешреф: Не.
Нисан:Всичко ще забравя.
Ешреф:Тогава сърцето ми ще бъде разбито.
Нисан:Ти нямаш никакво сърце.
Ешреф:Имам просто не бие.

Диди, целувки за превода!
Хайде, отдели време за „Eşref Rüya”, за да ни правиш компания на онлайна, пък и да чуя мнението ти за сериала.

# 264
Мило тия дни е невъзможно ще видя ако мога да намеря пролука за да го погледна аз повече от вас го искам защото знам какво може Етхем.

# 265
Еми , Дидкооо , Тешекюлер за превода и гифчетата. Kissing Heart Нисан иска да се отдалечи и забрави ,но нито Ешреф ще и позволи ,нито пък тая жестока комисарка.  Полицайка, ама използва хората за лична угода. Той шефа знае ли за тая обсебеност по Ешреф и че върти номера?

Сериала е  скъп и чок качествен  не го казвам заради любимеца. Личи си отвсякъде това. Имаме най добрия екип пред и зад камера и най добрият кастинг от висшата лига и класа.  Похватите са интересни на писане и заснемане. Диалозите също. Има реплики, които ти остават в ума и главата и се превръщат в тенденция. Hands Clap

И друг път съм казвала че му се възхищавам на Чаатай за безпогрешният усет и че избира това, което го вълнува и влече и често е провокативен. Изгражда сложно душевни образи с успешни и хитови проекти в биографията си. Няма идеални сценарии без забележки и излишни неща за да сме обективни. Разбира се желаем да постигнем високи оценки ,но да съм честна с тия плашещи събития в Турция обстановка не е лесно.  Има спадове във всички дизита и хората си празнуват и Рамазана и пътуват.  Надявам се след празника да се нормализират нещата. Не е само това усеща се пренасищане на пазара ,недостиг на идеи.    

Сладка муцунка ииии поглед ли е чудо ли ееее. 🤎🤎🤎🤎😍🔥👌👌

Наистина и подари шал заради това ,че използва нейният да му спре кръвта. Ще и подарява още много неща специални и красиви.  💝💘💘💘🤍🤍🤍🩷🩷

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 10:18 от femmi2

# 266
Добро утро ! ☕☕☕☕🍮🍮🍮🍮🥮🥮🍰🍰🍰🍰

Рейтинга нагоре смееее има надежда знаех си че сериала ще си намери своята публика само е нужно време.
Епизодите , ако продължат  и занапред да са с нормално времетраене без излишно протакане ще се хареса още повече и оцени. Има напрежение , неразкрити тайни и загадки , вълнение , динамика любов и екшън. Какво повече да желаем.  Сигурна съм че и актьорите и екипа от продукцията са доволни. Важно е да има и реклами да се печели и поддържа сериала и продължи напред.

Коментарите в мрежите са чок добри и са доволни не съм попадала на критики засега. И да има е нормално стига да са градивни. Набираме скорост и е ютуб с новия епизод.  

ЧОВЕКЪТ ХАРИЗМА И ПОГЛЕД , който изпълва екрана и те оставя без дъх. Не може да се съсредоточиш в нищо така. Има коментари от сорта защо си толкова красив не мога да вникна в сюжета.  

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 14:44 от femmi2

# 267
Здравейте, дами!

И днес е щастлив ден.
Рейтингът е добър - в две категории сме първи, а епизод 2 в YouTube за 10 часа има 1,5 млн. прегледа.
Задържа интереса на зрителите "EŞREF RÜYA". Впечатлява със сценарий, майсторска режисура и блестяща игра на добре подбрания актьорски състав.
Чакам с нетърпение превода, за да споделя впечатленията си.

„Ако не можеш да се наслаждаваш на това, което имаш, не можеш да се наслаждаваш и на повече.”

Нека денят ни прелива от красота и споделеност!

# 268
# 269

От продукцията и канала благодарят за зрителският интерес. Повторението също е с добри цифри.  Total | (21) | 1,97
AB | (8 ) | 2,48
ABC1 | (10) | 2,78

В адба най обсъжданите сериали

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 15:56 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт