Отговори
# 360
# 361
Цитат
Ние обичаме #EşrefRüya  #DemetÖzdemir #ÇağatayUlusoy #EşSan

Цитат
📈| Според @AdbaTv Eşref Rüya беше шестата най-коментирана програма в социалните медии между 24 и 30 март. 

# 362
# 363
Здравейте, дами!

Искам едно "Добро утро", едно горещо кафе, малко вкусотийки  и много настроение за един прекрасен ден.
Днес имаме приятен повод за празник и веселие...

"Получавате от живота това, за което ви стига куража да си поискате."

Нека утрото донесе добри новини, а денят приятни изненади!
Щастлив и ползотворен да бъде!

# 364
# 365
Здравейте, дами!

Искам едно "Добро утро", едно горещо кафе, малко вкусотийки  и много настроение за един прекрасен ден.
Днес имаме приятен повод за празник и веселие...

"Получавате от живота това, за което ви стига куража да си поискате."

Нека утрото донесе добри новини, а денят приятни изненади!
Щастлив и ползотворен да бъде!

С този прекрасен пост лъхащ на настроение съчетан с красота да се почерпим и повеселим за живота на който трябва да му се наслаждаваме всеки ден и  миг и да благодарим на Бог че сме живи и здрави и близките ни хора също. Hands Pray

Двечките със Сю имаме повод днес хубав пролетен цветен  месец и зодия сме огнена и темпераментна и емоционална и само напред.  🍀🌿🌿🌿🌷🌷🌷🌷🌸🌸🌹🌹🌹🌻🌻🪻🪻🪻

Заповядайте, мили дружки Kissing Heart

Наздравееее!
Много обичам розенце и елескир купила съм си и за вкъщи.

Ще си представим, че е от на шефа избата Stuck Out Tongue

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 15:50 от femmi2

# 366

Феми, бъди здрава и много щастлива!
Нека само обич изпълва живота ти, а усмивката да не слиза от лицето ти!
Позитивизмът ти е заразителен, а любовта към Чачо безгранична.
Остани си все така искрена и истинска!

Благодаря за почерпката, Феми!
Днес ще празнуваме с удоволствие, дори и дъждовното време няма да помрачи настроението ни!

Честита да е и Сюмейе!
Да се радва на нови и успешни проекти!

# 367
Сърдечно благодаря Емка за пожеланието Hug Уаууу, какви страхотни рози и букет . Flowers RoseВсичко най добро и пожелавам на тази красавица .  Аз съм доста по - голяма , но тя тепърва ще граби от живота . По някакъв начин астрално съм се докоснала до ашкъма имаме и специална вселенска връзка .

Да си дойдем на думатаааа... Специални горещииии подаръцииии:gift_heart: WinkHeartsAnimal Smile CatNature FireNature Fire

Споменииии и Носталгияяяя

Вече има и фенски клипчета на Ешреф Рюя:heart_eyes:

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 23:30 от femmi2

# 368
Цитат
💥 Kanal D държи лидерството в рейтингите вече четири месеца подред. След победи през декември, януари и февруари, каналът отново заема първо място през март в общата категория и сред аудиторията на ABC1 20+ в най-гледаното време. 
Изненадана съм от Kanal D, много добра рекламна кампания развиват и явно дава резултат. Държат лидерството и това донякъде ме успокоява, че „Eşref Rüya” ще завърши плануваните епизоди без никакъв проблем.
От канала са пуснали поредната статия за „Eşref Rüya”.

Eşref Rüya беше гледан по време на празника!

Kanal D
Сряда, 02.04.2025 11:37
Амбициозният сериал на Kanal D Eşref Rüya отново беше първият избор на зрителите по време на празника. В седмицата, в която сериалите бяха преизлъчени заради празника, вторият епизод на сериала достигна 11 милиона гледания в YouTube.
В епизода, в който вълнението, романтиката и напрежението бяха смесени, актьорските изпълнения на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир също бяха оценени от зрителите в социалните мрежи.

НА ВЪРХА И В YOUTUBE, И В РЕЙТИНГИТЕ
Eşref Rüya, който стана най-гледаният сериал за празника в YouTube с втория си епизод, също привлече вниманието, като достигна 16 милиона гледания с първия си епизод. Сериалът, който бързо спечели вярна публика, доказа успеха си не само в YouTube, но и в рейтингите. Вторият епизод на сериала е най-гледаната продукция на екраните в сряда с 4.19 рейтинг и 13.32 гледаемост в категорията публика в ЕС и 4.92 рейтинг и 14.20 гледаемост в категорията аудитория 20+ABC1.

# 369
Честит рожден ден, Феми! С пожелание за здраве, радост и още много серии за  Eşref Tek! Flowers Tulip

Най-гледаното видео в инстаграма на Eşref Rüya достигна 12.5 млн.:

https://www.instagram.com/reel/DHyFXsSvvrt/?hl=bg

# 370
Честит рожден ден, Феми! С пожелание за здраве, радост и още много серии за  Eşref Tek! Flowers Tulip

Най-гледаното видео в инстаграма на Eşref Rüya достигна 12.5 млн.:

https://www.instagram.com/reel/DHyFXsSvvrt/?hl=bg

Фло Hug благодаря ти ! Най хубавият и вълнуващ подарък е Ешреф Рюя в образа на строгия ,но чувствителен и самотен Ешреф Тек и партньорството с Демет.  Много се кефя и радвам и си личи. Аз не съм от тия, които могат да се прикриват и да казват на черното бяло или обратното.  Да си пожелаем и така мечтаният рейтинг. Знам, че двамата го могат.

# 371
Феми, ЧРД! Heart Здраве, радост и късмет, един ден да го видиш на живо! Heart

# 372
Феми, честита да си! Tada

Тук Чаатай идва да ти поднесе букетче, да ти издекламира пожелания за много здраве, щастие, късмет, положителни емоции и ако много си слушала, накрая може и песен да ти изпее Flowers BouquetBirthdayNature SparklesKissing Heart

# 373

Balloon ФЕМИ*  ЧРД*
да ти се сбъднат всичките желания,
 каквото ти е на сърце това да ти е и в ръце!!
Kissing Heart

# 374
Тая вечер има мач между турските футболни грандове и си мислих дали Чаатай няма да е на стадиона.. Блогъри казват, че им свършва почивката и утре са на снимачната площадка. Как се живее и работи при такъв натиск и цензура. Уволняват млади  колеги  дръзнали да подкрепят свободата и казали мнението. Дано това приключи скоро.Hands Pray Тоя е решил да изгони интелигентните работещи ,които му се противопоставят и не мълчат.Горките , какво трябва да преживяват и затова са по площадите. Навсякъде по света е страшно с тия управници. Затова да си пожелаем мир и спокойствие на Земята.  

Ехааа , колко красиви подаръци..
Пипи:tulip: , Кате ,:bouquetf: Софи ,:tulip: много сте мили дай боже Амин ! Грабвам си букетчето и бутилката джин. Ох с тия къдрици е неустоим. Латино мачоооо и с тая бяла ризкааааа... Слабооост. 🫣🤍🤍🤍🤍🫦🫦🫦🔥Слушали сме така, че ни се полага да ни изпее песен , като не иска няма проблем... аз ще пея ще танцуваме и лудувамеее. Толкова много неща имаме общи и няма да ни е скучно и на двамата. И с рибите ще се разберем.. и света ще опознаваме.  

И аз днес, като излязох се поглезих не че не го правя и без поводи. Почерпихме се вкъщи пуснах си да гледам Ешрефа направо откарах и двата епизода. От канала си повтарят първите два и отново си припомних любими и въздействащи моменти. Края на втори епизод е върха. Направо култов и вдъхновяващ.  

Твърде късно е да бягате един от друг. Той я следва навсякъде.  

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 00:48 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт