🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 289
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 470
Мартина вече е нелепа с това
- Аз излизам само с Мартин.
Смешно е вече. Ми мълчи си там, ако случайно те покани човека ще му кажеш.
Все едно на опашка са се наредили за нея Grinning

Ива ли беше и тя :
- Аз съм омъжена Grinning Ни в клин, ни в ръкав, се обажда докато хората си говорят.

От камерите или от друго незнам, но момичетата се държат доста нелепо.

# 1 471
  • ПАЗАРДЖИК
Харесвам този сезон с непрекъснатото влизане на нови персонажи. Така има динамика и нови лица, които да опознаваме и тук да обсъждате недостатъците им, че става скучна темата да се обсъждат все едни и същи несъвършенства😆
Харесвам новия Ерген. Смятам, че тепърва ще се разгърне, снощи беше още стреснат и твърде много внимаваше. Има достатъчно жени за всички и изборът му не е малък.

# 1 472
  • ВАРНА
Съдейки по първата избрана мома за разговор от Васил той май няма интерес,към мартинките.А Даниело може да е била в обща компания с новото и това да я е притеснило-ако има информация,която да разкрие.

# 1 473
Косара всеки път ме стряска с говора си на старозагорска лелка. Красиво младо момиче, но с манталитет на тьотка.
Ако беше по-интелигентна щеше да изиграе козовете ма младостта. Имам чувството, че имитира най-вървежната съседка от блока.

# 1 474
Не е чудно, че Адриана, която се е писала астролог, е в Ергенът. Нито, че литка от ерген на ерген - целта ѝ е като на повечето там - известност. Не знам що за професия за 30-годишна може да е това, но със сигурност се нуждае от реклама, за да успее. Очевидно комуникативност не ѝ липсва, успя да привлече вниманието на Васил, но при разговора имаше една пренавитост, съчетана с ласкаене, която не ми хареса. Факт, че тактиката успя, интересно ще е продължението.
Адриана беше фалшива с новия Ерген. По принцип е симпатична. Но имаше нещо фалшиво в поведението й. Но не смятам че и той я хареса в действителност. Така че няма драма. Просто направи безопасен избор.

Клаудия не я слуша главата. Много е натоварваща с тия фръцвания и изискване на внимание.

# 1 475
  • София
Някъде пише ли им рождените дати или зодиите на всички?

# 1 476
Всички са се събрали около Васил, представят се един на друг и подават ръка, а Ферай използва случая да изтича до масата и да омете де що храна имаше😀

# 1 477
Някъде пише ли им рождените дати или зодиите на всички?

Зодиите ги има в първия пост, в скрит текст

Адриана лично аз много я харесвам, обаче вчера малко ми стана неприятна с това скачане веднага към Васил. Малко, като пчеличка ми идва - първо Мартин, после Виктор, сега третия. Ива е същата работа. Веднага го налазиха и двете - зор първи да направят впечатление. Не ми допада подобно поведение.

# 1 478
Е, защо? Те видяха, че нямат шанс с предните. Не са се заявявали и влюбени в предните. Нищо лошо да се преориентират. А и чак да са го налазили... Нормално се позиционират за подобен формат. Силвия и Диана какво правят там е въпросът. Даже странната птица Клаудия се чуди какво прави тя там. Само Диана и Силвия се държат като на ученически лагер и не виждат нищо ненормално да са там.

# 1 479
Адриана ми е с вайба на лелка, изглежда доста по-възрастна от реалните си години. Никак не ги виждам с новия и ме изненада, че той избра точно нея. Мисля, обаче че Васил ще се пренасочи, не ги виждам заедно.

# 1 480
Е, защо? Те видяха, че нямат шанс с предните ергени. Нищо лошо да се преориентират. А и чак да са го налазили... Нормално се позиционират за подобен формат.

По принцип съм съгласна с това, обаче много бързо скочиха. Както се казва, дори не са чули 2 изречения от него и хоп - първа писта. Да бяха изкарали поне едно денонощие - да го видят какъв е, що е, допада ли им, не им ли допада.

# 1 481
  • София
Обаче не мисля, че са скочили точно. Той покани Ади да говорят, а после редакторите ѝ задават въпроси и тя отговаря. В смисъл, че която и да беше на нейно място, пак щеше да изглежда, че е скочила.

# 1 482
Адриана ми напомня на певицата Райна, много са ми ретро и двете

# 1 483
Стига вече и вие с този диалект на Косара. Ами диалектите са нормални неща, не я прави глупава, че говори на диалект. Както и ако говориш правилно (демек на шопски?) не те прави автоматично умен. И в провинцията хората се дразнят на софиянци като кажат да "ходиме", "правиме", "чушки" на пипера и про., но не ви се натяква всеки ден по няколко пъти, нали?

Ива, язък за хубостта - горката на горния й етаж няма дограма и прозорци и вятър се вее свободно... Адриана много иска да изпъкне, бута се, но там виждам много ниско самочувствие и твърде голяма интровертност, за да се хареса на млад, симпатичен мъж. Роси. Ех, Роси. Има всички данни, не разбирам американците ли така са я смачкали, та няма самочувствие това момиче... Ферай - големи белтъци му мята, ще влиза в битка за Васил със сигурност. Диана, Силвия, Синтия - направо да си ходят вече, че са като статуи - никой не ги забелязва....

# 1 484
Косара ме изумява с поведение. Ако стои и гледа царствено, равна няма да има. Обаче като си отвори устата, започва да лъха на село отвсякъде. Как може с такъв външен вид да имаш манталитет на краварка?

Общи условия

Активация на акаунт