🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 864
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро, сега изгледах снощния епизод. Груповата среща не ми хареса, Ана-Мария се чувстваше не на място и сякаш вече е осъзнала, че няма смисъл да се бори. Даниела много злобно хапеше Мартина. Неприятен характер, освен това, в снощния епизод беше още по- грозна в лицето. Май нямаше много грим. Мартинка е по-приятна, ама много елементарна, бе. Мисля, че на Мартин му е скучно с нея. Виктор вече почва да ме дразни с това, че Бранка не се отваряла за него. Е, той какво иска? Седи и я гледа с пиянски поглед и едно смислено изречение не може да върже, после тя му виновна.

# 391
Този път и на мен ми беше скучен епизода. Най-вълнуваща ми бе срещата на Мартин и Даниела, смятайте...
Преиграванията и насилените, безсъдържателни разговори започват да ми омръзват. Виктор откровено ме дразни.
Посчепкаха се егрените, но едва ли ще се задълбочи. Мартин не е влюбен в Даниела, но определено я намира сексуално атрактивна, още откакто я видя на онази среща с йогата.
Дано днес е по-интересно.

# 392
Пускам сега да гледам снощният епизод.

Косара:
"Момичета, имаме пЕсмо." 😄

Сериозно ли Ферай смята, че ще е на среща?  тя в края на тая седмица, ще е на летището, не на среща. 🤭🤭
 ( не е спойрел, а шега 😎)

Мартина, доста инфантилна изглежда в пресиленото си щастие, че Йоана била изпидуркана.

Много странно и нагласено изглежда, как всеки път едно черно куче се върти около "непринудените" разговори на момичетата.

Мартин е много смотан с тая Данка. Той я кани, тя не ходи, после пак я кани. Те затова момичетата недоволстваха, че той се държи сякаш нищо не се случва... може би наистина нейното присъствие там е наговорено, за да си лансира "книгата".
Ох, духовното търсела. 🙄

# 393
То е повече от ясно, че Данка е уговорила присъствието си - влиза да разиграва обигран коцкар, за да си кажат девойчетата със съмнителен капацитет - брей, ама тя наистина ги разбира нещата, чакай да дам едни пари за книжлето. Коцкарът е взел добър хонорар и му е все тая в какво участва - ама тествал ги, ама незнам си кво и публиката трябва да му вярва. Реклама и на Йоанчето даже направиха, щото нормалните хора нито я бяха виждали, нито чували, пък момата иска да се продава и то по-отрано. Луканките и саламите са ясни. И те така.

# 394
Коя изгониха днеска?

# 395
Ами така прави Мартин - помага на гаджетата си сами да си изкарват парите, а не ги учи да чакат само от него. Simple Smile

# 396
  • София
Коя изгониха днеска?

Никоя. Grinning

# 397
  • София
Този сезон ми е по-слаб от другите честно казано. Нито надградиха нещо, нито успяха да променят мнението, че няма сценарий, че дамите са за любов, а не за 5 минути слава.

Много се точи и това с гоненето, седат си там за един фон.. статистките и няма динамичност, няма нищо.

# 398
Личи си кой е имал опит от първа ръка с прочутата "химия", естествено привличане и да си допаднете с някой без усилие, като да ви е било писано.
Останалите само може човек да ги жали, че виждат във всичко заговори, но липсата на опит обяснява.

И Даниела и Марто не са велики стратези, нито много умни, нито тя го е подхванала "по книга". Просто си допаднаха на телесен, душевен и всякакъв принцип, а това, че Даниела си слага елементарната граница (която е редно повечето пишещи да познават), просто да поизчака и да поопознае тоя човек преди физ. близост - им изигра половината игра с влечението. То си къкри, увеличава се и със сигурност на тия двамата, ако се залюбят, ще им е добре заедно

# 399
Да, личи си, дай боже всекиму такава химия, като между тях. Laughing

# 400
Ох, Джейлян с тези шалвари... 🤦‍♀️

# 401
# 402
Снощи изгледах епизода късно и с превъртания. Много ми беше скучно. Запомних само три неща.
1. Виктор става все по-нелеп и неадекватен. Пуска тъпи коментари, хили се, върти очи и вечно не знае какво да каже и как да реагира. А на Бранимира искрено й досажда с това кога щяла да го хареса. Ами няма да го хареса, още повече с това му държание и търсене на сметка. Добре, че е Косара, да се опита да му създаде някакъв имидж, че и да го пази от Мартин, който май излиза вече от образа на Викторовия закрилник и ментор. Хе хе, Виктор как се засегна, че бил "бедняк". Дори и не схвана шегата.
2. Госпожа целомъдрената стоя вдървена като пън, сакън Мартин да не я целуне по устните, когато й даде роза, но забрави как хубаво го олигави по врата точно преди това. Изобщо, общуването им е смешно, тип тийнейджъри. Всеки гледа да надцака другия. Веднъж не чух смислен, спокоен разговор между големи хора, и то които се харесват уж.  Но пък Мартин определено е решил да играе играта и погледът му на моменти е като на хищник с нея.
3. Косара се опитва да се разчупи, но определено си личи, че го прави изкуствено и с досада.

# 403
Аз пък мисля, че такава химия като между Мартин и Данито трудно може да се преживее в живота, защото тя може да се роди само между обвързани хора, които преследват личните си цели в риалити формат.

# 404
Като са тръгнали да вкарват хора поне да ги махат wallflowers и да вкарат по-забавни.

Общи условия

Активация на акаунт