🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 864
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 495
Този рев, който ни промотират за днес с удоволствие ще го прапусна. Само заради "целувката" ще изгледам епизода, че както е тръгнало, може само тя да си остане.

За протокола - харесвам Любомира. Симпатична ми е, приятна и естествена. Предпочитам я за Виктор пред Бранимира.

# 496
Има и такива случаи, ама не са за хвалба, че си им отказала Grinning На мен в коридора на университета ми предложиха навремето, разминавайки се по пътя за стола, ама не го смятам за постижение. А, и един път на влизане в Метро (магазина) Joy
Смятам, че предложенията, на които е отказала (ако това не е само във фантазиите ѝ), са точно от такъв мащаб - на разминаване направени.

# 497
Аз продължавам да твърдя, че Даниела нито е недостъпна, нито пък по принцип се прави на такава. Отдръпването от целувката на Мартин беше напълно инстинктивно, за което тя видимо ужасно съжаляваше на другия ден. След като е видяла, обаче, че не я гони, е решила да се възползва от новия си имидж. Имала граници, не се давала лесно, бла, бла. Как не се дава жена, която се самопредлага за продажба? Не се ли усеща как си противоречи?

# 498
Даниела не говори за брак, предлаган и от гаджета

Затова и премълча обстоятелствата, а те са сигурно същите като разказаните от потребителките в последните мнения. ВСЯКА са и предлагани по няколко брака ако броим всяка глупост по темата.

А, да не забравяме и по някой Гошко от блока, с който сме щели да женим за смях на роднините

Такива брои Даниела. Смешна е

# 499
Пак казвам, за един отказ не ми е странно, но вече два си става серия.

Или стои серийно в безперспективни или неудовлетворяващи връзки, или не са били връзки по начина, по който си ги представяме ние.

Плюс това тя е жена с претенции и консервативни ценности, по нейни думи. Не е от типажа серийна моногамност, заедно сме 1-2 години, докато ни е забавно, но няма да се женим, като в “Сексът и градът”.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 15:06 от Clare

# 500
Е тя след някой ден сама трябва да предлага брак... то нейният биологичен часовник тик-така и по-млада няма да стане. Докато търси да не остане наистина с котките да им разказва какво е било на младини.

# 501
Е не, Даниела е в чудесна възраст да срещне мъж и да се бракуват след 1-2-3 години гаджелък. Напълно нормално за модерни градски хора.

Не ѝ е пречка възрастта, а нереалните претенции (на фона на голямото нищо, което предлага зад тезгяха), повърхностните разсъждения, меркантилността, опредметяването на мъжа до касичка и шаблон и като цяло — акъла.

За мен тя е жертва на шарлатаните а ла Кобилкина и по-съвременните ѝ итерации в ТикТок. Доста тъжно всъщност.

# 502
На мен ми стана смешно като каза, че "неколкократно" е отказвала брак, при което Мартин се облещи.
На въпроса "колко неколкократно" - два пъти Grinning Grinning

Че то в темата имаме по-голям брой, хем ни книги сме писали, ни носове преправяли Grinning

# 503
На мен ми стана смешно като каза, че "неколкократно" е отказвала брак, при което Мартин се облещи.
На въпроса "колко неколкократно" - два пъти Grinning Grinning

Че то в темата имаме по-голям брой, хем ни книги сме писали, ни носове преправяли Grinning

Аз си представям предложенията от типа "кога ще се женим", а не истинско предложение с пръстен и т.н.
Но пък ако не е била сигурна по-добре, че е отказала отколкото да губи и нейното и на човека отсреща.
Явно не са били платежоспособни колкото тя търси...

# 504
Според мен Илън Мъск й е предложил брак на Даниела, обаче тя е била притеснена, че ще трябва да дели финансите му с 14-те му деца и затова му е казала "Тц, няма да стане, пич! Ще ходя в Ергенът да търся."

# 505
  • София
Въпреки, че сезона върви вяло и няма интриги, го предпочитам пред предишните три - пълни с простотии, караници и прости пияни същества. В този сезон всичко върви лежерно за статистките - карти, табла, хапване, басейнче.... Йоана за кратко внесе интрига, но и тази сюжетна линия пропадна бързо.
Отначало харесвах  Виктор беше ми забавен в непохватността си, но сега ми се струва, че много заби това момче. Хич не му се получават нещата.
Коцкарчето Мартин ми е все така неприятен и ми е отблъскващ и на външен вид. Обигран е доста, но от тъпите лафчета и майтапи не виждам кой знае каква интелигентност. Даниела, въпреки кошмарния вид, който си е докарала, ми е по-интересна за слушане от кухата и елементарна Мартина.
Анна-Мария ми е супер неприятна с тая вечно отворена уста и интригите си.
Косара и Росица засега са ми най-поносими. Другите момичета направо ги забравих.
Сега може Виктор и Любомира да ни поразмърдат довечера. Бранка дали няма да си ходи?

# 506
На кофти места се случват срещите, дюнер, пица.
Идеята явно е да се пести и да изглежда непретенциозно. Мизерно e. Залипсва ми Далян Чайка, ако ме разбирате.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 16:22 от dany_nik

# 507
На Данка може и с пръстен да са й предлагали, ама ако не са били в комплект с 50К месечно и тя е отказала... няма да се дава за жълти стотинки, я! Комично е жена, обявила цената си по националната телевизия, да се прави на морална...

# 508
Даниела си мисли, че много е впечатлила Марто с тези два отказа за брак. На него вече са му предлагали публично брак. Нищо не може да го изненада.

# 509
  • София
И аз съм отказвала предложение за брак... голямо важно.

Дано тази вечер да има повече динамика в предаването, като изключим целувките между Виктор и Любомира, да му имам вкуса за жени. Аз съм ценител на женската красота и излъчване - при нея ми липсват и двете.

Книгата на Даниела, ако я прочета, сигурно ще загубя мозъчни клетки, предвид, че е превеждала от чужди трудове и е ползвала ИИ. Не знам дали ѝ се получава ПР-а, в моите очи - не, но аз не съм нейния тип аудитория/ клиентела.

Общи условия

Активация на акаунт