🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 920
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 330
Мартин не мисля, че харесва Даниела, просто тя му се опъва най-много и това го провокира да си мерят инатите, проклетията и кой ще надделее в крайна сметка. Разговорите им са реплики от селски вечеринки, но не мога да й отрека, че добре е наизустила клишетата и бързо се сеща кога кое да ползва.
Ама какво дърпане?! Сериозно ли някой ще си помисли, че е едно добро и скромно момиче, което ще се даде след венчавката?? Трябва да е луд ...

# 331
Бранимира чака да я питат, отговаря и пак чака, няма инициатива да поведе разговор, просто не умее. Виктор пък си е намислил реплики предварително и ги ръси не на място. Пълна скука.
На Викторчо му трябва кака да го отрака или направо милф-ка да го развърти.

# 332
  • Leeds, UK
Язък. Развалиха хубавата песен, като я сложиха за фон на тея двамата
Как се казва песента?

# 333
  • София
Die With A Smile

# 334
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В промото се видя целувката.Сякаш естествено и симпатично се получи,но нека утре да видим цялата ситуация.
Любомира ако учи за актриса ще отиграе сценката и целувка ще даде и ще й хареса,къде наистина,къде за да прикрие сконфузна ситуация.

Die With A Smile е брутален радио хит в Щатите, на един час шофиране сигурно я пускат 2-3.
И песента на Били Айлиш също й конкурира. Другата популярна е Сабрина Карпентър.

# 335
  • Leeds, UK
Попитах ММ дали е грозна Даниела. И той вика,  че е много направена, но е красива.
Моят каза, че е много грозна. Харесва Адриана.

# 336
На Виктор въпросите са подобни на тия дето се чуват между деца на площадката...
Очаквам да я пита "искаш ли да си играем на магазин"

Малее, а това с ресторантите и дюнерите е толкова тъп въпрос. Тача си дюнерите, ама цял живот дюнери ли да ям, бе, Викторе??

# 337
  • София
И ММ харесва Адриана и му е трудна за гледане Даниела. Много тъпо, че по срещи ходят едни и същи.
Целувката на Виктор с Любомира, която дадоха накрая ми е противна.

Косара е сладурка.

# 338
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Значи утре Виктор целува Любомира и Бранимира ще откаже роза.
Тя и без това го толерира едва,едва,но след ситуацията с Любомира вече ще й писне тотално от него.

Хайде на бас,че така ще стане? (не съм чела спойлери,но така ми се струва)

# 339
  • Leeds, UK
В промото се видя целувката.Сякаш естествено и симпатично се получи,но нека утре да видим цялата ситуация.
Любомира ако учи за актриса ще отиграе сценката и целувка ще даде и ще й хареса,къде наистина,къде за да прикрие сконфузна ситуация.

Die With A Smile е брутален радио хит в Щатите, на един час шофиране сигурно я пускат 2-3.
И песента на Били Айлиш също й конкурира. Другата популярна е Сабрина Карпентър.
И тук в Англия я пускат на всеки 15 минути😁, но аз все някакви части хващам или слушам с половин ухо.
Росито я виждам с някой млад мъж около 30 г, завършил Харвард. Много ще й отива. Умна, чувствителна,  възпитана,  добричка. На мен и външно ми е много симпатична, особено като си пусне косата и си скрие ушичките много й отива.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 22:56 от Happy Bella

# 340
Срещите с Бранка са толкова болезнено клизмични, че чак Викторчо не смее да се яви трезвен на тях. Следващите дни пак е на черешата от кеф, че са минали. Общо взето яко пийнува младежа, ама за разлика от бако, няма тренинг и много му личи. А като влезе и 3-я ерген, сигурно и субтитри ще трябва да му сложат от бтв.

# 341
Мартин дали е любопитен да знае как изглежда Даниела оригинално по рождение!?

# 342
Чула Даниела, че е хубаво една жена да има граници и решила и тя да има. Не ми изглеждат естествени нейните граници, просто се опитва да го играе по книга.

Иначе не харесвам такива разговори като нейния с Мартин дето всели гледа да затапи другия.
Виктор убива всичко мъжко в себе си с това поведение и тия физиономии. А какви физически данни има това момче!

# 343
Мартин дали е любопитен да знае как изглежда Даниела оригинално по рождение!?
Едва ли. Той деца няма да ѝ прави, че да го интересува. Най-много куче или котка да ѝ подари.
А може и златна рибка, за да ѝ изпълнява желанията за милионерски живот.

# 344
Даниела преди корекциите е изглеждала по-добре от сега .

Общи условия

Активация на акаунт