🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 909
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 345
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък си мисля,че Даниела и Мартина вече минали 30-те си търсят партьори,които да са как да кажа, перспективни освен за пари,но и за деца и семейство.
Мартин за мен не е този човек и която от двете да се хване с него ( и други жени 30+),бебе ще видят само и единствено ако го изиграят по някакъв начин.
Дано са заделили някой лев между екстеншъни и скули,за да замразят яйцеклетки.

# 346
Тази вечер си промених мнението за Бранимира. Освен ако не е започнала да харесва тя яко Виктор, нямам обяснение за това колко зле водеше разговора, изглеждаше притеснена, чудеше се какво да отговори, беше спечена. Той беше по-искрен, по-отпуснат и приятен, подпийнал. Срещата между Даниела и Мартин - като по учебник, хареса ми много. За първи път се усеща равностойност между участници енергийно, мъжът не се държи като фен, не се лензи, има естествено поведение. Добър играч е Мартин, защото не му пука. Жал ми е за Роси. Винаги някой чувствителен човек пада под ножа, зарибява се, хлътва, страда. Много свястно момиче е тя. Косара е забавна, но незнайно защо се държи на моменти като лелка, като че ли се прави на по-зряла жена.

# 347
  • Viena
Даниела е най-страшна.Погрешен завой 7 я чака.🤣🤣🤣🤣🤣и кожата и е ужасна и смехът на вещица.😅😅😅😅

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 22:54 от Emma99

# 348
  • София
Ама какво дърпане?! Сериозно ли някой ще си помисли, че е едно добро и скромно момиче, което ще се даде след венчавката?? Трябва да е луд ...
Неее, това беше най-великата глупост, въпреки че според някои било флирт. Rolling Eyes
Дърпане в смисъл, че му опонира понякога и знае как да го подразни. Другите едва си говорят с него, а тя поне успява да осъществи диалог.
Аз обаче си мисля, че ако действително й се върже на глупавите номерца, то той ще излезе с по-малко опит в свалките и от Виктор. Мисля, че всеки е запознат с играта на топло и студено, както и с останалите токсични игрички. Колко години е бил женен? Защото се е оженил много млад, на 22-23 и ако е бил в брак 10-тина години, т.е. до 32-33, а после е бил с Емануела май 6 /по спомени/, а после и с Йоана 1 година, то излиза, че почти не е имал време, за да натрупа опит и едва ли е чак такъв голям играч, какъвто се опитва да се изкара.
Дори да си е лягал с много жени еднократно, това не носи особено голяма опитност, просто защото свалките за една нощ са най-лесното нещо - на всички можеш да говориш едно и също и да им изскачаш с едни и същи номера. Вече за да задържиш вниманието, трябва много повече от това.
Малко се получава като с тези мъже, които си лягат с много жени еднократно и поради този факт се мислят за големи факири в леглото. А тъжната действителност е съвсем друга, просто защото на сутринта се разделят с поредната бройка по живо по здраво и няма кой да им даде обратна връзка, че не стават за нищо.

# 349
  • Бургас
НИдей, шЪ го обидиш Joy

# 350
Малееей игрите на невинна монахиня и недостъпна девица от застаряваща жрица на любовта хахахаха. Голем смех!

# 351
То е ясно как свършва предаването. Виктор избира Бранимира, която му заявява, че 3 месеца по-късно бариерата й още не е паднала. Тя си тръгва, той признава, че е гей. Мартин избира Даниела, която чака превод на 50К по сметката си. Не ги получава и си тръгва. Влиза Йоана и с Мартин поемат към залеза. Grinning

Значи, ако наистина Мартин и Виктор така са лапнали по двете граничарки, то мъжете са наистина много прости същества Joy

# 352
Е, стигнах да пиша и аз.
Диана защо, по д. волите, се облича така и това червено цвете в косата 🤣.
Ферайчето е потресаващо селяндурче.
Мартина продължава да ми изглежда като 50 - годишна.
Косара става, на фона на всички останали.
Любомира и Бранимира се бият за последно място в моето сърце 😆.

# 353
Марто и Даниела ми бяха много сладки. Върнаха ме в младежките години.Закачките на тройната среща ме усмихнаха.
Бранка я разбирам вече, и е по-зряла от Вико.
Косара започва да ми простее,освен че е с поведение на лелка.

# 354
Даниела с непробиваемите бариери и граници какви сладострастни целувки залепи на врата на Мартин. А за него не знам дали е хлътнал или му се е отворил апетит за нещо друго, не за пиене.

# 355
Бранка въобще не знае защо е там и просто чака да мине времето и ако мине номера -- мине. А и Виктор горкия за какви сламки се хваща, направо нелепо.

На Даниела да ѝ имам границите с тези целувки....

# 356
  • София /Абсурдистан
Аз допускам, че тя едва ли знае какво означава понятието “ граници”.

# 357
Според мен на Даниела и Мартин им се получава флирта,защото са от една порода и имат една и съща цел да блестят като най най и да си правят реклама,всяка втора дума им е самохвална дали пред другите дали един на друг..къде на майтап уж ,къде сериозно..играта за надмощие и надхитряне е важна,любов не виждам,в момента в който някой от двамата даде повече другият ще го унижи,интереса ще спадне, ще се почувства победител( поне за Мартин съм сигурна) Даниела би се възползвала повече време,ако Мартин има пари( но това не е сигурно колко пари има той в действителност и колко е готов да похарчи за жена,съмняваме да е много дашен,по скоро само в началото колкото да в впечатли)

# 358
  • София
Не е ли тъжно, че момичета с толкова корекции (абсолютно несполучливи) и толкова изкуствени и със заучени фрази като Даниела са обект на толкова внимание. Това ли е реалността - мъжете са привлечени от тунинговани, изкуствени "дами".

# 359
  • Вестерос
Много досадно, едни и същи на среща, скукаа

Общи условия

Активация на акаунт