🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 521
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 735
Бранимира сега ше го накаже. .Хем не го иска,хем не го дава

# 736
Тва дето ти отказаха... На мене не ми отказаха... 😂😂😂😂😂

# 737
Тази Бранимира хем не го иска, хем на друга нв го дава. Ейй, опасно човече е!

# 738
  • София
Е пак ли тази? То верно, че се познават от преди предаването, ама другите девойки нямат никакъв шанс по този начин.

Виктор пълен криндж. Ужас.

# 739
Малко тъпо така - то стана ясно, че мача е свирен. Тва писмо на Виксъна каза всичко право куме та в о̀чи.  Любомира нищо не каза, ама на всички им стана ясно, че са се мляскали. Сега ще се цупне ли на Буба, както на Роси, че всички знаят, че са се целували?

# 740
На В-то много му порасна работата.

# 741
Май май, Клаудия пътува.

# 742
  • here and now
На В-то много му порасна работата.
Топ сваляч е вече! А какво е свалил... Бе важното е да се кефи момчето...

# 743
  • София
Някоя напуска предаването и зарязва Виктор с писмо? Трябва да имат достойнство тези девойки, особено цял ден заедно, пак я кани. Ама нали искал да следва себе си - е те, получи му се.

# 744
Май май, Клаудия пътува.

То тя е като статистка...от време на време вади някоя физиономия и това е. Любомира наистина кара Виктор да се чувства специален и ето резултата. Бранимира го гледа като умрял плъх и после се чуди защо е целунал друга. Ами прав си е човекът- та до кога ще и се моли. Явно момичето си е изпатило и не е готова за нова връзка, но да не беше ходила там в такъв случай.

# 745
  • here and now
Оставки ли ще валят?

# 746
От статистките и две, три да си тръгнат няма да забележим въобще.

# 747
Окей, единия е готов - избра си. Давайте и другия и да се приключва, че направо е болезнено.

# 748
Виктор прилича на селско момче обичливо, което току що е жънало на нивата...И на свечеряване се видели със севдата му и се мляснали тайно в тъмното...И после цяла нощ не спал и се въртял от вълнение.

# 749
На мен пък много ми харесва как си прекарват Виктор и Любомира. Харесвам как се държат, как им текат гладко разгоорите, стана ми гот, че се целунаха.
Бранимира не я харесвам въобще, ама никак.

А не съм изкоментирала вчерашната среща между Даниела и Мартин. Ама този човек, на 40 г, не е ли разбрал вече кога ние жените сме смеем изкуствено ? Та нейният смях повече от фалшив, толкова фалш човек, толкова евтино поведение, което сме го виждали много много много пъти, от жени, кото смятат, че ако се правят на интересни и целомъдрени са оборотни. Само, че до кога ?

Общи условия

Активация на акаунт