🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 505
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
И сега влиза третият ерген и редува срещи с Даниела и Бранимира. Joy

"Ъ"псур"т" ,тези няма кой да ги вземе. Ще бъдат горди собствениЧКИ на кучета и котки.

# 811
И сега влиза третият ерген и редува срещи с Даниела и Бранимира. Joy
Plot twist: Даниела дава целувка на Васил на първа среща. Мартин скача в океана и никога не се връща в Шри Ланка. 😁

# 812
Виктор качил това стори, придружено с откъс от песен на Преслава:

“А бяха други времена и те обичах, сега усещам празнина и тежко чувство за вина”

Ъмммм??? Thinking Rolling Eyes No Mouth
Мога по няколко начина да го интерпретирам, ни нито един от тях не е ок. Особено, ако е избрал жена на финала.

# 813
Сега след като ясно се открояват лагерите, явно третият ерген трябва да запълва дупките и да обере ниските плодове от 2-те дървета.

Имаме Team Данка, Бранка и Луканка.

Ако Team Луканка имат някакво достойнство, колкото и да е симпатичен третият ерген, би било доста добре ако се усетят, че ги разиграват и спрат да подскачат според тоягата. Доста унижения претърпяха и е обидно да им подхвърлят постоянно надежди.

Трети ерген? Ми супер. Я, луканка!

Ако съм там на тяхно място, няма да имам кадър без луканка в ръка. Изгонете ме.

# 814
Психоложката има нужда от психолог. Това с писмата към себе си е такова голямо клише...

И аз говорих така преди за подобни неща - писмо до себе си, влез в ролята на своето 5 годишно Аз, какво би казала на твоето детско Аз - всичко това ми звучеше дори смехотворно.
Докато не попаднах на психотерапевт, който работи с метода на психодрама и ме караше да правя такива неща. Когато се прави като хората, ей това връщане към детското Аз отключва сумати неща, заключени в дълбините на съзнанието и подсъзнанието. И може много да те накара да плачеш. Да отвори старите рани. Но помага да зарастват този път правилно.

# 815
Наистина ли ще има трети ерген?
Виктор вече избра. Той може да си тръгва вече.
Да бе, избрал е! Туй, новото момче, може да му е късметът.

Мартин към Виктор:
- Братле, ти да не би да сефтоса новия, а?
- @?!%@&*/* - /тук Виктор се кокори и кима с глава с широка усмивка 48 зъба, тип сериен убиец психопат, заточен в Гуантанамо/
- Ти надигра играта, брат!

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 23:25 от Карла_Карла

# 816
  • София
Още един плот туист ми хрумна - 2 дни след влизането на ерген номер 3, влизат и 10-те участнички, които той си е избрал в София. Би настанала голяма суматоха в курника.. Grinning

Иначе, Ферай и Ива ги виждам веднага да мигрират към новия ерген.
Също ми е много интересно Бранимира ще обърне ли палачинката и ще почне ли тя да гони Виктор, предвид колко много му се "вдигна стойността", на този търсен мъж.

Силвия.. няма място там. Каквато ще да е Даниела, изключително грозно е да се заформя коалиция от жени срещу друга жена.

# 817
На мен доста жени са ми симпатични особено от обкръжението на Виктор и не разбирам, защо не получават никакво внимание, така че трети ерген добре им е дошъл.

# 818
  • here and now
Новият от една страна е прецакан, щото момите са му ги избирали първите двама....

# 819
И на мен това ми е странно, чак толкова да липсват приятелски разговори, ей така, да си заинтересуван от друго човешко същество, дори без любовен интерес.

# 820
Може ли преразказ , че не ми се гледа въобще ?

# 821
  • Street of Dreams
Ана-Мария живее зад маски на братленце, мъжкарана, интригантка и малко грубиянка. Но крие душа на художник и писател, а коментарите й често са точни, чувството й за хумор е остроумно. Просто Мартин не я усеща, тя него - също, може би.

# 822
Имам някакво усещане, че от 'церемонията на розата' не си е тръгвало момиче поне от месец! А това беше един от най-чаканите моменти в предни сезони...

Чак си направих труда да видя кои са изгонените... Ами Йоана дори не се брои, тя дойде, видя, замина.
Преди нея - американката сестра. Не я броя дори като активен участник (Анна се казва, нищо против дамата)
Преди това - Елвира - онче-бонче ай чао, пак нямаше тъпа церемония.

От избраните момичета от софийските срещи, има адски малко изгонени на церемония.

Едната дори не дойде до Шри Ланка (Славена, пак погледнах в сайта), а друга (Николина) си тръгна по собствено желание.

Ако и утре няма изгонена, положението никак не става хумористично...

# 823
  • София
Днес сефте реших да гледам в реално време, отказах се с тези писма и ревове. Издържах стоически 50 минути и повече няма да повторя тази грешка.

В този исторически 13-ти епизод видяхме първата целувка за сезона (не познах, че ще е от Мартин) и въпреки това, за мен този епизод беше най-слабия и безсмисления за сезона.
Ники Николов унищожи Ергенът. А с вкарването на трети ерген счупи и библията на това второ най-старо риалити предаване в света след Сървайвър.

Всеки път като и слушам малоумните разсъждения за живота на Даниела и една мозъчна клетка умира...
Набедената за свръхинтелигентна жена, невиждана досега в Ергенът от уонаби психотерапевтката Александра Гърдева.

Хора, слагайте субтитри докато Анна-Мария мънкЯ на носа си в компанията на Косара и Мартина.

Ферай за пореден път остана пренебрегната от Мартин. Яко я наказва...
Същото се налага да търпи и Росица от страна на Виксата.
Не знам само защо и двете се унижават и все още се надяват на нещо.
А пък Клаудия с какво въодушевление прегърна задачата, хихихи. Това и е за пореден път. Ами хайде да си тръгва милата, че страшно дразни. Аман от туристи влезли на почивка и за някой и друг последовател повече. Не че всички не са (с много редки изключения през сезоните), но поне да носеха някакво съдържание за нас зрителите.

Целия този мелодраматичен момент с писмата и преоткриването на детското у тях - скука и досада. На Ники Николов трябва да му забранят да прави повече риалити предавания. Това което се опитва да проповядва нито върви с фалшивия аморален формат, нито с болшинството моми там, които са елементарни пластмасови меркантилни ментета.

Познах, че писмата на Анна-Мария и Любомира ще се харесат най-много и ще получат срещи.

Срещата на Мартин с Братлето беше катастрофа до момента в който не започнаха да се бъзикат един друг като стари дружки. Това им е максимума. Не е малко все пак, особено ако сега в реала са запазили тези си приятелски отношения. Пожелавам им го.

Виктор и Любомира, какво представление само. Златни малинки за уонаби режисьора и актрисата.
Толкова да не си отиват тези двамата, че няма накъде. Тя е мъжът, той жената. Тя лелята, той племенника.
Честито да му е на Ники Николов перфектната двойка. Може да спи спокоен и да си закрива панаира.
Толкова фалшиви герои отдавна не бях виждал. Целувката мега криндж, като женчо пак намери начин с криндж коментар и действия да осере всичко.
А тя с дъвка в устата ли го целуваше, дъвчеше там нещо? Отвратително.
От това което видях и двамата през цялото време играеха сцена от някаква театрална пиеса. С всичките тези излишни жестове и мимики. Толкова кринджаво беше всичко. Толкова, толкова слаби актьорчета.

За финал най-великия монтажист в галактиката решава да ни покаже влизането на третия ерген още в промото?!

Вече нямам търпение да приключва тази мъка. Започне добре, но бързо бързо всички отиде по дяволите. А сега с влизането на третия ерген и то след преполовяването на сезона наистина превърнаха това риалити шоу в един разграден двор.

# 824
  • # супернатурална #
Може ли преразказ , че не ми се гледа въобще ?

Моят прочит: Ергените избраха обичайните моми да напишат писмо до своето детско "аз". Клаудия не разбра задачата, Даниела я претупа и написа едно кратко и клиширано писъмце, което бих направила и аз на нейно място. Как пък няма да си разголвам душата пред човек, който не ме е избрал окончателно, за да ме избере. Пък и пред  зрителите. А даже няма какво толкова драматично да споделям, за разлика от нея...както ми се струва. Мартин избра АМ, Виктор - Любомира. Първата среща беше тегава, втората-не толкова. За съжаление, Виктор и да се целува не умее. Може и дъвката в устата на Лб да го е спекла допълнително, но беше обратното на секси. По-асексуална беше само срещата на Мартин с АМ - напомни ми за Евгени и Елена, но още по-зле. При Елена поне имаше самозаблуда и екзалтация, докато АМ вече е съвсем наясно, че няма да я огрее. Май вече и не иска. От целия епизод най-интересен беше анонсът за следващия.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 00:06 от Г. Краули

Общи условия

Активация на акаунт