🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 521
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 825
Спокойно, като влезе третият ерген ще излизат по 3 наведнъж, бързо ще окапят. Ще настане и паника с розите, коя на кого да се надява.

Косара харесва Виктор и ѝ липсва внимание, но се опитва да се сдържана и възпитана. На един коктейл той аха да я целуне и на нея толкова ѝ се искаше, но пак възпитание. Но като го видя да целува другите полудя. Е как жена, която не го харесва ще реагира така? Егати коментарите горе Grinning

# 826
Дано на следващата среща Виктор й купи сутиен на Бубчето 😔 аз хем я превъзхождам с няколко години, хем 3г. кърмачески стаж имам и пак имам по-стегнат бюст, не знам какво й се е случило на нея, че н 29г.да предлага такава гледка. Тя какво спомена-какво общо има с актьорската професия?

Нямам търпение да видя новия,  надявам се и Роси да се преориентира, макар че изглежда такава увяхнала маруля коментирайки срещите на Виктор, явно е хлътнала.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 06:57 от Г-жа Шантал

# 827
  • Вестерос
Всички писма откровени, лични, с много споделяния, само на Данка някакви клишета..

# 828
На мен доста жени са ми симпатични особено от обкръжението на Виктор и не разбирам, защо не получават никакво внимание, така че трети ерген добре им е дошъл.

Тъкмо в промото гледам Цар Скука най-после си говори със Синтия:

нооооооо... се оказа, че Синтия просто е влязла в кадъра по случайност и го играе 'борче' в поредния скандал на Виктор и Бранимира стил 'давам ти още 5 шанса за последно и тоя път добре си помисли!!!'

# 829
  • here and now
Спокойно, като влезе третият ерген ще излизат по 3 наведнъж, бързо ще окапят. Ще настане и паника с розите, коя на кого да се надява.

Косара харесва Виктор и ѝ липсва внимание, но се опитва да се сдържана и възпитана. На един коктейл той аха да я целуне и на нея толкова ѝ се искаше, но пак възпитание. Но като го видя да целува другите полудя. Е как жена, която не го харесва ще реагира така? Егати коментарите горе Grinning
Или си голяма оптимистка или се шегуваш Mr. Green

Косара не го харесва, но не ѝ харесва друга да е по-предпочитана. Затуй ти се е сторило така.

# 830
  • София
Любомира  - женственост нула! Виктор - мъжественост нула! Нула по нула е равно на нула.
00 😂
При Любомира и Виктор срещите добре им се получават - разговорите, закачките. Но при всичките целувки ми приличат на добри приятелчета. Виктор “има химия” - тоя явно е имал тройки по химия. 😂

# 831
  • България
От писмата харесах това на Клаудия и това на Косара. Писмото на Мартина беше много сълзливо и аз изпитах емпатия. Но за разнообразие режисьорът покани Анна-Мария на среща.
Срещата беше като между две братленца, които за първи път хвърлят въдици в открито море и искат да хванат златната рибка и да я целунат.

Разговорът ми хареса, на АМ и Мартин много им се получава общуването, язък, че тя не е негов тип. Сече й пипето, умна е, схватлива, крои стратегии, лавира в 4-ката. Харесвам я като образ.

Срещата на Любка и Викчо беше много фейк, режисирана и изсмукана от пръстите. На Виктор са му обещали нещо много сериозно само и само да целуне някоя жена. Синхроните не ни убедиха, че е истинско и желано.

В промото се вижда как на Виктор са му блеснали очите и са го монтирали спрямо влизането на ерген 3. Ако толкова се радва на мъжко присъствие му предлагам да напусне преди да разберем, че не е хетеро, и да стане за резил задето ни е лъгал.
Бранка се изразява като първолак, чете гладко като първолак. Таз женичка за актриса не става.

# 832
Криндж, криндж и още по- криндж!!! Ужасяваха ме махленските скандали в предишния сезон, но по криндж тоз сезон ги бие всичките!

мани, мани.......

# 833
Ана Мария е интересен образ и може би подхожда на Мартин, но сякаш не успяват да се срещнат двамата.... Тя е златната среда между Даниела и Мартина. Загадъчна е и предизвикателна и поне се занимава с нещо, а не като писателката...ти дай всичко, аз - нищо и всичко е ок. Толкова е смешна Даниела с височайшето ѝ присъствие, с което ще благоволи да дари един ден своя избраник великомъченик. Радвам се, че Бранимира видя, че няма да е единствена цял сезон...дано същото се случи и на Даниела...
На мен това с писмата ми допадна...малко паднаха границите. Този ход на психоложката не беше толкоз лош и безсмислен...макар че после като тълкуваше с тях двамата писмата пак отиде в някакви нейни измерения и нищо не ѝ се разбра...Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 02:33 от friends

# 834
Изгледах и аз.
За разлика от на повечето, на мен епизодът ми хареса.
Както вече на 2 пъти споменах, знам колко силно влияят подобни упражнения с думи към миналото Аз. И 75% от момичетата наистина се разклатиха от преживяването.
Ужасно е това, което се е случило на Любомира. Ужасно е, че е загинало дете. На тази възраст, особено в момент, в който в семейството има някакъв катаклизъм и губиш почва под краката, да се случи и това - не искам да си представям какво ѝ е било.
Косара ме просълзи, докато четеше писмото си. Това момиче, въпреки явно здравата връзка в семейството ѝ, въпреки доброто материално състояние, явно е преживяла нещо ужасно. Начинът, по който го бе написала издаде жестока болка, но очите ѝ, докато го четеше - не искам да спекулирам какво е, но това момиче е преживяло нещо ужасно. И, забележете, само на 3 е била и още помни. По принцип от тази възраст много спомени нямаме.
Писмото на Мартина също бе истинско. Особено си пролича за връзката с насилие.
Анна Мария има талант да пише. Беше прекрасно написано и разбирам защо Мартин го избра.
Ива и Бранимира за мен също бяха искрени, също си преживяха нещата, към които се върнаха, макар и да не го изразиха толкова.
Подходът на Клаудия и Даниела за мен показа, че изобщо не са разбрали идеята на задачата. И докато при Клаудия все пак имаше емоция, била тя и раздразнение от това, че се чувства пренебрегната, имаше и известно разкриване, то Даниела написа откъс от някоя от книгите си - клише с 0 субстанция.
Срещата на Анна Мария и Мартин този път бе по-тегава. И мисля, че е така, защото Анна Мария наистина го харесва, но знае, че повече от приятелство няма да получи и това вече ѝ тежи. Мартин мисля, че чисто като на човек наистина ѝ се кефи и с удоволствие би завързал много хубаво приятелство с нея. Но не ѝ повече. Което е жалко, защото като характер тя е най-подходящата за него от всички там.
Не знам какъв толкова криндж видяхте при Виктор и Любомира - мен си ми харесват техните срещи. За мен още на първата Виктор имаше мерак да я целуне, но още беше твърде обсебен от Бранимира. Комуникацията им върви готино, отпускат се един с друг, забавляват се и аз също виждам химия там. И си отиват. Според мен тя е сигурна финалистка. И ще се радвам, ако им се получи и в реалния живот.
Хареса ми, че Любомира не се втурна да се хвали, че е имало целувка. Аз на нейно място също не бих.
Мъчно ми е за Роси - за мен тя е хлътнала, но Виктор охладня към нея.
Бранимира ме подразни изключително много. Когато Виктор наистина имаше очи само за нея, тя го гледаше с презрение. Не един, не два, а десетки пъти. Enough is enough и Виктор вече му писна. И тя сега си позволява да има подобни претенции? Първо, в кой формат си? Второ, ти го ряза, ряза, ама не искаш да ходи и при друга. Ми не е ок! И не е, защото е малка. Това или го имаш в характера си, или не.
Виктор грейна, четейки писмото от Любомира.
Ще видим какво ще стане с влизането на новия ерген.
Дали ще всее раздор между Виктор и Мартин или двамата ще обединят усилия да му играят сечено? Или пък ще заформят и с него отношения като между тях двамата? Последното ми се струва малко вероятно, особено ако прояви интерес към някоя от фаворитките.
Кои момичета ще проявят интерес към него и към кои той ще прояви интерес?
Любопитно ми е.
И мен като цяло сезонът ми харесва.

# 835
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нищо не разбрах от писмото на Косара,не че много държа на това.
За мен Даниела постъпи най-разумно - хем написа позитивно,хем не си разкри драмите пред цяла България.
Хитра е, Даниела. По това си приличат с Мартин - и двамата знаят какво и къде да го кажат,умовете им работят бързо .

По повод тоалетите им,някой спомена по-рано, за мен от тях си личи кой има пари и кой пазарува боклучета от Шийн.
Например Бранимира и Любомира са все с китайски парцалчета за по 10-20 лв,докато Даниела например,дори Мартина и Косата, им личи ресурса и все са елегантни със скъпи рокли.
Анна Мария също носи марки.

# 836
И според мен Даниела абсолютно целенасочено не разкри нищо .

# 837
Мен пък писмото на Даниела изобщо не ми хареса. ..Маската ѝ ми идва прекалено. Някак ми писна от всичките ѝ игри, книги и тъпотии...Понякога човек може и да е просто себе си и да каже две искрени думи. Надявам се и на Мартин да му писне.

# 838
Голяма скука - съжалявам, че го казвам, ама да.
Последните два епизода оттук-оттам ги изгледах и нищо не запомних - то просто все едно и също.
Алек миналата година всички го критикуваха, че провалил сезона, ама ако това тогава е било провал - сегашното какво е, направо не знам.
Новият ерген, ако се лепне за същите 5-6 любимки на Виктор и Мартин, направо да пускат останалите момичета да си ходят, че и без това с всеки следващ епизод изглеждат все по-потиснати и отегчени. И то пък едни любимки само - като изключим Мартина, която на моменти е някак по-детински забавна, другите Бранимира, Косара, Любомира, Ана-Мария и Даниела са ми вече тотално... ъгх...
Миналата седмица това вкарване на Йоана за мен толкова безсмислено и отегчително беше. Буквално единственото интересно, което дадоха, беше сладкото момиченце и като цяло дечицата на местното семейство. И нещо - чак не мога да повярвам, че така бих го нарекла, но на фона на другото - свежо, което се разигра между Ивет и Виктор. Въпреки че той беше като сложен там насила в началото. Супер е, че в този сезон няма жени като Блага да си събуват гащите и то непохватно; Елена да си качват краката по ергените и да си свалят горнищата или Теа, която се беше буквално метнала и смачкала Алек... Но пък поне нещо забавно и изненадващо да се случва, а то все същите глупави полушеговити спорове, реплики, разговори, същите момичета, същите срещи...
Минали години с по един ерген - и пак той намираше начин да не си показва чак толкова видно предпочитанията и имаше някаква мистерия поне до едно време - тази с двама към момента и и двамата мега прозрачни и нищо хубаво не показват вече на този етап.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 07:12 от Geri2000

# 839
Наистина все едно и също гледаме. Днес поне можеше да разменят местата за срещите на ергените - Мартин да ходи на разходка в града с Ана-Мария, а Виктор на риболов с Любомира.
Аз се чудя обаче новият ерген дали ще го пратят да живее в къщата при другите ергени, че те нали се разделиха в лявото и дясното крило. Този новия трябва направо в къщата на жените да го пратят, че нали е дошъл по-късно и трябва да ги опознае по-бързо Simple Smile и да се пооживят малко момичетата.

Общи условия

Активация на акаунт