🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 521
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 840
Ана Мария може не само да рисува, но и да пише. Писмото й беше най-добре написано. Харесах и писмото на Клавдия, явно е бунтарка, ще се радвам да му върне розата малко по-демонстративно. Росица започва да ме дразни с меланхолията си, много е скучна и изобщо не ми хареса, че се извини на Виктор, вместо да метне розата в лицето му. Бранимира се отнася с него точно както заслужава, поне показва достойнство, за мен си заслужава отношението. Виктор, както сам каза, режисира глупавите разговори в главата си, избрал е актриса, която да играе, но филмът не им се получава.

# 841
  • София
holly_mac, благодаря ти, че ми спести толкова писане. Напълно съм съгласна с всичко, което си казала!
И епизодът ми хареса, и писмата - впечатлих се от АМ, жената явно не дрънчи на кухо, умее да пише завладяващо. Има някакви чувства към Мартин, защо не зареже онова клише Даниела и не насочи поглед към нея, не знам.

Не ми допада тоя трети ерген, дето влиза по никое време, не се връзва с цялостната концепция, няма симетрия Grinning и това ме дразни.

# 842
Нищо не разбрах от писмото на Косара,не че много държа на това.
За мен Даниела постъпи най-разумно - хем написа позитивно,хем не си разкри драмите пред цяла България.
Хитра е, Даниела. По това си приличат с Мартин - и двамата знаят какво и къде да го кажат,умовете им работят бързо .

По повод тоалетите им,някой спомена по-рано, за мен от тях си личи кой има пари и кой пазарува боклучета от Шийн.
Например Бранимира и Любомира са все с китайски парцалчета за по 10-20 лв,докато Даниела например,дори Мартина и Косата, им личи ресурса и все са елегантни със скъпи рокли.
Анна Мария също носи марки.

Тоалетите за церемониите лично техни ли са? Нямах представа...мислех, че са си на продукцията, с цел реклама на марки. Дори не съм се заглеждала кой изглежда евтино и кой не. Но ми направи впечатление черната рокля на Даниела от последната среща...на щраус малко ми приличаше с нея.
Друго ми прави впечатление също. Виктор често застава пред лицата на момичетата, е така на по 10 см разстояние и замръзва, седи и ги гледа, аха, аха да ги целуне. Това за да ги изпита по някакъв начин ли го прави или и той не знае защо. Нищо чудно, че Роси си е помислила, че ще я целуне...ми то така си изглежда от страни - някой да ти се завре в лицето, толкова близо, всеки според мен би си го помислил...

# 843
# 844
На Даниела от "валидирането" вече ми писва, малко е като на Мартин "ша ма убидиш", през една дума нещо си валидира, а даже няма смисъл на моменти от тази дума.
Според мен Даниела не искаше да се разбере нищо от миналото и целенасочено.
Любомира пък използва всеки път това с бащата, знаейки че Виктор има същата съдба и ще я пожали.

# 845
Аз даже нямах нерви да слушам тези писма, възхищавам се на търпението ви. То си е чист мазохизъм. Тръпна за видеото на Кукушев.

# 846
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,ужасна е Любомира. От всички там,тя ми е изключително отблъскваща,защото 1. въобще не я намирам за симпатична и 2. не спира да използва драми,за да събуди съчувствие и интерес у Виктор. На всяка среща,на всеки разговор едно и също.
И Даниела ползва инфо,но не борави с лични драми,с цел да му се мазни на Мартин.

Вие пък очаквате искреност от нея.Тя всичко си е сменила от-до: име,лице,живот и очаквате този човек да е искрен ида се разгърне пред цяла България. Laughing И какво да каже? Аз съм Айгюл бедното турче от Чепеларе. Живея от спонсор на спонсор. Няма нищо натурално по мен освен цвета на очите. Търся си нова балама,за да ме гледа.

# 847
Това предаване, вече не е Ергенът. Николов го е превърнал в нещо средно между съдби на кръстопът" и Диви и Красиви. Влизането на трети ерген му е спасителен пояс от провала на другите двама ергени. Ама човек, не вкарвайки обвързани мъже с гаджетата им! Останалите моми, просто чакат в нисък старт, някой все пак да им обърне внимание и малко ефирно време, за известност. Подозирам Ферай, ще бъде много активна с третия. Този сезон, досега само криндж, скука и безмислени сюжетни линии, но със сигурност, вече не е Ергенът.

# 848
Хич не смятам , че Вики е избрал.Само Брани да се разкае и да му смигне, мигом е хукнал подир нея и е забравил Люба.
Не мисля. Не за друго, ами той е страхлив и неориентиран. Едната го валидира вече и до края на предаването ще се крие да се ежи зад нея.
Беше много смешен как се правеше на мачо пред Мартин заради целувката с Любомира.  Много изгубено момче.

# 849
Като гледам третия ерген в Инстаграм и той ще да е за почивката в Шри Ланка 😁
В спойлерната хубава снимка са му избрали. Само там ми хареса 🤣
И с какво се занимава тоя младеж близо до 30-те не става ясно, освен че пътува и кифлее.

# 850
Симпатична ми стана Анна-Мария, непринудено с изслушване и закачки води разговора, приятно ме изненада.
Марто Братото Червендалестият изобщо не я разбра и супер тъпо й отговори за розата, абсолютно излишно. Момичето не спореше с него, не се дърляше, нямаше нагатив, флиртуваше съвсем сладко, интересуваше се, закачлива, а той се "надърви и наостри" супер комплексарско.
Не. Просто Мартин се нервира, че тя се правеше на интересна с клиширани приказки -  “на колко съм?”, “ще върна розата”. Ами връщай. На него не му дреме за нея и без това. Заплашва го с празни приказки. Накриви му калпака.
Наистина само Даниела може да води разговор. Анна Мария само интриги плете.

# 851
Като гледам третия ерген в Инстаграм и той ще да е за почивката в Шри Ланка 😁
В спойлерната хубава снимка са му избрали. Само там ми хареса 🤣
И с какво се занимава тоя младеж близо до 30-те не става ясно, освен че пътува и кифлее.
Е, с това де Joy Пътува и кифлее. Те всички са така.

# 852
Aз само не разбирам защо ще правят есента Ергенът с многото моми и момци, като то и тоя в това се превърна. Видях новия ерген - доста ми чичее, селски ергенин.

# 853
Е, вероятно Николов е искал да направи сечено на Тушев.

# 854
Новият мазнее.
Николов него бива за такова предаване.
Добре че е Мартин да има нещо за гледане, че Виктор чупи тъпомера.
Даниела и Клаудия постъпиха най-добре като не споделиха лични и травматични неща с мъже, които не са им мъже.
Любомира опротивя като рева, че не можело да се обърне към приятелката си в трудния си момент. Ужасяващ егоцентризъм. Тази нейна приятелка е нечие дете! А Любомира се опита да се представи тя като много страдаща. Как не я беше срам!

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 10:21 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт