🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 478
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 885
Такива като нея, пишман - психолози, има, с лопата да ги ринеш, които се изявяват и пишат ли, пишат. Няма лошо да се упражняваш, лошото е, ако вземаш пари за нещо, за което нямаш ценз. Това е престъпление по Наказателния кодекс. Разбира се, едва ли се е сетила за това. Това, което изглежда като бездушие при нея, всъщност е нейната елементарност. Само като видиш сайта на т.н. книга, ти става ясно, че това е човек, напомпан с клишета, който обаче смята, че е открил топлата вода. Смятам, че подобни wannabe-та трябва да бъдат заклеймявани, дори публично, защото са чалгата на психологията, със или без диплома. Да не говорим, че раздаването на съвети на психологически нестабилни, особено след раздяла, жени, може да бъде опасно за тяхното здраве. Всъщност, това, което изглежда при нея като интелект е едно заучено лустро и самочувствие, на фона на което другите момичета изглеждат неособено атрактивни. Някои от тях наистина не са, но не успяха и да се отличат поради по-ниската си самооценка или поне поради липсата на умение за заявяване. Това тя го притежава, съответно се продава.
Ана- Мария е най-умната жена там, извън формата най-успяла, с най-много дарби, от писмото, което Мартин беше публикувал на стори, се вижда, че е и доста грамотна. Абсолютно не мисля, че Мартин би могъл да оцени истински такава жена, защото интуицията ми подсказва, че във връзките си той обича да е по-умният, за да е отгоре.

# 886
Даниела е вероятно асексуална или поне със сигурност сексуалността и е под контрол и не играе роля във вземането на решения за мъжете  - с такава независимост ще и е лесно в живота да си търси, подбира, намира и даже да се жени. Нещо като Кобилкина.

# 887
# 888
Най-много Виктор да му изкара тази страна наяве, да забегнат, Мартин ще избяга с тях да им кумува, и да се свършва.
Телешопови не харесват това Joy

# 889
Чист кринж е Виктор, целувките му и срещите. За мен той плува на другия бряг и не се и крие много много. Трябва му популярност, влиза в Ергена целува една жабка и хоп вече е звезда. Браво, Вики така се прави, брат!
Новият Васил ще придърпа веднага Ферай и Ива мисля. Косара също, но за нея ще се дрънка с другите двама петли. Американката също ще отиде при него вероятно. Предполагам, че ще вкарат и още момичета. Няма как той да е избрал нещо отвън.

# 890
Мартин беше искрено учуден, че момичетата са били толкова откровени. Типично за подозрителните хора - подобни прояви на доверие и откристост им се струват едва ли не нередни.
И въпреки това накрая пак ще избере фалшивата Данка и/или нейните итерации в реала.

Защото има нужда, може би несъзнавана, да разиграва един и същи сценарий до благополучен край, в който хлъзгави, ненадеждни, безсъдържателни и посредствени хора или не го предават и отношенията са искрени, истински, смислени, или го разочароват за пореден път и той ги наказва, раздава вселенска справедливост. По-вероятно второто.

Ще играе същия етюд до безкрай, докато и ако не поработи над себе си сериозно и не промени средата си. За съжаление шансът в БГ да попадне на Фейсбук самодейци като Маги е огромен, така че го съветвам да си търси терапевт в чужбина. Знае английски, пари има, така че няма да му е проблем.

За неговия натюрел мисля, че по-възрастен мъж с опит и авторитет ще му пасне най-добре. Някой, който залага на разговори и по-интелектуален, академичен подход, не да го кара да пише писъмца, да разиграва сценки и да си сканира чакрите, не са за него такива упражнения.

# 891
Впечатли ме почеркът на АМ, Мартин и той се впечатли. Впечатли ме и този на Даниела, напълно си отговаря на капацитета ѝ. Един графолог може да каже много.
АМ да отиде на логопед и ортодонт. Тооолкова неприятно произнасяне на "Р" не съм виждала, мести и се цялата долна част на лицето.

# 892

Тез пък защо я качват тая снимка часове, преди официалното му влизане? Тая година никакви ги няма в това отношение. Както като спойлнаха между кои е първата целувка в сезона (не че беше баш първата, но се разкриха замесените).

# 893
Нямам търпение да влезе третия и да ги разтърси малко, голяма скука, едни и същи фаворитки всяка вечер другото масовка.

# 894
Даниела е вероятно асексуална или поне със сигурност сексуалността и е под контрол и не играе роля във вземането на решения за мъжете  - с такава независимост ще и е лесно в живота да си търси, подбира, намира и даже да се жени. Нещо като Кобилкина.
Точно, и аз си го мислех това. Много лесно се живее, когато не си влюбчив и нямаш високо либидо. Никога няма да ти разбият сърцето, дори да скъсате, и наистина имаш повече избор. Лекотата, с която отказваш, отхвърляш, подбираш парадоксално привлича много хора.

# 895
Третият Ерген съвсем бие на селски ерген. Хахах, изражението му на глупав вълк от приказките е покъртително.
На мен "Братлето" ми е симпатична. Има какво да каже.

Бубето не я знам на какви уроци по пеене ходи, за да си владее гласът, но като заговори, все едно някой ми стърже с нокти по мозъка. Или прекалява с цигарите, или доста още трябва да се упражнява. Не е приятна за слушане. Иначе като компания много ми се доближава до моето поведение по срещи на тази възраст. Винаги са ми казвали, че много леко се общува с мен. И сега го виждам отстрани как изглежда.

# 896
Нямам търпение да влезе третия и да ги разтърси малко, голяма скука, едни и същи фаворитки всяка вечер другото масовка.

А, ако отмъкне Даниела и Мартина? Е тогава ще е голямото шоу Joy

Сега сериозно - да влиза новия и да отмъква Косара. Уж и двамата много я харесват, а все на резервната скамейка стои.

# 897
Още не съм догледала вчерашния епизод, но се сетих за целуването по врата. Честно казано, доста евтино. Първата асоциация ми беше с приказката, че забивките за една нощ, айде да сме културни, не ги целуваш.

# 898
Не е асексуална Данка.
Просто е ужасно страхлива и се ужасява от мисълта, че няма да бъде оценена подобаващо от мъж. Затова е и тази меркантилност.
Но принципно е така, да, високото либидо прави много бели. Затова го е организирала в чекмедже.
//
Новият ерген ми изглежда сваляч хаха.
//
Мъж с брада е мега секси, да.

# 899
Голяма скука този сезон! Новия ерген същата флегма като Виктор ми изглежда.
Искам Туджарката за ерген!

Общи условия

Активация на акаунт