🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 407
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 990
Да, нямат общо в бюста. Росица също е с естествен бюст или аз не съм добре?

# 991
За мен не е проблема в гърдите на Любомира, малки ли са големи ли са, предполагам и за повечето коментиращи. Нелицеприятно показване на кокалаци и  увиснали гърди. Неподходящ избор на облекло, определено.

# 992
Не е само малък или  голям и точно това имам предвид, като казвам че нямат нищо общо.
Едната е добре, другата е зле най-общо казано, тази  рокля можеше да седи по-добре на Росица, ама на Любомира не е добра идея, макар нея да не я интересува видно.

Все едно някоя дебела, да тръгне по гол гъз с изрязани гащи. Не че няма, ама всеки се заглежда и се чуди  на акъла й.

# 993
Срещите и на мен ми изглеждат евтинки, но на тази локация снимат "Ергенът" още няколко държави и тези обекти,на които ги водят са заложени изначало.

Тази снимка на новичкия побликувахте ли я?

# 994
Не е само малък или  голям и точно това имам предвид, като казвам че нямат нищо общо.
Едната е добре, другата е зле най-общо казано, тази  рокля можеше да седи по-добре на Росица, ама на Любомира не е добра идея, макар нея да не я интересува видно.

Все едно някоя дебела, да тръгне по гол гъз с изрязани гащи. Не че няма, ама всеки се заглежда и се чуди  на акъла й.

То и аз това казах, ама…

# 995
Как са го снимали новия за визитката? На други снимки изглежда супер,а тук все едно дядо Стефчо гледам (ако някой го помни).

# 996
Няма коцкарски мустак обаче 😆

# 997
Тоз новичкия колкото повече снимки му гледам, толкова по-нежен ми изглежда. Дано на „живо“ не е така.

# 998
Васко представен вече и от Туджаров в тик ток

# 999
За Мартин е казвано официално, че е с най-голям хонорар от всичките ергени досега, надвишаващ общо техните суми. Само Виктор взе 50 хл., Евгени и Алекс доста повече.

# 1 000
Първият ерген Виктор многократно е казвал в интервюта, че не е взимал хонорар. Обезпечили са го само за времето, в което му се е наложило да отсъства от работата си.
По-скоро е участвал само за популярност.

# 1 001
E, какво да кажат, нали го представят за най-богатия до момента. Остава да изпльоскат, че е взел най-малък хонорар. Викито от сезон 1 не знам какви 50к лева е взел, но съм му гледал не едно интервю, в което казва, че са му изплатили заплатите, които е пропуснал, за да участва в предаването, така че тия рандъм цифри, които се цитират, нямат нищо общо с реалността Simple Smile . Отделно предните сезони са правени от друга продукция с маса повече пари, а тук са скалъпили нещо съвсем набързо и си личи от километри, че бюджетът е ултра нисък. Залагат повече на клишета, морални ценности и празни приказки, което струва 0 лева реално. Телевизиите какво казват също няма абсолютно никакво значение, тъй като лъжат за почти всичкo, за да си промотират предаванията ( рейтинги, хонорари, надмощие над конкуренцията). Затова е по-достоверно да се гледа зрителския интерес и колко скъпи са снимачните сцени, а не какво ни казват бай Страхил за собствения си продукт.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 17:17 от tfn2k

# 1 002
По отношение на скъпи сцени, къщи, гледки, тоалети, абе цялата продукция, предните бяха ехееее. Този сезон изглежда сниман все едно у нас на двора.

# 1 003
Любомира е пич. Държи се освободено, непретенциозно, изглежда че няма комплекси. Не е натоварваща и разговорите с Виктор и се получават. НО! така и не можах да я харесам. Този ужасен стържещ глас, за който тя няма никаква вина, просто ми влиза в мозъка. Също така има потресаващ стил, по-точно липса на такъв. Не съм я видяла нито един път да се облече добре, да се гримира добре и да си прави някаква прическа. Все с едни парцаливи дрехи се носи и с чокото на главата. Разбирам че така и е удобно и се чувства добре в кожата си, но според мен ще изглежда в пъти по-добре ако вложи поне малко старание. Тя освен като актриса се определя и като модел. Готино момиче е, но мисля че малко се надценява.

# 1 004
Изглежда занемарена и повяхнала Любомира, за това и за гласа й може да имат роля и цигарите, ако е почнала рано и пуши много.

Общи условия

Активация на акаунт