🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 346
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 050
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oх,не бих се качила на това нещо.Чак такива адриналини в живота ми, хайде няма нужда.
Дрехите й и днес са парцаливи.
Измъчена целувка ли виждам?

# 1 051
Ето, днес Любка с бялото потниче изглежда много по добре. Мисля, че пак е без цицкодържател, но това не пречи правилната дреха да и стои лице приятно. И резидавото костумче и ходи. Изглежда свежа. Значи можело.
Да и си беше пипнала косата..а не с онова чоко нон-стоп.. не е крайно зле момичето, има прилични черти, просто трябва да се подчертават, за да няма обратен ефект. Това, ако иска да изглежда прилично разбира се. Въпрос на предпочитания.

# 1 052
  • София
За мен си се държат като двойка. Виктор е доста спокоен с нея, но някак си му липсва умение за водене на разговори.

Бранимира ако ги види и ще събере багажа.

# 1 053
За мен си се държат като двойка. Виктор е доста спокоен с нея, но някак си му липсва умение за водене на разговори.

Бранимира ако ги види и ще събере багажа.
[/quote
Точно, няма какво да правят там вече Вики и Любка, да си ходят, да гледаме новия ерген, с този вече всичко е ясно и не е интересно.

# 1 054
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За усмивка като на Виктор ли казват gummy smile?
Любомира за мен въобще не е влюбена ,евентуално симпатии има.
Ето,и сега деликатно го пробутва "нека и другите да го опознаят,не може само с мен".
Аз ако съм влюбена в някой последното нещо,което бих казала е да ходи да се опознава с други.

# 1 055
Люба пак дъвче докато се целува No Mouth вече ѝ е навик.

# 1 056
  • София
На това му се казва гъми смайл, да. Май може да се оправи лесно.

А иначе би ми било странно да са влюбени, привличане да, ама влюбване...

# 1 057
Любомира има малко режещ глас от цигарите, но някак си повече ме дразни гласът на Виктор в последните синхрони - нещо средно между гумено пате, режещи тонове и плюшена играчка. Да не се е почерпил с нещо?

# 1 058
За усмивка като на Виктор ли казват gummy smile?
Любомира за мен въобще не е влюбена ,евентуално симпатии има.
Ето,и сега деликатно го пробутва "нека и другите да го опознаят,не може само с мен".
Аз ако съм влюбена в някой последното нещо,което бих казала е да ходи да се опознава с други.
Как да опознае другите, когато кани на срещи само нея и Бранка😂

# 1 059
  • here and now
Бизнес дамата не можа ли да купи някоя дрешка, дето да ѝ побира придобивките....

# 1 060
Любомира има малко режещ глас от цигарите, но някак си повече ме дразни гласът на Виктор в последните синхрони - нещо средно между гумено пате, режещи тонове и плюшена играчка. Да не се е почерпил с нещо?
Според мен последните епизоди редовно е почерпен, освен гласа и държанието му е едно друго

# 1 061
Хаха..Виктор :"ако някой ти е малко повече от симпатичен...почва да ти изглежда все по-красив"..значи това е което изпитва към Люба. Малко повече от симпатична.

# 1 062
  • България
Виктор сам се издава, че целувката е нагласена:
- някой ще каже, че сме репетирали предварително.

Не, брат, целувката ти с Любка беше като целувка по бузата на малката ти сестра.

# 1 063
И аз мисля,че си е  почерпен,ей така,за кураж.Неадекватно говори,все е нахилен като зелка.

# 1 064
И аз мисля,че си е  почерпен,ей така,за кураж.Неадекватно говори,все е нахилен като зелка.
Така става и когато човек е влюбен😂

Общи условия

Активация на акаунт