🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 364
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Косара как пося съмнения в недоверчивия Мартин, шъ го обиди.

# 1 216
Косара, дано да е права, за това , което говори, иначе е малко грозно от нейна страна да му вкарва филми в главата.

# 1 217
Ей голяма реклама направиха на тази книга, ще кажеш че е някой бестселър. Двамата пак се напиха и започнаха да говорят глупости, дано да видим повече от Васил.

# 1 218
  • София
Абе какво се подиграват на Ади, че и точно кои.

Ади ми изглежда много чиста и нежна, хубавица е и без корекции.

Мартин изпадна в размисли и страсти...

Евала на Косара, че каза нещата, ама пак спести някои и други детайли или поне не излъчиха. Не знам кое е по сценарий и кое не е, но не е честно момичетата да имат различни привилегии.

# 1 219
АМ сценка ли се опита да направи? Тя се усети, че на чичо Мартин му е интересно да му се дърпат Joy
Новият все едно е глътнал бастун. Дано бързо се окърши

# 1 220
Добре че дойде ерген 3, за да разберем повече за Адрияна и да видим колко е сладка.

Много ми допаднаха един до друг, дано си дадат шанс да се поопознаят повече.

# 1 221
Абе какво се подиграват на Ади, че и точно кои.
Кой се е подиграл?

# 1 222
Време е за анкета за най-привлекателен ерген.

# 1 223
  • София
Косара е като статуетка. И понеже има осанка, тая визия страшно ѝ отива. Дори тъмното червило, което иначе бих казала, че идва вповече, в тая стилистика не е чак толкова зле.

# 1 224
За сега Васко води, даже ми уби първото впечатление с присъствие и поведение. Много се надявам да се получи с Ади или с Роси, че са ми любимки.
Мартин и Виксъна нещо напълниха гащите Joy с тия жени.

Пишела си втората книга поетесата. Абе кажете направо, че ви е платила да се рекламира, че има дългове, ние пък да не сме паднали от Марс да не се усетим…

# 1 225
Косара и Ива са много красиви тази вечер. Не мога да разбера Виктор как ще имаш Косара в "кюпа", ще ви върви разгорът и ще обръщаш повече внимание на медената питка, която от километри личи, че не те харесва.
Ади наистина ме очарова тази вечер. Глътка свежест след егонцентричната драскачка.

# 1 226

Ади ми изглежда много чиста и нежна, хубавица е и без корекции.

Мартин изпадна в размисли и страсти...

Евала на Косара, че каза нещата, ама пак спести някои и други детайли или поне не излъчиха. Не знам кое е по сценарий и кое не е, но не е честно момичетата да имат различни привилегии.

Какви привилегии? И кой? Явно нещо изтървах

# 1 227
Къде е Даниела цяла вечер?

# 1 228
Не харесвам Адриана. Споко, девойко, не е на живот и смърт да бъдеш харесана.
Клаудия ми хареса - картите на масата и к'вото доди.
Мартин ме убива с тийнейджърските си терзания и вълнения... Порасни, момко, крайно време е.
Виктор - традиционно безсловесен при разговор, чак се напрягам с надеждата да каже нещо, дето пасва на разговора.
Новият - в небрано лозе е още, но дава надежда.

# 1 229
Не го е качил Мартин, тагнали са го на колажа

Общи условия

Активация на акаунт