🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 295
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 290
Да, за любов е там Даниела! Ако вече секса срещу пари и облаги се нарича така. Жената явно има вопиюща нужда от нов спонсор и е влязла в предаването ,за да си го осигури. Колкото до Мартин, ами не мога да повярвам,че наистина се връзва на номерата на поредната златотърсачка. Има нещо друго тук ! Може би трябваше за малко да ги оставят насаме и после Мартинчо щеше да е по-спокоен и да мисли с правилната глава! Simple Smile

# 1 291
За сега новият ерген ми е най-малко криндж. Като се има предвид, че го вкараха момчето по средата на играта. Ива определено точи лиги, на Роси също й харесва. Ферай му мята белтъци, ама нали вече я тестваха и сега не смее много-много да фриволничи. Адриана също е заинтересована. Косара все още не му обръща внимание, но да видим как ще е по-натам.

# 1 292
Косара пак гледа да натопи някого с интрига. Заради нея хвръкна Елвира, сега клюкари Даниела.
Напълно съм съгласна. Косара доста интриги върти. Барманът пасти да яде пред нея. 😄

# 1 293
Косара и Силвия като не ги отразяват мъжете явно държат да блеснат с интрига.
Ох , пак няма да гонят никоя.

# 1 294
Косара много я харесвам, но е голяма интригантка… дано това което каза поне е истина

# 1 295
Косара не е необходимо да обръща внимание на никого. Достатъчно атрактивна визия и осанка има, за да обръщат на нея.
Но е малка махленка. С друго не изпъква.

# 1 296
  • България
Викторе, жива да не бях! Толкова да не можеш да се видиш отстрани! Карикатурка на ерген си!

Взеха си най-хубавото от епизода.SobSobSobSob

# 1 297
Хайде пак, няма да гонят...щеше да ми е интересно дали Мартин щеше да даде първа роза на Ана Мария и тя дали ще откаже, както се заканваха

# 1 298
Ана Мария ще е перфектна за реалити като Survivor

# 1 299
Ферай ,слънчице,любовта на живота ти очевидно е луканката Joy

# 1 300
Ферай е много заблудена за "любовта на живота".

# 1 301
Абе, това с великата писателка и книгата й не е сериозен довод... В смисъл, нагласени са докладите на Косара и Силвия. Не, че са далеч от истината - Даниела не е открита и влюбена в Мартин.
Тъпото е, че Мартин се прави, че открива топлата вода след техните приказки и на Ана Мария отношението. А Ана Мария го презира някяк и е съвсем логично. Лошото е, че ще изгуби и Мартина, ако така я кара.

# 1 302
На нея ѝ трябва някой наследник на месокомбинат. Grinning

# 1 303
Няма ли някоя да си ходи?!! Хайде стига.

# 1 304
Къде у Айгюл, видя хубаво четирибуквие, г-н Мехмет?

Общи условия

Активация на акаунт