🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 314
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 335
Новият Ерген - Васил - е много готин. Никак не е мазен. Напротив, най-балансиран изглежда от тримата. Хубав тембър също така.

# 1 336
  • Варна
Аз харесвам Клаудия, не се излага да кудкудяка, различна е от масовката и е пряма .

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 22:57 от Ivka_smile

# 1 337
Много хубави старите ни ергени тази вечер в тези костюми. СтрАотни!
//
Ноцият Васко приятно ме изненада – показа вътрешна увереност. Държи се спокойно и на ниво, без да подскача като подгонен заек. Ето това е мъжествено поведение – стабилност и опознаване на обстановката без резки движения и мятане.
//
Не знам дали са се наговорили срещу Данка калпазанка момичетата, но Мартин е добре да си вземе едно на ум. Дори при уж интимностите тя върти все глава и изкуствено се гушка и целува. За мен езикът на тялото ѝ е красноречиво измамен. Няма искрено желание за близост. Парлами.
//
Любка ще ѝ втръсне Виксънчо бързо, бързо. Тя е лека за комуникация, но е арт персона и този кокошин ще ѝ доскучае точно за 1 седмица.

# 1 338
И Виктор в първия епизод изглеждаше нормален и балансиран, но после се оказа, че не може да води разговор. Така че бързате да се радвате за Васил. Предстои да видим дали става за ролята.

# 1 339
  • Out of the Mix
Има раздвижване, то крайно време беше, че досега супер скука.

Търсим финес и зрялост, където я няма.

Има химия между Ади и Васко, да видим, и си отиват.
Аз я харесах още от кастингите. Най-сладка и широка усмивка има.

С Ива, която харесвам как се държи и говори, също може да си поговори.
Приятно момиче, може би най-балансирана от всички - симпатична, дори хубава, осъзната и спокойна.

Струва ми се май, че ще залитне по дупето и краката на Ивет (не може да го съдим), а виждаме, че тя и към близалката има афинитет. JoySweat Smile

Не знам какъв Овен е. Двама близки приятели имам, нямат нищо общо с него, устите не им се затварят и копаят, орат, наторяват и обратно. Васко е доста стъписан, но да приемем, че е от сценичната треска. Одървен е, да го видим ще разчупи ли, и после ще коментираме. Иначе на прима виста много тих, прибран, скромен, скучен, никаква емоция, никаква усмивка, никакви лафове. Не е казано постоянно да е шут, като бат Марто, ама все пак.

Данка е безобразна, ама нея си я знаем. Лукава и изкуствена.

Мартин обича да си троши главата, това си е негов житейски избор, постоянно на педала и "трудното".
Не може да бъдеш с всички, но Мартина заслужава повече. За нея мога да кажа, че е огнена и сладко Овенче.
Все пак, ако не я харесва толкова, да не я мъчи, щото тя си изживява всичко.
Чакаме им срещата другата седмица.

Вико не знам как издържа дрезгавия глас на Люба, като на дърта пушачка и пиячка.

Малките не са ми интересни, кво да коментирам повече 20 годишната Бранка, или Ферай, която едно смислено изречение не може да върже с някаква логика, или причинно-следствена връзка.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 22:56 от Revoker

# 1 340
Тц, не бързаме. Викторчо му трепереха слипчетата още от началото и си го преценихме баш тамън.

# 1 341
И аз харесвам Клаудия. Има интелигентно излъчване, изглежда добре, не е лигава.
Продължавам да не харесвам Анна-Мария, Мартина и Ферай.

# 1 342
Силвето като да си е подпийнала, а Синтия милата едва не заспива.

# 1 343
Даниела само на мен ли ми изглежда пълна с тази рокля? Нещо не ѝ седи добре.
Васил визуално ми допада в профил, има приятна осанка, в анфас не толкова.

# 1 344
Ох, жална ми е вече Мартина.. наистина изглежда като да го харесва, сладка ми е и мила.
Новия ерген не е зле, готин е, ще видим дали ще се поразчупи, засега е по-напред в тази класация от Виктор 😁
А Ивет е сбъркала предаването с кастинг за филм за възрастни, много леко поведение. Очаквах такова от други момичета, но тихите води са най-…..
Адриана изобщо не ми харесва, на всяка цена трябва да се пробва на всеки, не ми е грам интересна и ми фалшивее.

# 1 345
И аз всеки път като гледам на Ивет стойките, си мисля, че е попрекалила с тези филми.

# 1 346
Тц, не бързаме. Викторчо му трепереха слипчетата още от началото и си го преценихме баш тамън.
Мне. 90% от коментарите за Виктор в темата бяха положителни в началото.

# 1 347
Ееее, дори тези, които защитавахме Виктор, не отричахме притеснението и кринджа, който струи от него. Виж Васил не показва толкова притеснението си, доста по-обран и спокоен е. А и той е млад.

# 1 348
  • Leeds, UK
Ох, жална ми е вече Мартина.. наистина изглежда като да го харесва, сладка ми е и мила.
Новия ерген не е зле, готин е, ще видим дали ще се поразчупи, засега е по-напред в тази класация от Виктор 😁
А Ивет е сбъркала предаването с кастинг за филм за възрастни, много леко поведение. Очаквах такова от други момичета, но тихите води са най-…..
Адриана изобщо не ми харесва, на всяка цена трябва да се пробва на всеки, не ми е грам интересна и ми фалшивее.
За Мартина и Ивет съм съгласна. Адриана я разбирам. Никой от другите двама не й обърна внимание, а търчат след крокодили някакви. И аз да съм, и аз ще се обърна към 3-ти. За какво да се хабя за тези, които ме подминават като малка гара. Ще ида при този, който ме направи “кралица”. 😁

# 1 349
Със закъснение пиша, но някой разбра ли как Мартин покани Даниела в спа центъра?
И тя уж се дърпа, дърпа, а накрая голямо натискане и целуване в тоя басейн, ew.

Общи условия

Активация на акаунт