🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 346
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 380
Васил ми напомня на Момчил от Игри на волята. Интересен образ е, здрав мъж, който си тежи на мястото. Такова ми е първото впечатление. Премерен хумор без излишни лиготения. Без проблеми с алкохола и daddy issues. Пак казвам, първи впечатления. Със сигурност, ако трябваше аз да избирам, избирам номер 3. 😀

Някой разбра ли и защо Виктор се тросна на Буба (която едва забелязах днес) в края?

# 1 381
И на мен не ми хареса отношението на Даниела към новия ерген .

# 1 382
Ергенът, сезон 4, епизод 4281… Мартин разпитва Даниела колко още трябва да чака, за да стигнат 3-та база. Влиза Наум. Казва, че церемонията на розата отново е отложена, заради влизането на ерген номер 14. Силвия се кефи - ново момче, значи сезонът ще се проточи още. Хубаво е на почивка, но май скоро ще трябва да си ходи… Като замина за Шри Ланка, децата бяха в начално училище, а вече са абитуриенти… Колко бързо лети времето. И така. Лека нощ, дами.

# 1 383
  • here and now
Замислих се, то нали се оказа че повечето вътре си се знаят от преди предаването... С новия ерген как ли стоят нещата? Бих се изненадала, ако не познава поне половината...

# 1 384
В края на епизода преди анонса
Да, сега го чух, хахаха... накефи ме

# 1 385
Третият ерген май беше единствения трезвен на партито.
Има потенциал момчето, но малко флегматично говори , макар да му е секси гласът. Дано е само първоначално.
АМ най-добре усеща нещата психологически, но е голяма мъжкарана в поведение и излъчване, има яка преграда пред мъжете.
Ферай милата чака с нетърпение да разбере банковата сметка на новата плячка.
Косара е много голяма интригантка и жадна за слава, ще се намърда на челни позиции под прожекторите с новия, понеже с другите видя, че не става.
Ивет и Клаудия са ми еднакъв криндж.
Марта е глупава, но добродушна, за съжаление ще бъде отсвирена.
Виктор все по-нелеп става, има нещо много неадекватно в отношението му към жени.
Мартин не може да живее без интрига и с удоволствие си я създава, за да му е интересно и да има тръпка някаква в участието си. Избраницата му е по-бездушна от него и това го активира да се бори за загубената кауза.

# 1 386
Замислих се, то нали се оказа че повечето вътре си се знаят от преди предаването... С новия ерген как ли стоят нещата? Бих се изненадала, ако не познава поне половината...
Да кажем, че преди месец имаше една девойка, която го следваше в Иг, но вече не го. Така че да, силно вероятно е да познава някои участнички отпреди това.

# 1 387
А, как да не става с другите ергени Косара. Не е решила, не е детронирала Данка само с едно приемане на роза от Мартин. И Виктор, ако го беше целунала, щеше да забрави за всичките Мири. Тях ги води да ядат по тротоарите, за нея специално коне намериха.

# 1 388
  • София
“Ефектът на пеперудата” - да, но не знаеш къде ще е ураганът 😂. АМ супер интригантка - пусна си агентките да шепнат на ухо. / Дали пак тя не е заформила интригата с Елвира? / Мартин я покани на среща в началото и четворката се почувства застрашена 😉/.
Но този път Мартин се усети - добър е 😂. Все пак подсилиха “страховете” му, но… той е играч - това повече ще го амбицира 😉
Добре се получи въвеждането на новия - тематичната “Гетсби” вечер - всички момичета бяха много красиви, оживиха се 😊
Скрит текст:
Bila, Lidl, Орехите, КФМ…, вземете Ферай за рекламно лице! 😂

# 1 389
Тази вечер повечето бяха хубави, още повече като са се поизпекли и са с тен. Даже торбичките под очите на Любомира сякаш са изчезнали. Клаудия ме изненада, че е доста едра, с едри бедра, не бях забелязала. Роси беше като скубана в главата, защо за Бога тая ужасна прическа! Силвия също като кошница. Диана ми е направо най-неприятната там с тия гърчещи се движения и противни гримаси. Адриана имаше много ретро вид някак си и... не ми е за там. Не е за никой от тия снажни мъже (каквито ще да са те сами по себе си). Забравих - на фаталната жена задникът и е увиснал. То не може само чекнене, драга и спорт трябва...
Сега 420 мнения ме чакат, направо сте предòбрили с писането! 🤯

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 12:39 от Не се сърди, човече

# 1 390
  • България
Защо се учудвате, че АМ се сърди, като последната им среща беше откровено подигравка с нея - заведе я за риба. После като не помнеше на колко години е, ѝ се сопна. А на Данка миличко ѝ гука как темъжете не ги помнели тези работи (за зодията). Как следва да се държи и чувства АМ след подобна среща, за която тя си е изляза душата в писмо?

Абсолютно съм съгласна. Аз бих се държала по същия начин, но по-меко и нежно, и бих си тръгнала от ергенчо. Мартин и на първата среща с лодките пак се държа много зле с АМ.

# 1 391
Аз, доколкото разбрах, тенът им не е от слънце точно. Това е от спойлерната тема, но понеже не разкрива нищо за сюжета, мисля, че е Ок да го спеделя и тук.

# 1 392
Идвам само да си кажа, че новият ерген е симпатяга. Харесва ми.
Лека нощ! Flowers Rose

# 1 393
АМ е алтернатива на Силвия в по-мъжки вариант. Не знам дали самата тя не се осъзнава или играе за ваканцията.

# 1 394
  • София
Този епизод беше интересен.

Виктор и Любомира не ми се коментират, съжалявам. Живи и здрави.

Много добре се получи между Мартин и Даниела. Не мога да си кривя шапката и на черното да кажа бяло.
Беше изиграно като в скъп романтичен филм с добри актьори. В смисъл такъв вайб имаше, а и музиката не беше подбрана случайно. Не че имам предвид, че актьорстват (като горните образи), а просто им се получи. И това вече бяха еротични целувки, не тези нелепи мляскания между Виктор и Буба.

Аз изненадани ергени и моми не видях при обявяването на третия ерген от страна на Наум.
Няма да си променя мнението, че това е 'ту мъч' Няма нищо общо с Ергенът като библия, а и е твърде късно, то сезона е преполовен вече.
НО, така и така вече го има третия ерген, да си кажа на прима виста, че ми хареса. Засега съм положително настроен спрямо него. Отделно, че от него лъха на надежден мъж. Поне такова ми е първото впечатление.
Трябваше да заложат на него още от самото началото, а не на дървото Виктор.
Горкичкия с този костюм в тази убийствена влага, не му завиждам.

Ива подпийнала вика към Васко, ''Аз имам мъж'' ахахаха, паднах.

Мартин какъв коварен играч е. Как усеща, къде е борбата и сега натиска с Мартина, за да ревнува Даниела.

Хареса ми как Клаудия се заяви.

Васил избра първо Адриана, интересно. Дали е привлечен или я е усетил, че могат да си поприказват ей така вработващо.

Косара се опитва да отвори очите на Мартин за целите на Даниела тук. За книгите. А той все едно е опитното зайче за втората и книга, която пише тук в Шри Ланка. По-късно и Силвия повтори думите и.
НО, според мен Мартин дори и да се е влюбил, той е такъв тип мъж, че скача в дълбокото и опасността го провокира. Обича голямата игра, да има някакво сериозно предизвикателство и Даниела е това за него. Той много добре осъзнава, че може да бъде измамен, но сам си го търси.

Бранка малко късно се активизира, но продължава да влиза прекалено агресивно, което не е правилната тактика и си личи, че момичето няма никакъв социален опит, а и как да има, като знам по колко часа на ден тренират балерините. Отделно, че ще се повторя, но според мен Бранимира никога не е харесвала истински Виктор, даже обратното.

Очаквах да няма церемония на розата, защото все пак Васил трябва да опознае момичетата.
Очаквано и логично бяла роза получи Ади. А Роси да не се мае по синхроните, а да действа. Със седене на диванчето няма как да стане.
Виктор с тази режисирана отвън игра с леля си, оставя най-готините момичета на Васил. Ами супер. Човек влиза след 1 месец, а ще може да избира между момичета като Косара, Росица и Ивет.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 00:51 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт