🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 304
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 395
Единственото ми впечатление от третия Ерген е, че още му мутира гласа.

# 1 396
Хареса ми как Виктор критикува танца на Мартин с Даниела на коктейла, наистина си беше обидно за другите. Тя и затова го накара да танцуват заедно де.
Много ми харесва новият ерген, изглежда по-сериозен и нормален човек. Да видим.
Мисля, че срещите другата седмица ще са на Мартин с Мартина и на Виктор с Клаудия. Надявам се с Клаудия да не стане, много са криндж двамата заедно, и в нея има нещо странно като цяло. Виктор и Бубето са ми идеални заедно.

# 1 397
  • България
Виктор като седне на коктейл се залепя за Бранка и Любка и останалите не съществуват за него. На срещи кани само двете, в последно време даже само Любка. Така че да види гредата в своето око преди да говори за чуждите сламки.

И тази Любомира ми е супер противна, не бих й викала Бубка или каквото и да е умалително име. Как от 20 жени избра най-грозните, противните и глупавите.

# 1 398
Хареса ми как Виктор критикува танца на Мартин с Даниела на коктейла, наистина си беше обидно за другите. Тя и затова го накара да танцуват заедно де.
Много ми харесва новият ерген, изглежда по-сериозен и нормален човек. Да видим.
Мисля, че срещите другата седмица ще са на Мартин с Мартина и на Виктор с Клаудия. Надявам се с Клаудия да не стане, много са криндж двамата заедно, и в нея има нещо странно като цяло. Виктор и Бубето са ми идеални заедно.

Господин "Пазя достойнството на дамите" каза, че коктейлите не са мястото за интимности и показва неуважение към дамите, които са дошли заради него ...... в същата вечер в която въпросният Виктор:

- проведе семеен скандал с Бранимира, говорейки през лицето на Синтия
- покани Клаудия да стои (и мълчи) между него и Мартина като съдия на тенис мач
- bitch-out-на за шоколада с извинението "дадох си парите за парапланер" (браво, мъж)

и куп други простотии, които далеч не са ласкателни за дамите, така че Лорд Криндж, царят на скуката, е последният човек, който трябва да критикува някой на тази тема.

# 1 399
Адриана имаше много ретро вид някак си и... не ми е за там. Не е за никой от тия снажни мъже (каквито ще да са те сами по себе си).

То пък Даниела и Мартина едни снажни Grinning Единствената причина да не изглеждат толкова дребни е, защото са… по-широчки. Къде изкуствено, къде натурално. Едрите и подпухнали черти на лицето, бухналите коси също допринасят за по-едър цялостен вид.

Адриана е много по-фина. Но да, стайлингът ѝ беше ретро с тази къса бодикон рокличка като от ранните 2000. Дългите рокли винаги изглеждат по-ефектно дори на високи и дългокраки.

# 1 400
Някой разбра ли и защо Виктор се тросна на Буба (която едва забелязах днес) в края?
Не мога да предам с точност, но в смисъл, че срещите им и това, което е ставало на тях, са твърде лични, а са станали достояние и на другите, в частност Бранка и Клаудия, които му държат сметка и знаят неща от място, на което не са присъствали, но не ги знаят от него.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 01:16 от DiaMia

# 1 401
И аз се записвам в отбор Васил. Той ми е най- близо до реалността (по Н.Н.). Има си и голям избор от нормални моми.
Само на мен ли ми направи впечатление, че великата писателка не беше чувала за "Първичен инстинкт"?!.....

# 1 402
И на мен ми направи впечатление, но тя за много неща не е чувала... Ама пази тайна. 😁 Тук се издъни.
Ива не ми е приятна накак си и не знам защо. И тази вечер беше тъпо това "а пък аз имам мъж". Ми да си беше стояла при него!
АМ... Боже, тая жена... Тя има проблем с мъжете заради това, че не е харесвана и цупенето е много жалко и не на място. Тия торби, дето си е пришила отпред и размерът им, нищо от мъжкото внимание не са ѝ спечелили. Докато не си оправи "ъбъ" - то, няма да я харесат. Не мога да обясня защо, но е и заради това. Толкова грозно "р", не бях чувала до сега.
О, да и Ивет - долнопробно представяне... иу! 🤢

# 1 403
Аплодисменти и от мен за новия ерген. Косара, както винаги, най-хубава от всички. Мартина е искрена, простовата и спонтанна. Мартин ми пада в очите с тази Даниела. И обичайно - когато някой ни харесва, чуваме и тълкуваме всичко в негова полза. Не умът помогна на Мартин тук, а фактът, че вече е в капана. Виктор е все така груб и непоносим. Щял да гледа себе си...ами детинско и нелепо. Клаудия много ми допада, но няма никакъв шанс. Адриана - само за първи път. С нея Васил не рискува нищо. Други ще открива тепърва той.

# 1 404
Не е чувала, ама друг път. Прави се на ощипана. Ивет да не пише и тя книга? Става ми неудобно да я гледам. Виктор как се беше Очервил като видя новия ерген😄 Мартин пък брадата почна да си скубе. Ако са знаели, добре го играят на ощипани и те. Нека има и за другите моми. До сега не е имало такъв сезон да ходят само 3 на среща. Чак е банално и втръсва. То бива фаворитки, ама вече изплискаха басейна.

# 1 405
Твърде големи артистични заложби им вменявате на всички! Те са играчки, не играчи.

# 1 406
Новият ерген има хубави очи. Иначе ми напомня на Виктор 1 и по глас и интонация, и по стойка и тн.

Силвия и Косара и мен започнаха много да ме дразнят с клюкарския си манталитет.
И двете можеше и да ми харесват поне малко, но с това ходене да се обясняват другите какви са и какво правят на Мартин - бррр. Такива момичета по-добре да не са ти в обкръжението. За малко внимание от някакъв си мъж, ще те предадат без да им мигне миглопластиката и да им трепне хиалуронът.
Особено Косара напоследък ми е точно обратното на girls' girl. И с това колко била различна и отличаваща се. Да, обикновено тези, които сами обясняват за себе си колко са различни, са супер еднакви помежду си.

Ъгх, Ивет с тази рокля направо ме уби - то май наистина щеше да е по-добре направо като Елена да си свали всичко нагоре и без това нямаше да има голяма разлика.

Клаудия има красиви очи, тази вечер й отиваше доста гримът.

Адриана страшно много ми напомня на Поли от С2 като вайб.

Оле, котето, дето супер генгстъ дойде да си пие от фонтана зад Бранимира и Виктор - голямо сладурче 😍

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 02:10 от Geri2000

# 1 407
В спойлерната тема писаха, че от самото начало е било решено да има трети ерген. НО! Васил е бил резерва. Трябвало е да бъде друг, но се е отказал и затова са избрали Васил. И друго интересно пак от там - на негов Инстаграм пост Даниела и Алек от 3 сезон са коментирали преди повече от половин година, та може и да се познава с Даниела.

Иначе, сега чак изгледах епизода.
Даниела целуна Мартин, защото ако беше отказала пак, щеше да изхвърчи и го знаеше. Ама езикът на тялото ѝ в басейна не показваше тя да има желание към Мартин - напротив.
Анна Мария за мен яко е лапнала по Мартин и затова се държи така.
Виктор вече съвсем е охладнял към Бранимира. Според мен, от тук нататък, ще го гледаме само с Любомира.
Сега, относно новия ерген. Странен ми е малко, леко глътнал бастун все още, но дано се поочупи. Не ми хареса как мацките от самото начало, едва ли не от 5 минути като дойде и вече му се лензят, а до преди това се обясняваха как едва ли не са като коне с капаци и виждат само съответния ерген, в чийто отбор са.
Като цяло, вчерашния епизод повече ми хареса.

# 1 408
Не мога да предам с точност, но в смисъл, че срещите им и това, което е ставало на тях, са твърде лични, а са станали достояние и на другите, в частност Бранка и Клаудия, които му държат сметка и знаят неща от място, на което не са присъствали, но не ги знаят от него.
Твърде лични… Така е - мисля, че всички половин милион зрители сме съгласни, че това трябва да си остане между нас. 😁

# 1 409
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз харесвам Клаудия, не се излага да кудкудяка, различна е от масовката и е пряма .

На мен ми се струва,че е глезено момиченце,което много държи да й обръщат внимание и да я дундуркат,защото й е скучно и някой Й Е ДЛЪЖЕН.
Внушила си е,че е нещо повече от статистка и се дразни.А реално е пълнеж и никой не я смята за нещо.Евентуално новия Ерген ще й отдели време.
Аз съм с добри първи впечатления от него - сериозен,добре говори, пуска смешки от време на време.

Ивет започва да ме дразни,държи се като ескорт.За пореден път.
Уж тихичка, едва говори, едно шептене,една мистериозност,а ще се окаже просто една лекичка,лесничка.. И банските й винаги са ужасно изрязани,да не кажа й се виждат интимностите.
Не знам,не ми харесва и искам да спре да се излага в национален ефир.

Общи условия

Активация на акаунт